Menu

Air France

Advertisement

De bedste flyvninger med Air France på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Air France hen?

Air France tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Air France?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Air France i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Air France flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Air France fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Air France

Air France

Air France er et fransk flyselskab med base i Tremblay-en-France. Det er medlem af SkyTeam-alliancen. Air France betjener 36 destinationer i Frankrig såvel som 168 destinationer i 93 lande over hele verden heriblandt Danmark både med passager- og fragtflyvninger. Du kan både flyve til Paris, Berlin, Milano og en masse andre byer med Air France fra Danmark. Som en ud af to brugte de det supersoniske fly Concorde. Flyselskabet blev oprettet den 7. oktober 1933 fra fusionen af Air Orient, Air Union, Compagnie Générale Aéropostale, Compagnie Internationale de Navigation Aérienne (CIDNA) og Société Générale de Transport Aérien (SGTA). Air France fungerede som det første nationale luftfartsselskab i syv årtier indtil fusionen med KLM i 2003.

Bagage

Du kan tage håndbagage med ombord på Air France-fly. Størrelse og vægt bestemmes af flyselskabet og kan variere afhængigt af bookingklassen eller ruten. Indchecket bagage hos AirFrance skal også overholde en bestemt størrelse og vægt. Også her afhænger det af bookingklasse og rute.

Bookingklasser

Et sæde i flyet kan vælges efter booking af en billet via hjemmesiden eller i en speciel selvbetjeningskiosk i lufthavnen. Platinum- og guldmedlemmer i Flying Blue-programmet, uanset klasse, kan bruge lufthavnslounges. Billetprisen inkluderer drikkevarer og snacks serveret ombord. På interkontinentale ruter kan passagerer medbringe indchecket bagage på op til 23 kg. Passagerer modtager også en pude, et tæppe, en sovemaske og ørepropper. Der er en speciel menu til børn

Premium økonomi

Ved køb af en billet i klassen Premium Economy har passagerer mere benplads. I billetprisen er der inkluderet et øget bagagegodtgørelse, prioritering af service i lufthavnen, adgang til loungen og et øget antal miles. Desuden får hver passager til interkontinentale flyvninger blandt andet en pude, et uldtæppe og en flaske vand.

Business Class

I Business Class kan sædet omdannes til en to-meters seng. Lænestolen kan også være et behageligt sted at arbejde - takket være en lille lampe, stikkontakter til opladningsenheder, satellittelefon og lydisolerede hovedtelefoner. Franske vine serveres også med bestilte måltider.

La Première

Dette er mest komfortable tilbud til rejser med Air France-flyselskabet. Der er mulighed for service når som helst under flyrejsen. Passagerer modtager foruden sovesættet noget forfriskende Givenchy-kosmetik. Menuen er forberedt af de bedste kokke med Michelin-stjerner.

 

Online check-ind

Online indtjekning er mulig 30 timer før afrejse. Det giver dig mulighed for at bekræfte flyvningen og valget af et sæde. Den sidste fase er at modtage boardingkortet. Efter ankomst til lufthavnen behøver passagererne kun at aflevere deres kufferter til indtjekning.

Flåde

Air France-flåden består af fly som A318, Airbus A319, Airbus A320 (2010), Airbus A321-200, Airbus A330, Airbus A340-313 X, Airbus A380, Boeing 747-400. I 2016 kom de sammen med Airbus A350-900, Airbus A380-800, Boeing 747-400, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, Boeing 787-9, Boeing 747-400ERF og Boeing 777F.

Charles de Gaulle Lufthavn i Paris

Paris-Roissy-Charles de Gaulle Lufthavn er hovedbasen for Air France-flyselskabet. Luftfartsselskabets fly er stationeret i adskillige andre franske lufthavne - herunder i Lyon, Marseilles og Toulouse. Lufthavnen ligger 23 km. nordøst for Paris.

Hovedstaden er forbundet med en motorvej og jernbaner. Den nemmeste måde at bevæge sig rundt på er med bus (RAPT-netværk) eller med taxa. De største turistattraktioner fra lufthavnen kan nås med TGV-tog. Lufthavnen var en af de første, der havde en jernbaneforbindelse.

I lufthavnen er der tre terminaler, som du kan rejse med gratis busser imellem. Lufthavnen tilbyder også mange tjenester såsom butikker, restauranter, forretningslokaler, turistinformation, et sted at bede, Wi-Fi osv.

Forfriskninger

Måltider ombord afhænger af bookingklassen. På hver rute og i hver klasse er alkoholholdige drikkevarer inkluderet i billetprisen. I økonomiklassen på korte ruter serveres der kun snacks og drikkevarer på interkontinentale ruter - treretters måltider. På Business Class serveres der treretters måltider, et ostebræt eller hurtigretter lige efter afgang. Hver passagers kulinariske rejse begynder med et glas champagne. Derefter kan du nyde retter, der er tilberedt af kokke belønnet med Michelin-stjerner. Retterne, der serveres, afhænger af flyvningens længde. På ruter over 2,5 timer får passagererne altid et varmt måltid. Rejsende, der rejser med første klasse, kan bestille retter fra kortet, som også bliver forberedt af de bedste kokke med Michelin-stjerner - Joël Robuchon, Régis Marcon, Guy Martin, Anne-Sophie Pic, Michel Roth. Du kan vælge mellem retter inspireret af det asiatiske køkken til frisk fisk og skaldyr.

Ekstra ydelser

Under rejsen har passagererne et underholdningssystem, der giver dem mulighed for at vælge mellem film (alle på engelsk, fransk og spansk, nogle også på kinesisk, japansk, koreansk og hindi), musik og spil. Air France-magasinet er placeret på hvert sæde og derudover på Business Class og første klasse kan et Air France Madame-magasin også findes.

FKLM og Air France udstyrede i maj 2013 en af deres Boeing 777-300ER med Wi-Fi. Passagerer kan bruge netværket, når flyet når niveauet 20.000 fod (ca. 6 km).

FTransportørens lounges er almindeligvis kendt som Le Salon. De kan bruges af rejsende i klassen La Première, Business og Premium samt for passagerer i økonomiklasse, der er medlem af Flying Blue Gold, Flying Blue Platinum, SkyTeam Elite eller Elite Plus. Der er både drikkevarer og snacks, internationale aviser, gratis trådløs internetadgang, brusere og SPA tilgængelige. 530 Air France og 300 Sky Team-lounges findes over hele verden på alle kontinenter undtagen Antarktis.

Flying Blue-programmet belønner Air France- og KLM-passagerer med point for miles. Medlemskabet er gratis. De indsamlede point kan konverteres til forskellige fordele.