Menu

Billige flybilletter – rejs som du vil

 • 3 millioner solgte billetter
 • 950 flyselskaber
 • 3038 lufthavne
 • 18 års erfaring

Hvordan finder man billige flyrejser?

På grund af flybilletters høje pris ønsker alle rejsende at finde ud af, hvordan man flyver billigst muligt.
Ved at kende disse tips kan du spare op til flere hundrede kroner! Så hvordan finder man billige flyrejser?

 • Først og fremmest er det værd at begynde din søgning et par måneder før den planlagte rejse. Selvom last minute billige flyrejser stadig er tilgængelige, oftest når der bookes en flybillet i god tid, er der større chance for, at du vil betale mindre. Hvorfor? Fordi de populære flyselskaber er opmærksomme på det faktum, at hvis du skal flyve på en bestemt dato, vil du købe et sæde på flyet uanset prisen. For at finde tilbud på last minute billige flyrejser, er den bedste måde at gøre dette på ved at bruge søgemaskinerne, der adskiller kategorier såsom "kampagner", eller der markerer de fleste felter.

 • Hvornår er de billigste flybilletter? Undersøgelser viser, at det ikke er værd at booke flybilletter i weekender især på søndage. Det er den tid, hvor de fleste mennesker har tid til at lede efter flyvninger og flyselskaber øger deres priser. Det er bedre at kigge på flyrejser i midten af ugen især om morgenen - billige flysøgningsapplikationer, som du kan installere på din smartphone, er meget nyttige. Hvis det er muligt, så vær fleksibel med afrejsedatoen. Du vil ofte finde, at et mere attraktiv tilbud vil være tilgængelig dagen efter din planlagte afgang.

 • Det er en god ide at følge lavprisflyselskaber, der tilbyder lavere priser end deres konkurrenter. Ifølge rangeringer tilbydes de billigste flybilletter fra luftfartsselskaber som Norwegian, easyJet, Eurowings, Ryanair, Wizz Air og NIKI. Nu hvor du ved, hvornår du skal købe flybilletter, skal du vide, hvor du kan finde oplysninger vedrørende kampagner.

Hvor skal man søge efter billige flyrejser?

Der er tre populære måder at søge efter billige flybilletter.

 • Den første, men mindst komfortable, er forbundet med at følge tilbuddene fra de enkelte flyselskaber. Du kan tjekke priser på deres hjemmesider, abonnere på deres nyhedsbreve, så du vil være den første, der kender til deres kampagner. Du kan også blive medlem af deres klubber, hvilket resulterer i at modtage private rabatter. Denne metode er imidlertid meget tidskrævende og fungerer kun, når du konstant rejser med samme flyselskab.

 • Den anden måde, at søge efter billige flyrejser på, er relateret til online forummer for rejsende. De bruger forskellige online forummer og grupper på Facebook for at offentliggøre gode tilbud. Du kan tilmelde dig sådanne grupper og følge aktuelle aktiviteter. Du ved dog aldrig, hvad brugerne vil offentliggøre. Det er mere en måde at kigge efter last minute flybilletter på eller billige fly i weekenden.

 • Den tredje metode er den hurtigste og mest effektive. Det er ved at bruge de bedste billige søgemaskiner. Søgemaskiner samler oplysninger fra flere hundrede luftfartsselskaber på ét sted. Takket være dette kan du nemt sammenligne forskellige tilbud og finde ud af, hvor der er billige flyrejser tilgængelig for eksempel fra København, eller hvad prisen er på flybilletter tilbage til Danmark eller andre lande. Men hvordan bruger man søgemaskiner til at booke billige flybilletter?

Hvordan søger man efter billige flyrejser?

For at finde flybilletter, der er tilgængelige for de valgte datoer på eSky, skal du først overveje nogle grundlæggende data.

