Menu

Wizz Air

Advertisement

De bedste flyvninger med Wizz Air på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Vis filtre
Advertisement

✔️ Hvor flyver Wizz Air hen?

Wizz Air tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Wizz Air?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Wizz Air i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Wizz Air flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Wizz Air fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Wizz Air

Wizz Air

WizzAir er et lavprisselskab. Virksomheden opererer i Central- og Østeuropa, Vesteuropa, Georgien, Israel og Tyrkiet. WizzAir startede sin drift i 2004. Mange rejsende vil vide, hvorfor Wizz Air er så billigt, da det ofte er muligt at finde billige flyrejser og billige flybilletter, når man skal planlægge sin flyrejse med Wizz Air. Luftfartsselskabet bruger små lufthavne. Dette er også relateret til billigere lufthavnsafgifter og billigere flyselskabstjenester. Der er en klasse med lædersæder og ingen sædetildeling. Gastronomiske tjenester tilbydes mod et ekstra gebyr. Flyselskabet er meget veludviklet. Der er over 2000 ansatte, og det betjener 340 ruter. WizzAir har sin base i Budapest ved Liszt Ferenc Lufthavn. Dette er den næststørste lufthavn i Centraleuropa. Gæsterne kan blandt andet drage fordel af gratis måltider og drikkevarer, internetadgang, aviser, tv, badeværelse og venterum til Wizz Air-kunder, der vil købe den eksklusive venterumsservice.I dag bruger et stort antal rejsende tjenester fra lavprisselskaber. WizzAir har mange forskellige ruter. Hvor flyver WizzAir til? Transportøren opererer i Europa og Mellemøsten. Virksomheden har omkring 30 operationelle baser. Hver flyrejse udføres med moderne fly. Der er snesevis af moderne maskiner i transportørens flåde.

Lavprisflyselskaber er en af ​​de mest valgte transportformer brugt af rejsende. Hvor flyver WizzAir til? WizzAir-luftforbindelseskortet vokser stadig - for tiden inkluderer det flere hundrede ruter i Europa og Mellemøsten. Flyselskabet har omkring 30 operationelle baser. Alle flyvninger udføres med moderne fly. WizzAir-flåden består af snesevis af moderne maskiner, der sikrer rejsekomfort og sikkerhed for passagerer og personale. WizzAir bruger fly fra Airbus A320-serien, inklusive A320s. Luftfartsselskabets flåde vokser konstant og har bestilt andre fly blandt andre A322neo.

Bagagestørrelse og vægt med Wizz Air

WizzAir har sin egen bagagepolitik. Ikke alle tingene kan transporteres i kabinen. Den vigtigste regel er, at passagerer ikke må transportere farlige genstande, f.eks. genstande med skarpe kanter. Det er tilladt at transportere medicin, personlige genstande, bærbar computer, tøj osv. Flydende genstande, såsom kosmetik, skal transporteres i 100 ml. pakker i en plastikpose med en størrelse på 20x20 cm. og en kapacitet på 1 l.

Før du rejser, skal du kontrollere toldbestemmelserne i det land, du vil hen til. Er du i tvivl om, hvorvidt en bestemt vare er tilladt eller ej, er det værd at downloade en liste over varer, der er forbudte og tilladte ved lufttransport fra den Civile Luftfartsmyndighed hjemmeside.

WizzAir giver passagererne mulighed for at tage en kabinebagage (inkluderet i prisen på billetten) med ombord på flyet, hvor kuffertens størrelse er 55x40x23 cm. Håndbagagen må veje op til 10 kg. Passagerer kan også tage en lille ekstra bagage med i kabinen, men det er forbundet med ekstra bagagegebyrer. Bagagen kan for eksempel være en taske eller en taske til en bærbar computer. Acceptable bagagedimensioner er 40x30x18 cm.

WizzAir bagagepolitik

Størrelses- og vægtgrænser er præcist specificeret af flyselskabet. Alle passagerer skal overholde luftfartsselskabets bagagepolitik. Når det kommer til intenationelle ruter, skal du også følge den tilpassede regulering af bestemmelseslandet. I tvivlstilfælde, besøg webstedet for Civil Luftfartsmyndighed, hvor du finder lovbestemmelserne, samt hvad du kan og ikke kan tage med dig.

Passagerer hos WizzAir har tilladelse til at tage en taske med i kabinen. Bagagegebyret inkluderer et stykke bagage, der ikke er større end 40 x 30 x 20 cm og ikke tungere end 10 kg. Rejsende kan også købe WIZZ Priority-tjenesten. I dette tilfælde kan de tage en ekstra taske med ombord på flyet. Denne bagage må ikke overstige 55 x 40 x 23 cm.

Hos WizzAir kan passagerer medbringe op til 6 genstande af bagage - 3 med en maksimal vægt på 32 kg. og højst 149 x 119 x 171 cm. i størrelse, 2 der må veje op til 20 kg. og 1 med en 10 kg. grænse. Indchecket bagage kan købes under bookingprocessen eller efter online check-in.

