Menu

Måltider på hotellet

Måltider på hotellet

AI (All Inclusive)

Den mest populære type måltid, især for dem, der gerne vil tilbringe ferie på stranden nær hotellet. Dette omfatter alle mad- og drikkevarer (tre eller op til seks måltider og snacks) samt ubegrænset adgang til alkoholfrie drikkevarer og alkohol fra lokale produktioner.

UAI (Ultra All Inclusive)

Det er en All Inclusive-mulighed plus et bredere udvalg af alkoholholdige drikkevarer hovedsageligt internationale. Afhængigt af hotellet kan det også omfatte yderligere faciliteter - det vil sige massage, spa eller sauna.

OV

Der er ikke måltider på hotellet. Dette er typisk valgt af de aktive turister, der tilbringer det meste af deres tid udenfor hotellet.

BB (Bed & Breakfast)

Der er en morgenmad inkluderet i prisen på hotellet.

Halvpension

Udover at sove, inkluderer prisen også morgenmad og aftensmad.

Helpension

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet i prisen. Det anbefales til dem, der planlægger ture, der ikke varer mere end tre timer, men ikke har lyst til at tage på restaurant.

SC (Self-catering)

Self-catering. Måltiderne er ikke inkluderet i prisen, men gæsterne har adgang til et køkken eller tekøkken, hvor de selv kan forberede måltiderne. Det er den bedste mulighed, hvis du vil spare lidt penge, eller hvis du har en restriktiv kost.

PP

Måltider serveret i henhold til ferieprogrammet. Det drejer sig normalt om de ture, der arrangeres i fritiden.

ZPR

Tilbud af denne type omfatter catering i formularen beskrevet i detaljerne i turistbegivenhedsprogrammet eller i hotellets beskrivelse, der kan findes under vilkårene for turistbegivenheden.

Tips og forslag i denne artikel og relaterede artikler er kun til hjælp og orienteringsformål og må ikke udgøre grundlaget for et krav mod eSkytravel.dk.

Indeholder denne artikel de oplysninger, du ledte efter? Ja | Nej
Efter min mening er denne artikel:
Tak for din mening!