Menu

SAS Scandinavian Airlines

SAS Scandinavian Airlines

Pris for 1 voksen tur-retur

Vis filtre
 • Sverige
  fra: København (CPH)
  Stockholm
  Kontrollér oplysninger
  fra 1454 DKK
 • Danmark
  fra: København (CPH)
  Aalborg
  Kontrollér oplysninger
  fra 544 DKK
 • Norge
  fra: København (CPH)
  Oslo
  Kontrollér oplysninger
  fra 1234 DKK
 • Danmark
  fra: Aalborg (AAL)
  København
  Kontrollér oplysninger
  fra 652 DKK

✔️ Hvor flyver SAS hen?

SAS tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med SAS?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med SAS i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som SAS flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med SAS fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om SAS

SAS Scandinavian Airlines - flysas

Scandinavian Airlines historie er dateret tilbage til 1946. Det blev oprettet som et konsortium af indenrigsflyselskaber i tre lande: Danmark, Norge og Sverige. SAS er en gruppe bestående af tre luftfartsselskaber: Scandinavian Airlines SAS, Blue1 og Wideroe. SAS hovedbygninger er Stockholm Arlanda lufthavn. Flyselskabet hører til de mest moderne og innovative luftfartsselskaber, og det er også Nordens største luftfartsselskab. Som det første i verden begyndte selskabet i 1960'erne at flyve over Nordpolen og dermed afkorte krydstogtet til Japan fra 52 til 32 timer. SAS var også en pioner inden for introduktion af miljøvenlige fly. Det tilhørte en af de første, der introducerede den økonomiske klasse. SAS er en del af luftalliancen Star Alliance, og takket være sine partnere tilbyder selskabet det største system af luftforbindelser i verden. Flyselskabet kan findes i lufthavne i Europa, Asien og Nordamerika. Luftfartsselskabet er blandt andet til stede i de danske lufthavne såsom Københavns Lufthavn, hvor de flyver til et hav af destinationer. Du kan finde flybilletter til forskellige priser, men kan også sagtens finde billige flybilletter.

Bagage

Du kan tage håndbagage med ombord på SAS-flyvninger. Bagagens størrelse og vægt bestemmes af flyselskabet og kan variere afhængigt af bookingklassen eller ruten.

Indchecket bagage hos SAS skal også have en vis størrelse og vægt. Også her afhænger det af rejseklasse og rute.

Bookingklasser

SAS flyselskab tilbyder et valg imellem tre bookingklasser.

Økonomiklassen er den billigste og er designet til turister. Ombord har passagerer mulighed for at købe måltider.

Economy Extra Class er populær blandt både forretningsfolk og turister, der leder efter et alternativ til økonomiklassen. SAS-passagerer, der rejser med denne klasse, kan checke ind ved nogle Business Class-positioner, hvor der i nogle lufthavne er hurtigere sikkerhedstjek og bredere, mere komfortable sæder, gratis måltider samt fleksible billetpriser. På interkontinentale ruter er kabinerne adskilt i denne klasse.

Business Class tilbyder det højeste serviceniveau, herunder en forenklet indtjekningsprocedure for passagerer, som også har ret til en øget bagagegodtgørelse. De har adgang til en speciel lounge, hvor de kan tilbringe tiden bekvemt inden afgang.

Online check-in

SAS var også et innovativt flyselskab med hensyn til en online check-in-løsning. Det er muligt at checke ind via internettet med denne transportør ikke tidligere end 22 timer før den planlagte afgang, og den lukkes 60 minutter før afgang. Passagerer udskriver selv boardingkort, men de kan også hente det i lufthavnen ved "check-in" checkpoints. Ændringer i den tidligere tildelte plads kan foretages senest 3 timer før afrejse.

Flåde

SAS flåde er sammensat af mere end 132 maskiner af typen: Airbus A319-100, A320-200, A321-200, A340-300, A330-300, Boeing 737 i versioner fra 600 til 800, Bombardier CRJ-900.

Stockholm Arlanda International Airport

Stockholm Arlanda International Airport er basen for SAS. Lufthavnen ligger 42 km. nord for den svenske hovedstad og 28 km. sydøst for Uppsala. Der er mange cateringsteder i dets område: barer, restauranter og caféer samt butikker i flere filialer herunder toldfri butikker. Bygningen huser også biludlejningsfirmaer, en frisør, et kapel, et apotek, en renseri, et fitnesscenter og en legeplads. Trådløst internet er tilgængeligt i hele lufthavnen.

Forfriskninger

SAS tilbyder ombord på flyet en bred vifte af drikkevarer inklusive gratis kaffe og te. Derudover kan passagerer i Skandinavien og Europa købe snacks fra transportørens menu. På interkontinentale flyvninger serveres mad, snacks og drikkevarer i alle klasser, og deres mangfoldighed afhænger af tidspunktet for rejsedagen. Derudover kan du også købe måltider fra menuen ombord.

Passagerer i Business Class får en bedre menu med i billetprisen, modtager et glas champagne og har et valg imellem tre retter i menuen. Derudover kan de under flyvningen nyde vin, ikke-alkoholiske drikkevarer, frugt og snacks.

Ekstra ydelser

For passagerer, der er loyale mod SAS, har flyselskabet tilbudt EuroBonus-loyalitetsprogrammet siden 1992. For hver flyvning af SAS eller andre flyselskaber, der er tilknyttet Star Alliance, får passagerer point, de kan bruge til en gratis flyrejse, hotelophold eller biludlejning . Kunder med kort med den højeste status får et antal ekstra privilegier. På længere ruter er der en butik ombord, hvor du kan købe parfumer, smykker, de nyeste gadgets og legetøj til børn alt sammen lavet i et skandinavisk design.