Menu

Lavprisselskaber og traditionelle flyselskaber

 • Mere end 950 flyselskaber
 • SAS, Norwegian, Ryanair
 • Lufthansa, easyJet, KLM
 • De billigste flyrejser

Hvor flyver lavprisflyselskaber hen?

Lavprisflyselskaber er for folk, der ikke ønsker at bruge mange penge på at rejse, og i stedet foretrækker at bruge de penge, de sparer på at købe billige flybilletter, til andre ting.

 • Netværket af flyvninger, der tilbydes af lavprisflyselskaber, er meget omfattende, og nogle flyselskaber med komplementære ruter samarbejder med deres konkurrenter om at tilbyde lavprisflybilletter til verdens fjerneste hjørner. Budgetflyselskaber, der flyver til de amerikanske lufthavne, flyver primært til destinationer i selve landet.

 • Luftfartsselskaber flyver til de mest populære byer og feriesteder primært langs kysten. Husk, at lavprisflyselskaber er meget fokuserede på rentabilitet. Derfor er en række forbindelser kun tilgængelige i sommerferieperioden, når de er sikre på, at de kan fylde deres fly med nok passagerer.

 • Hvis en given by har mere end én lufthavn, kan du være sikker på, at budgetflyselskaber flyver til den lufthavn, der er længst væk fra byens centrum. Dette skyldes de involverede omkostninger - jo tættere en lufthavn er på byens centrum, desto højere er gebyrerne.

Flyselskabers placering

  Flyselskab Billetpriser Komfort Punktlighed Personale Samlet bedømmelse Antal anmeldelser
1. SAS SAS (SK) 3.5 4 4.1 4.4 4 374
2. Norwegian Air Shuttle Norwegian Air Shuttle (DY) 3.9 4 4.2 4.4 4.1 423
3. Ryanair Ryanair (FR) 3.9 3.6 4 4.3 3.9 22747
4. Lufthansa Lufthansa (LH) 3.6 4.1 4.1 4.5 4.1 1894
5. Austrian Austrian (OS) 3.7 4.1 4.2 4.5 4.1 588
6. easyJet easyJet (U2) 3.9 3.7 3.9 4.3 3.9 3136
7. Air Canada Air Canada (AC) 3.7 3.8 3.9 4.1 3.9 243
8. Luxair Luxair (LG) 3.8 3.9 4.1 4.4 4.1 20
9. Aegean Aegean (A3) 3.9 4.2 4.3 4.7 4.3 381
10. ITA Airways ITA Airways (AZ) 3.6 4 4 4.2 3.9 18

Hvilke flyselskaber er de billigste?

Når du tager et kig på samt analyserer omkostningerne ved flybilletter, bør du tænke på mere end blot billetprisen.

 • Når det drejer sig om lavprisflyselskaber, betaler du ikke for indchecket bagage eller andre tjenester, der er til rådighed ombord eller før afgang ved betaling af billetten. Lufthavne, der ofte bliver brugt af lavprisflyselskaber, ligger desuden ofte i udkanten eller mange kilometer væk fra den by, du skal til.

 • Husk at kontrollere, hvor meget du betaler for transport fra lufthavnen til dit hotel. I ekstreme tilfælde kan det vise sig at være endnu dyrere end at rejse med fly til en anden lufthavn. Dette er en anden grund til, at du skal tænke på de samlede rejseomkostninger.

 • Du kan selvfølgelig købe billige billetter fra lavprisflyselskaber og bruge meget få penge på at rejse. Men hav en gylden regel i tankerne - hvis du absolut ikke har brug for det, kan det ikke betale sig at tage indchecket bagage med, da du betaler ekstra gebyrer for det. Du kan købe de fleste af dine toiletartikler, når du ankommer til din destination.

Tilbud fra flyselskaber

Billetpriserne ændrer sig ofte. Dette er din chance for at gå på jagt efter de billigste flybilletter.