WizzAir indchecket bagage

Hvad kan jeg have i WizzAir indchecket bagage? Bagagepolitikken for WizzAir gælder også indholdet af indchecket bagage. Luftfartsselskabet ønsker at sikre sig, at enhver passager er sikker under flyvningen.

Hvordan pakkes den indcheckede bagage? Du kan tage stort sportsudstyr, værktøj eller et våben. Ilttanke eller bærbare medicinske elektroniske apparater er også tilladt. Imidlertid er transportøren ikke ansvarlig for mulig skade, så det er ikke værd at tage værdifulde eller delikate genstande med. Passagerer må ikke medbringe nogle giftige stoffer, aerosolmaling og drikkevarer, der indeholder mere end 70% alkohol. Det acceptable antal indchecket bagage er 6, hvor den accepterede vægt er mindre end 32 kg. for hvert stykke bagage.

De acceptable størrelsesgrænser hos WizzAir for kufferter er 149x119x171 cm. Vigtigt! WizzAir giver dig også mulighed for at købe bagage efter online check-in.

WizzAir – online check-in

Mange passagerer vil vide - Hvordan checker jeg ind online med WizzAir? Denne service er meget enkel og nyttig. Du skal bare klikke på det online check-in-link, der sendes via e-mail for at bekræfte din billetreservation. Derefter skal du bare angive dine personlige oplysninger og udskrive dit boardingkort.

Denne service er gratis. Passagerer skal dog huske hvornår, de kan checke ind online. Hos WizzAir er online check-in tilgængelig 30 dage før afgang. Hvis du ikke har købt et sæde under reservationsprocessen, kan du checke ind 48 timer før afrejse. Du skal huske at medbringe dit udskrevne boardingkort og det dokument, der blev brugt under online check-in til lufthavnen.

Hvordan ombookes en flybillet hos WizzAir?

Passagerer er i stand til at ombooke en billet hos WizzAir. Denne service betales derudover. Hvordan ombookes en billet hos WizzAir? Passagerer kan ændre ruten eller rejsedatoen op til 3 timer før afrejse. Det er også muligt at ændre passagerens navn for at købe nogle ekstra tjenester, såsom ekstra bagage eller et mere behageligt sæde i flyet. Disse ændringer skal også foretages senest 3 timer før afrejse. Der er dog nogle situationer, hvor du kan foretage en gratis ændring ved en online reservation:

• ændringer i 1-3 tegn i passagerens navn,

• ændringer i passagerens køn (da vi begik en fejl under reservationen og markerede en kvinde som en mand og vice versa),

• ændring af forkortede data til fuldt navn og efternavn.

WizzAir sædetildeling

WizzAir giver passagerer mulighed for at vælge et sæde i flyet under bookingprocessen, men denne service koster et ekstra gebyr. Der er nogle undtagelser, såsom passagerer med Wizz Go eller Wizz Plus-pakker - de kan vælge et sæde i flyet uden yderligere gebyrer. Hvis passageren ikke køber noget sæde, tildeler WizzAir sæder i flyet 48 timer før den planlagte afgang. Muligheden for at vælge et sæde er også tilgængelig efter online check-in, 3 timer før afrejse. Rejsende kan også købe Wizz Priority-service. Denne service er forbundet med prioritetsboarding ved boarding af flyet. Hvis du er interesseret i denne mulighed, kan du købe den under reservationen, efter bookingprocessen, ved at ringe til kundeservice eller direkte i lufthavnen. Hvis du ønsker mere information om Wizz Priority-tjenesten eller at se nogle af anmeldelserne af flyselskabet, kan du besøge luftfartsselskabets hjemmeside.

Madtransport hos WizzAir

Hos Wizz Air kan passagerer transportere mad, men de skal huske et par enkle regler. Alle produkter skal være lukket i originalemballage. Når det kommer til flydende fødevarer, er der en vigtig regel - de skal transporteres i 100 ml. poser eller pakker i en plastikpose med en kapacitet på 1 l. Passagerer, der flyver med et spædbarn, kan tage så meget babymad med, som de har brug for. Du skal også huske på begrænsningerne, der følger af toldreglerne i destinationslandet.
Under flyvningen kan du bruge Wizz Café-tjenesterne, der inkluderer snacks, sandwich, varme og kolde drikke og alkohol.

Hvornår har WizzAir kampagner?

Mange mennesker vælger lavprisselskaber, såsom WizzAir, fordi de ikke ønsker at købe dyre flybilletter. Passagerer vil normalt vide, hvornår WizzAir har kampagner, og de stiller også spørgsmålet - er Wizz Air pålidelige? WizzAir er et moderne firma med mange interessante kampagner og tjenester af høj kvalitet. Oplysninger om aktuelle tilbud findes på luftfartsselskabets hjemmeside, så det er værd at besøge den regelmæssigt. Passagerer, der ønsker at finde billige flyrejser, skal følge transportørens sociale medier eller abonnere på Wizz-nyhedsbrevet, inden de planlægger en flyrejse til et bestemt land. De kan også blive medlemmer af Wizz Discount Club. De kan også blive medlemmer af Wizz's nyeste information om rabatter og billige flyrejser. De kan også få yderligere rabatter. Der er særlige kampagner kun til rådighed for klubmedlemmer.