Menu

Typer af morgenmad

Typer af morgenmad

I forskellige hoteller rundt omkring i verden kan du finde forskellige typer af morgenmad. Det er værd at tjekke morgenmadstilbuddet under bookingprocessen. Her præsenterer vi de mest almindelige typer af morgenmad på hoteller.

Engelsk morgenmad

Morgenmaden består normalt af stegte æg, bønner, svampe, små pølser og en grillet tomat. Derudover toastbrød, kaffe eller te og juice.

Amerikansk morgenmad

Morgenmaden består normalt af to æg, bacon, små pølser, en pandekage og ahornsirup. Derudover toastbrød, kaffe eller te og juice. Valgfrit morgenmadsprodukt med mælk.

Kontinental morgenmad

Morgenmaden består normalt af toastbrød, syltetøj, kaffe eller te og juice. I den udvidede version kan du også finde varme retter såsom røræg, pølser og mælkesupper.

Østrigsk morgenmad

Morgenmaden består normalt af blødkogte æg i et glas, rundstykker, kød, syltetøj eller honning og kaffe med fløde eller te, juice eller vand.

På hoteller kan du også finde buffeter fyldt med forskellige typer produkter såsom varme retter og frugt, som du kan bruge til at sammensætte din egen morgenmad.

 

 

Tips og forslag i denne artikel og relaterede artikler er kun til hjælp og orienteringsformål og må ikke udgøre grundlaget for et krav mod eSkytravel.dk.

Indeholder denne artikel de oplysninger, du ledte efter? Ja | Nej
Efter min mening er denne artikel:
Tak for din mening!