 • Brugeren skal vælge om han/hun leder efter en lavprisrejse, envejsrejse, rundrejse, eller om han/hun er interesseret i en storbyrejse. Det er værd at tilføje, at den sidste løsning er en af de effektive måder at købe billige flybilletter på. Derefter skal du indtaste afgangs- og ankomststedet samt vælge afrejsedatoen, hvis du beslutter dig for at købe en returbillet, skal du også vælge en ankomstdato. Vælg antal passagerer og deres alder (spædbørn, børn, teenagere og voksne) og bookingklasse (economy, economy premium, business eller første klasse).

 • Efter at have leveret disse data og klikket på "søg"-knappen, finder søgemaskinen automatisk de tilgængelige tilbud og præsenterer kun de tilbud, der opfylder dine kriterier. Og hvad med resultaterne med de billige flybilletter? Du kan se navnet på flyselskabet, afgangs- og ankomsttid, rejsetid, afgangs- og ankomstlufthavne, pris pr. person og oplysninger om den mulige rejse. Du kan også kontrollere reservationsbetingelserne.

 • Hvis listen over resultaterne er meget lang, kan du filtrere disse. I eSky-flysøgemaskinen kan du finde filtre, der begrænser antallet af resultater for eksempel antallet af mellemlandinger, afgangstider, flyselskaber og lufthavne. Du kan også vælge fanen 'Bedste priser', hvor du finder de mest attraktive tilbud eller 'Billigste flyrejser +/- 3 dage' - dette er et tilbud for dem, der har en fleksibel afrejsedato. Søgemaskinen viser, om der er bedre tilbud på billige flyrejser et par dage tidligere/senere. Efter at have valgt et specifikt tilbud, skal du lære at bestille en flybillet.

 • Hvordan booker man en billige flyrejse?

  Ved du, hvordan du reserverer en flybillet? Det er meget enkelt! Efter at have valgt det bedste tilbud på flybilletter i søgemaskinen, skal du blot klikke på knappen 'Vælg' - systemet vil kontrollere om forbindelsen er tilgængelig og vil lede dig til hjemmesiden, hvor du kan finde flyoplysninger og oplysninger om bookingprocessen. Her kan du også tjekke muligheden for at købe rejseforsikring og se omkostningerne på dette.

  Indtast derefter de ønskede data for bookingprocessen: Navn og efternavn (samme som i dit pas), køn, fødselsdato og antal indchecket bagage. Du skal også vælge en betalingsmetode og give detaljer fra dit betalingskort. Derudover kan du for et mindre gebyr vælge en online check-in mulighed. Til sidst skal du blot bekræfte din reservation ved at klikke på knappen 'Book og betal'.

 • Billige flyrejser i Danmark og i udlandet

  Hvis du er interesseret i billige flyrejser, kan du bruge de ekstra muligheder, der tilbydes af søgemaskinerne. Takket være eSky kan du finde et billigt hotel på dit valgte sted, bruge biludlejningstjenesten samt finde attraktive tilbud på både fly og hotel på samme tid.

  Det er værd at tjekke tilbud på billige indenlandske og internationale flyvninger, der er tilgængelige i fanen ‘Tilbud’ - det er den nemmeste måde at finde flybilletter fra så lidt som 200 DKK. Derudover kan du benytte muligheden for at bestille en lufthavnstransport og finde priser på de nærmeste parkeringspladser.

  Søgemaskinen med billige flyrejser giver dig mulighed for at finde tilbud på flybilletter fra forskellige flyselskaber såsom Ryanair, Wizz Air, British Airways, LOT og mange andre luftfartsselskaber. Du kan også bruge flyradaren.

Vi ved alt om rejser

Se artiklerne i vores rejseguide

Du har valgt destinationen og booket flybilletterne ... men hvad med bagagen? Inden du pakker en kuffert eller en taske, skal du kontrollere, om den..

Af sikkerhedsmæssige grunde siger internationale love, hvilke produkter der må, og hvilke produkter der ikke må transporteres via lufttransport...

Reglerne for pakning af håndbagage Vil du spare penge, når du rejser? Så skal du pakke din håndbagage på den rigtige måde. Dette er især vigtigt,..