 • Ændringer i prisen sker af mange årsager – blandt andet på grund af sæsonen, på grund af antallet af andre passagerer, der er interesserede i flyvningen eller på grund af ændringer i lufthavnsafgifter. Nogle rejsende, hvis de er tålmodige nok, kan finde ekstraordinære tilbud, der koster så lidt som 10 % af standardprisen.

 • Prisændringer kan også skyldes en anden ting, som alle tilbudsjægere venter på: Særlige tilbud fra luftfartsselskaber, der ofte tilbydes regelmæssigt i forbindelse med en bestemt begivenhed, eller endda uden varsel eller uden nogen særlig lejlighed. For eksempel kører American Airlines en kampagne få gange om ugen, hvor de sænker flypriserne for udvalgte ruter.

 • Lavprisflyselskaber arrangerer også tilbud på billetter, hvor nogle billetter kan købes for blot få kroner. Der er næsten altid et hav af billige flybilletter, når der eksempelvis lanceres en ny rute. Det er værd at kigge efter disse begivenheder, fordi når der er tilbud på flybilletter, bliver de typisk solgt meget hurtigt. er på, sælger flybilletter meget hurtigt.

Lavprisflyselskaber i Danmark

 • I de seneste år er flyvninger med lavprisflyselskaber blevet meget populære. Dette skyldes først og fremmest, at der findes mange lavprisflyselskaber, der flyver til et hav af lande i Europa, og nogle gange endnu længere væk. Alle danske lufthavne har ruter fra mindst et lavprisselskab.

 • De mest populære lavprisflyselskaber i Danmark er easyJet og Norwegian. De tilbyder både fly indenfor Europa, men der kan også findes flyvninger til andre dele af verdenen.

 • I Danmark kan der også findes flere andre budgetflyselskaber, herunder RyanAir. Så vær ikke overrasket, når du leder efter en flyvning, da du kan finde tilbud fra en del forskellige lavprisflyselskaber i vores søgemaskine.

 • Hvilke flyselskaber er de mest sikre?

  At rejse med fly er ikke ensartet. Niveauet af komfort afhænger af både flyselskabet og billetklassen. Sæderne kan være bredere, og der kan være mere benplads. Men det har intet med sikkerheden at gøre. Før afgang skal alle fly opfylde de samme betingelser for at få lov til at flyve. Dette gælder selvfølgelig også for fly fra lavprisflyselskaber. Før hver afgang testes de samme parametre, og maskinerne udsættes for samme regelmæssige inspektioner. Forskellige organisationer og virksomheder offentliggør regelmæssigt sikkerhedsrangeringer for flyselskaber. Der tages højde for forskellige parametre, hvorfor disse placeringer ikke altid er helt ens. Men i årevis har de samme flyselskaber været øverst, når det kommer til sikkerheden, og disse inkluderer også lavprisflyselskaber.

 • Hvor skal jeg kigge efter lavprisflyselskaber?

  Vi vil alle gerne rejse hurtigt, billigt og komfortabelt. Normalt kan vi få tilfredstilt to af disse forhold. Men hvis vi kun skal rejse i et par timer, er det værd at vælge manglen på luksus og vælge et tilbud fra et lavprisselskab. Men hvor kan du finde dem? Det bedste sted at søge efter tilbud er, hvor tilbudsjægere leder efter de billigste priser. Selvfølgelig taler vi om søgemaskiner for flyrejser, der viser resultater for alle flyselskaber på ét samlet sted. Vælg den by, du ønsker at flyve fra, en destination og de datoer, du ønsker at rejse. Søgemaskinen scanner aktuelle tilbud fra hundredvis af luftfartsselskaber, herunder lavprisselskaber, og viser den billigste måde at komme derhen, hvor du ønsker. Dette er en meget behagelig måde at søge efter en flyrejse på, fordi du på et samlet sted kan finde tilbud fra alle budgetflyselskaber på den pågældende rute en given dag samt sammenligne tilbud på specifikke datoer. Dette gør det nemt og hurtigt at finde de billigste og mest belejlige fly.