Find billig indkvartering - mange tilbud at vælge mellem!

  • Mere end 1,3 mio. ejendomme
  • Hoteller
  • Lejligheder
  • Rabatter
2 1
INDKVARTERING TIL EN GOD PRIS Over 1,3 mio. overnatningssteder til rådighed, så du kan booke din indkvartering til en fantastisk pris
Ingen skjulte gebyrer Vores bookingpolitikker er gennemsigtige. Du ved, hvor meget du skal betale, lige fra begyndelsen

Har du spørgsmål om hotellet eller din booking?

Du finder svarene i vores rejseguide

Enkeltværelse, dobbeltværelse, duplex. Hvad er forskellen?
Enkeltværelse, dobbeltværelse, duplex. Hvad er forskellen?

Enkeltværelse Dette værelse er til 1 person og er udstyret med en enkeltseng. Dobbeltværelse Dette værelse er til to personer og er udstyret med en dobbeltseng, en såkaldt queen size seng. Duplex Dette er et to-etagers værelse. Værelset består af mindst et soveværelse på en etage og en stue eller et soveværelse på en anden etage. Du kan også finde flere soveværelser på en af etagerne. Disse typer værelser bliver typisk valgt af familier med små børn, der går i seng meget tidligere end forældrene. Takket være de to etager får man mere komfort og stilhed.

Forskellige typer af hotelværelser
Forskellige typer af hotelværelser

Hotelværelser kan opdeles på baggrund af antal og sengetype. Enkeltværelse - et værelse til én gæst med en enkeltseng. Afhængig af hotellets standard kan opholdsområdet variere fra 8 til 14 kvm. Twinværelse til eget brug - et værelse til én person med to senge. Twinværelse - et værelse til 2 personer. Et karakteristisk træk for dette værelse er, at det har to enkeltsenge. Udtrykket "twin" vil også blive brugt til flere personer, hvor der er et større og lige antal af enkeltsenge. Dobbeltværelse - også et værelse til to personer, men med en dobbelt såkaldt king-size seng. I USA har værelserne ofte to store dobbeltsenge. Triple - et værelse til tre gæster normalt med tre enkeltsenge. Quad - et værelse til fire personer. Sovesal – et værelse med mange senge (ofte køjesenge), der udlejes til forskellige gæster. Disse typer værelser kan normalt findes i vandrehjem eller på hostels og er meget billigere end de almindelige værelser.

Typer af morgenmad
Typer af morgenmad

I forskellige hoteller rundt omkring i verden kan du finde forskellige typer af morgenmad. Det er værd at tjekke morgenmadstilbuddet under bookingprocessen. Her præsenterer vi de mest almindelige typer af morgenmad på hoteller. Engelsk morgenmad Morgenmaden består normalt af stegte æg, bønner, svampe, små pølser og en grillet tomat. Derudover toastbrød, kaffe eller te og juice. Amerikansk morgenmad Morgenmaden består normalt af to æg, bacon, små pølser, en pandekage og ahornsirup. Derudover toastbrød, kaffe eller te og juice. Valgfrit morgenmadsprodukt med mælk. Kontinental morgenmad Morgenmaden består normalt af toastbrød, syltetøj, kaffe eller te og juice. I den udvidede version kan du også finde varme retter såsom røræg, pølser og mælkesupper. Østrigsk morgenmad Morgenmaden består normalt af blødkogte æg i et glas, rundstykker, kød, syltetøj eller honning og kaffe med fløde eller te, juice eller vand. På hoteller kan du også finde buffeter fyldt med forskellige typer produkter såsom varme retter og frugt, som du kan bruge til at sammensætte din egen morgenmad.    

Check ud fra hotellet

Check ud-proceduren skal altid foretages til den angivne tid (check ud-tiden). Husk! Du skal typisk checke ud senest kl. 12.00, hvilket betyder, at du senest skal forlade værelset til dette tidspunkt. Dog fastsætter hvert hotel varigheden af opholdet individuelt - ved indcheckning informerer receptionspersonalet gæsterne om udtjekning. Vær opmærksom på at ... Hvis du checker ud senere end aftalt, kan hotellet opkræve dig yderligere for endnu en overnatning. Nogle af hotellets tillader gæsterne at blive længere - dog skal du informere receptionspersonalet på forhånd. Når du forlader hotelværelset, opfordrer vi dig til at kontrollere, om du har pakket alle dine ting og tasker. Dernæst skal du gå ned til receptionen, aflevere nøglen til hotelværelset og afregne betalingen for dit ophold. Nogle hoteller tilbyder et opbevaringsrum, hvor du – efter udtjekning - kan efterlade din bagage, når du venter på transport. eSkys reservationssystem afregner betalingen for hotelopholdet, inden du ankommer til hotellet. Det dækker dog kun de tjenester, der indgår i det reserverede produkt. Alle tillægsgebyrer skal betales, inden du forlader hotellet. Disse omfatter ekstra gebyrer for minibar, telefon eller restaurantregninger. Hotellet kan også udstede en faktura for dit ophold. Hvis du ønsker det, kan receptionisten også bestille en taxa til dig.

Sengetyper

Der findes flere former for hotelsenge: enkeltseng, dobbeltseng, en queen size seng (stor dobbeltseng med en madrasstørrelse på omkring 153-160 x 203 cm), en king size seng (stor dobbeltseng, større end en queen size seng, med en madrasstørrelse på omkring 200-203 x 210 cm).    

Disse ekstra tjenester og ydelser er til rådighed på hoteller.

Mange hoteller tilbyder ekstra tjenester og ydelser såsom: opkald om morgenen, vaskeri, roomservice, bestilling af taxa, billetter til kulturelle arrangementer, turistinformation, et sikkert sted til værdigenstande. Nogle af disse tjenester koster dog penge. Minibar Denne mulighed er normalt noget, der skal betales for. Betaling for brugte varer (drikkevarer, snacks) sker ved slutningen af dit ophold ved udtjekningsprocessen. Hvert værelse har en liste med en oversigt over de produkter, der kan findes i minibaren samt priser. Kaffe og te Mange hoteller tilbyder gratis kaffe og te på værelset. Med denne service udstyrer hotellet værelserne med kaffemaskiner eller elkedler, et sæt bestående af te, kaffe, sukker og fløde samt engangs- eller glaskopper. Udenfor værelset De yderligere faciliteter, der sommetidere tilbydes på et hotel, er hovedsageligt betinget af hotellets standard. Sådanne faciliteter omfatter: svømmebassiner, saunaer, fitness, motionsrum, biologisk regenerering, smykker og souvenirbutikker, frisør, bagageopbevaring, opbevaring af fritidsudstyr, konferencelokaler, guider, gratis parkering og strygning. Internet De fleste hoteller giver adgang til internettet. Hoteller med en højere standard tilbyder ofte bredbånd med en hurtig forbindelse på værelset. Dette medfører ikke yderligere omkostninger. Nogle hoteller har internetcaféer- afgifterne bestemmes individuelt af hvert hotel. Mange hoteller tilbyder trådløst internet (Wi-Fi). Sommetider er denne type netværk begrænset, hvor man skal betale for internetadgangen. Hotellets personale kan give oplysninger om betalingen.  

Vælg et emne, der interesserer dig

Ved at bruge dette websted accepterer du vores cookiepolitik. Lær mere her. Accepter