Menu

Disse ekstra tjenester og ydelser er til rådighed på hoteller.

Disse ekstra tjenester og ydelser er til rådighed på hoteller.

Mange hoteller tilbyder ekstra tjenester og ydelser såsom: opkald om morgenen, vaskeri, roomservice, bestilling af taxa, billetter til kulturelle arrangementer, turistinformation, et sikkert sted til værdigenstande. Nogle af disse tjenester koster dog penge.

Minibar

Denne mulighed er normalt noget, der skal betales for. Betaling for brugte varer (drikkevarer, snacks) sker ved slutningen af dit ophold ved udtjekningsprocessen. Hvert værelse har en liste med en oversigt over de produkter, der kan findes i minibaren samt priser.

Kaffe og te

Mange hoteller tilbyder gratis kaffe og te på værelset. Med denne service udstyrer hotellet værelserne med kaffemaskiner eller elkedler, et sæt bestående af te, kaffe, sukker og fløde samt engangs- eller glaskopper.

Udenfor værelset

De yderligere faciliteter, der sommetidere tilbydes på et hotel, er hovedsageligt betinget af hotellets standard. Sådanne faciliteter omfatter: svømmebassiner, saunaer, fitness, motionsrum, biologisk regenerering, smykker og souvenirbutikker, frisør, bagageopbevaring, opbevaring af fritidsudstyr, konferencelokaler, guider, gratis parkering og strygning.

Internet

De fleste hoteller giver adgang til internettet. Hoteller med en højere standard tilbyder ofte bredbånd med en hurtig forbindelse på værelset. Dette medfører ikke yderligere omkostninger. Nogle hoteller har internetcaféer- afgifterne bestemmes individuelt af hvert hotel.

Mange hoteller tilbyder trådløst internet (Wi-Fi). Sommetider er denne type netværk begrænset, hvor man skal betale for internetadgangen. Hotellets personale kan give oplysninger om betalingen.

 

Tips og forslag i denne artikel og relaterede artikler er kun til hjælp og orienteringsformål og må ikke udgøre grundlaget for et krav mod eSkytravel.dk.

Indeholder denne artikel de oplysninger, du ledte efter? Ja | Nej
Efter min mening er denne artikel:
Tak for din mening!