Menu

easyJet - med eSky

Advertisement

De bedste flyvninger med easyJet på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver easyJet hen?

easyJet tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med easyJet?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med easyJet i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som easyJet flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med easyJet fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om easyJet

easyJet

easyJet er et britisk lavprisflyselskab baseret i London Luton Lufthavn. Det er i øjeblikket en af de største europæiske luftfartsselskaber. Det startede i 1995. Den første internationale flyvning på ruten fra London-Amsterdam fandt dog først sted to år senere. Passagerer, der rejser med easyJet, kan vælge mellem to forskellige bookingklasser, og hovedformålet med transportøren er at sikre en behagelig tur til den lavest mulige pris. easyJet flyver over 800 ruter til mere end 30 lande, hovedsageligt i Europa. Flyvningerne udføres af en moderne og ny flåde, der omfatter fly som Airbus. Transportøren fokuserer på en konstant udvikling af virksomheden, at udvide flyforbindelserne samt flåden.
EasyJet IATA-koden er U2.

 

Bagages

Alle easyJet-passagerer kan medbringe 1 stk. håndbagage af bestemte dimensioner. Transportøren forbeholder sig ret til at sætte kufferterne i lastrummet, hvis der ikke er nok plads i flykabinen. Håndbagage må ikke indeholde farlige eller forbudte genstande. Væsker skal transporteres i plastemballager og må maksimum have en kapacitet på 100 ml. Transportøren tillader ikke transport af dyr med undtagelse af hjælpehunde. Passagerer, der køber en Flexi-billet, har foran/ekstra benplads-funktionen eller EasyJet Plus-kortet, kan desuden medbringe en lille taske med de dimensioner, der er angivet i flyets forskrifter. Den indcheckede bagage koster penge, og dens mål og vægt er præcist defineret. Overskridelse af gældende grænser er forbundet med et tillægsgebyr.

Rejseklasser

Flyselskabet giver kunderne muligheden for at flyve i økonomiklassen. Luftfartsselskabet har en standardbillet, men passagerer kan også købe en Flexi-billet, hvilket gør det muligt ikke kun at medbringe håndbagage, men også 1 ekstra stk. bagage med ombord. En anden facilitet er den indcheckede bagage, der er inkluderet i denne billetpris. Passagerer, der rejser med Flexi-billetten, kan også, blandt andet, foretage ændringer i reservationen, vælge en af standard- eller de forreste sæder eller bruge rabatten til køb af en plads med ekstra benplads. Passagerer med standardbilletter får automatisk deres pladser tildelt ved check-in, men transportøren gør det muligt at vælge et sæde (standard, foran eller med ekstra benplads) mod et ekstra gebyr.

Online check-in

Transportøren giver kunderne flere måder at checke ind på. easyJet online check-in er tilgængelig 30 dage før den planlagte rejse og stopper 2 timer før afrejse. Passagererne skal udskrive boardingkortet. Det er vigtigt at huske på, at enhver ændring i reservationen er relateret til nødvendigheden af ​​at foretage endnu en check-in samt at udskrive et nyt boardingkort. Rejsende, der bruger den mobile applikation, kan kun vælge muligheden for et mobilt boardingkort, hvis lufthavnen accepterer det. Check-in i lufthavnen er muligt 2 timer før afrejse, men passagererne skal checke ind senest 40 minutter før afgang.

Flåde

De første fly i easyJet-flåden var Boeing 737-200. I øjeblikket har luftfartsselskabet flere hundrede moderne og komfortable fly såsom Airbus A319, A320 og A320n. Alle disse har særlige pladser med ekstra benplads. På grund af relativt korte ruter tilbyder flyselskabet ikke underholdning (film, musik) ombord. En af de største europæiske luftfartsselskaber planlægger at udvide flåden med flere fly fremstillet ved hjælp af moderne teknologier. Hver gang er det en prioritet med nye maskiner, der giver passagererne en behagelig og sikker rejse.

London Luton Lufthavn

easyJets hovedkontor kan findes i den internationale London Luton lufthavn, der ligger omkring 4 km. fra Luton og ca. 55 km fra centrum af London. Lufthavnen er forsynet med regelmæssige og sæsonmæssige flyvninger samt fragtflyvninger. I 2017 betjente lufthavnen 15,8 millioner passagerer. Fra 2018 kan rejsende bruge den udvidede terminal og et moderne informationssystem. Lufthavnsområdet omfatter butikker, caféer, restauranter, biludlejningsfirmaer, bederum og pengeautomater. Toiletterne er tilpasset handicappedes og mødres behov. Passagerer kan bruge det gratis Wi-Fi-netværk i 4 timer. Der er flere parkeringspladser i lufthavnen. At komme til centrum af London er nemt ved brug af enten taxier, busser eller tog.

IATA-koden for lufthavnen i London Luton er LTN.

 

Forfriskninger

Måltider på easyJet er ikke inkluderet i billetprisen. Passagererne kan drage fordel af cateringtilbuddet, som omfatter kolde og varme drikkevarer, alkohol, sandwich, snacks og slik samt varme retter og salater. Der er også nogle måltider til børn.
Personer, der beslutter at købe en Flexi-billet, modtager en særlig rabatkupon med et bestemt beløb, der kan bruges under flyvningen. Andre passagerer kan også købe en kupon på transportørens hjemmeside før rejsen. Takket være dette får de op til 20 % rabat på bistroen samt de toldfrie varer.

Yderligere tjenester

Under flyvningen kan passagerer læse rejsebladet, der indeholder interessante artikler og oplysninger om easyJets destinationer.  Den toldfrie butiks tilbud omfatter kosmetik og parfume. Selvom der ikke er underholdning ombord, kan børnene bruge tid på at spille forskellige spil såsom puslespil. Spillene leveres af personalet.
Passagererne kan også tilmelde sig loyalitetsprogrammet og modtage easyJet Plus-kortet. Medlemskabet koster penge, men til gengæld kan man få mange faciliteter og bonusser for eksempel muligheden for at vælge et sæde på flyet, ændre bestillingen eller prioriteret boarding. Takket være easyJets partnere kan passagerer bruge Worldwide-tjenester. Det giver mulighed for at bestille kombinerede flyvninger online (easyJet og en anden partnerlinje) for eksempel til New York eller Singapore.