Menu

Lufthansa

Advertisement

De bedste flyvninger med Lufthansa på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Lufthansa hen?

Lufthansa tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Lufthansa?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Lufthansa i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Lufthansa flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Lufthansa fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Lufthansa

Lufthansa

Lufthansa er det tyske nationale luftfartsselskab, og er det første i Europa samt det fjerde i verden med hensyn til betjente kunder. Lufthansa-koncernen omfatter Lufthansa Regional, Lufthansa Cargo, Germanwings, Austrian Airlines, Swiss Int. Airlines og flere andre virksomheder, der delvis tilhører den tyske gigant. Lufthansa er en af ​​grundlæggerne af alliancen Star Alliance. I 1926 blev et firma kaldet Hans Deutsche Luft grundlagt i Berlin. I dag er selskabets hovedkvarter i Köln, men hovedbasen er placeret i Frankfurt Lufthavn. Siden 2001 er lufthavnsbasen i München også grundbasen for flyselskabet. Lufthansa flyver i 18 tyske og 202 internationale retninger. Hele gruppen betjener over 400 destinationer på 5 kontinenter.

Bagage

Hos Lufthansa kan du tage håndbagage med ombord på flyet. Bagagens størrelse og vægt bestemmes af flyselskaberne og kan variere afhængigt af rejseklassen eller ruten. Indchecket bagage skal også have en vis størrelse og vægt. Dette er også afhængig af rejseklasse og rute.

Rejseklasser

Passagererne har fire rejseklasser at vælge imellem. På den billigste, økonomiklasse, der er tilgængelig på korte og mellemlange afstande, har passagererne masser af plads takket være de ergonomiske sæder. Yderligere komfort leveres af de justerbare nakkestøtter.

I Premium Economy-klassen på interkontinentale ruter har passagererne ret til en øget bagageydelse.

I de fleste lufthavne kan passagerer i første- og businessklassen bruge særlige lounger med mange tjenester. Lufthansas første klasse er med i Skytrax-rangordningen, der kontrollerer kvaliteten af flyselskabernes tjenester.

 

Online check-in

23 timer før afrejse kan du checke ind online, vælge en plads på flyet og udskrive dit boardingkort eller sende det til din telefon. Online check-in er mulig på følgende ruter:

  • Lufthansa - hele verden,
  • Austrian - mellem Tyskland og Østrig,
  • SWISS - kun for afgange fra Frankfurt, München, Beograd, Tokyo, Wien og Catania,
  • LOT - (med undtagelse af Hamburg og Stuttgart) mellem Tyskland og Polen,
  • TAP Air Portugal kun for afgange fra Düsseldorf eller London Heathrow,
  • Adria Airways og Croatia Airlines ved afrejse fra Tyskland,
  • SAS kun for afgange fra Tyskland (med undtagelse af Dusseldorf, Hamburg, Berlin Tegel), Dubai og Zagreb.

Flåde

Luftflåden tilhørende Lufthansa-koncernen er den næststørste i verden. Den består af næsten 300 fly. Airbus A380-800, A340-600, A340-300, A330-300 og Boeing 747-8, 747-400, BBJ 737-800 IGW flyver på interkontinentale ruter. Mellemlange ruter bliver betjent af Airbus A321-100 / 200, A320-200, A319-100 og Boeing 737-500, 737-300. Embraer ERJ-195 og ERJ-190 samt Bombardier CRJ900 og CRJ700 flyver på de korteste ruter.

Frankfurt Lufthavn

Lufthavnen er også kendt som Rhine-Men. Det er den travleste lufthavn i Tyskland, den tredje i Europa (efter Heathrow og Charles de Gaulle) og den niende i verden. Lufthavnen ligger 12 km. sydvest for Frankfurt am Main. Det er Lufthansas og German Condors hovedbase.

Frankfurt Lufthavn blev grundlagt i 1936. I dag strejker den sig over to terminaler og betjener 58 millioner passagerer om året. Terminal T1, opdelt i zone A, B, C og Z, tjener Lufthansa og Star Alliance-flyvninger. Der er også en separat del af terminalen til fordel for Lufthansas førsteklassespassagerer. Terminal T2 er opdelt i zonerne D og E.

 

Forfriskninger

På økonomiklassen ved alle ruter serveres der varme og kolde drikkevarer, og afhængigt af ruten - snacks eller et varmt måltid. I Premium Economy-klassen bliver passagererne mødt af en drink, når de er ombord. Businessklassepassagerer kan vælge retter fra menuen afhængigt af længden af ​​ruten og retningen. Alle retter udarbejdes af de bedste kokke.

Yderligere tjenester

På interkontinentale ruter kan passagerer i alle klasser se Sport 24-kanalen gratis. Udbuddet af engelsksprogede programmer omfatter fodboldkampe i den tyske Bundesliga, engelske Premier League, Formel 1-løb, tenniskampe og golfturneringer. Kanalens drift er betinget af tilgængeligheden ombord på FlyNets online-service (den er på omkring 90 procent af luftfartsselskabets fly). Takket være det, kan passagererne også bruge internettet på egen hånd under flyvningen.