Menu

Norwegian Air Shuttle

Advertisement

De bedste flyvninger med Norwegian Air Shuttle på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Norwegian Air Shuttle hen?

Norwegian Air Shuttle tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Norwegian Air Shuttle?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Norwegian Air Shuttle i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Norwegian Air Shuttle flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Norwegian Air Shuttle fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle

Norwegian, eller Norwegian Air Shuttle, er et skandinavisk lavprisflyselskab, som i Norge behandles som et nationalt luftfartsselskab. Det startede sin uafhængige drift i 2002, og siden da har den aldrig bragt tab til ejeren. Fra begyndelsen af dets eksistens er den norske linje, ligesom i hele Skandinavien, berømt for sin ekstraordinære omsorg for økologi og miljø. De fleste flyvninger finder sted i Skandinavien, men Norwegian flyver også til lufthavne i europæiske lande såvel som i Asien og Nordamerika. Det samlede antal ruter er over 400, og med over 130 forskellige destinationer. I Polen kan flyve med lavprisfly, der tilbydes af Norwegian i fire lufthavne: i Warszawa, Krakow, Gdansk og Szczecin.

Bagage

Ved hver rejse med Norwegian kan passagerer medbringe en håndbagage med uden betaling. Vægten varierer dog afhængigt af bookingklassen. Derudover kan du, bortset fra en håndbagage, medbringe en lille personlig taske såsom en computertaske eller en håndtaske. Det er vigtigt, at de er små nok til at passe under sædet. Hvis du ikke kan få plads til alle dine ting i håndbagagen, kan du tilføje indchecket bagage til din reservation op til 6 timer før afrejse. Du kan gøre det online eller via telefon. I nogle bookingklasser er indchecket bagage inkluderet i billetprisen, så det er en god idé at overveje, hvad du vil tage med dig og vælge den bedst egnede billet.

Rejseklasser

Rejseklasserne hos Norwegian er opdelt i bookingklasser og billetpriser. Bookingklasser gælder for internationale flyvninger på lange afstande. Det er økonomiklassen og premium-klassen. Indenfor hver klasse og på flyvninger på kortere ruter er det muligt at købe en billet med tre forskellige priser: LowFare, LowFare+ og Flex. Hver af dem giver et forskelligt sæt af tjenester. Hver og en indeholder fri håndbagage, men af forskellig vægt. Afhængigt af billetprisen kan passageren regne med flere ekstra ydelser såsom indchecket bagage, mulighed for at reservere plads, Wi-Fi, måltider om bord, hovedtelefoner og tæppe. Nogle billetter garanterer også gratis ændring af navn og ændring af booking samt giver mulighed for at afbestille billetten.

Online check-in

Online check-in med Norwegian er en bekvem måde at checke ind på før afrejse. Alt foregår på luftfartsselskabets internetplatform. Alt du skal gøre er at finde fanen "Online check-in" på hjemmesiden og derefter udfylde de data, der kræves i formularen. Systemet vil lede passageren gennem hele bookingprocessen, så du behøver ikke bekymre dig om noget. Efter at have gennemført den online check-in, genereres et boardingkort, hvilket er det grundlæggende dokument, der giver dig mulighed for at komme ombord på flyet. Af denne grund skal du udskrive boardingkortet og opbevare det på et sikkert sted indtil afrejsedagen eller gemme PDF-filen og udskrive den, når du har brug for den.

Flåde

Norges flåde tæller ca. 130 fly. De fleste af dem er moderne Boeing-maskiner. Flåden udvikler sig konstant og bestiller stadig nye fly. I 2012 bestilte Norwegian 222 nye maskiner – det højeste i den europæiske flådes historie. I fremtiden skal Norwegians flåde udvides med yderligere Boeings samt Airbuses. Ifølge planerne bliver flådens størrelse - efter at have fuldført alle ordrer - øget to gange. Norwegians fly kan genkendes af deres karakteristiske farver. De holdes i røde og hvide farver: Rød dominerer fronten og hvid er på resten af maskinen. Der er også en rød ballast, hvor portrætter af velkendte skandinaviske personligheder er synlige.

The Oslo Gardermoen Lufthavn

Luftfartsselskabets hovedfaciliteter er Oslo Gardermoen. Dette er en international lufthavn, der ligger i Gardermoen 48 km. fra Oslo. Lufthavnen har eksisteret siden Anden Verdenskrig, og den har fået sit nuværende udseende efter den udvidelse, der blev gennemført efter krigens afslutning. I øjeblikket er det en af de lufthavne i Norge, der tjener flest passagerer. I lufthavnen kan du bruge gratis Wi-Fi-netværk, drikke kaffe på lufthavnens caféer og shoppe i de mange butikker, heriblandt de toldfrie butikker. En bekvem løsning for passagerer er ved at bestille en parkeringsplads mod et gebyr.

Forfriskninger

På næsten alle ruter kan passagererne få snacks, drikkevarer og lette måltider på flyet. Under langdistanceflyvninger har passagererne mulighed for at bestille et større tre-retters måltid. Besætningen tilbyder forskellige menuer på forskellige ruter, og måltiderne er også tilpasset personer med særlige kostbehov. Afhængigt af billetprisen kan menuen medtages i billetprisen, og måltidet kan kræve forudgående bestilling – flere timer før afrejse. Under langdistanceflyvninger er der en personlig, interaktiv snackbar. Med det kan du bestille snacks på berøringsskærmen, foretage en betaling og vente på et besætningsmedlem, der vil levere ordren. Du kan betale for snacks og større måltider med kreditkort.

Yderligere tjenester

Der er gratis trådløs internetadgang under europæiske rejser med Norwegian på de fleste fly. Muligheden for at bruge et trådløst netværk giver også mulighed for at bruge andre tjenester såsom: video on demand og live tv. I video on demand-tjenesten har passageren mulighed for at se mange film og programmer mod betaling. Live TV-tjenesten giver mulighed for at følge de seneste live tv-nyheder. En ekstra bekvemmelighed er et interaktivt 3D-kort, der fortæller dig, hvad du skal se i den by, du flyver til. Under langdistanceflyvninger har den rejsende en personlig, interaktiv bar med snacks, så man til enhver tid kan bestille noget. Derudover er det muligt at genoplade sin elektroniske enhed ombord og endda købe hovedtelefoner.