Menu

KLM

Advertisement

De bedste flyvninger med KLM på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver KLM hen?

KLM tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med KLM?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med KLM i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som KLM flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med KLM fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om KLM

KLM

Den hollandske passagertransportør KLM, som betyder Royal Flying Society, er det ældste flyselskab i verden, og har været i gang siden 1919. Den første KLM-flyvning fandt sted den 17. maj 1920 fra London til Amsterdam på fly Airco de Havilland 16.

Flyselskaber er, siden 2004, en del af Air France-KLM. Det hollandske luftfartsselskab samarbejder også med det amerikanske flyselskab Delta Airlines. KLM er også medlem af Alliance SkyTeam. Luftfartsselskabet kan nå nærmest til hvert hjørne rundt omkring i verdenen. Sammen med sine partnere kan man finde KLM i mere end 130 lufthavne i næsten 70 lande på 5 kontinenter. De polske lufthavne i Krakow og Warszawa bliver dog mest brugt som mellemlandingssteder til længere ruter.

 

Bagage

Når du flyver med KLM, kan du tage håndbagage med ombord. Bagagens størrelse og vægt bliver defineret af det specifikke flyselskab og kan variere afhængig af reservationsklasse eller rute. Indchecket bagage hos KLM har også en specificeret størrelse og vægt, og det afhænger igen af klasse og rute.

Rejseklasser

Du kan flyve med økonomi- eller businessklasse med flyselskaber fra KLM.

På internationale ruter af denne klasse er passagererne forsynet med skræddersyede tilbud, private skærme, musikkanaler og shopping-tilbud. Passagererne får varme retter, morgenmad, alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer. På kortere distancer bliver passagerer i økonomiklassen tilbudt forfriskninger, drikkevarer og underholdningstjenester af KLM. På ruter, der varer længere end 60 minutter, kan passagererne købe varer fra et katalog, der kan findes ombord.

Passagerer i økonomiklassen får 1 stk. håndbagage med en vægt på op til 12 kg af størrelse 55x25x35 cm og 1 stk. indchecket bagage på op til 23 kg med i prisen på en billet.

Businessklassen tilbyder allerede passagererne forfriskninger før afrejse. I lufthavnen kan de benytte sig af en speciel kø til hurtig check-in samt et komfortabelt venteværelse, der kan findes i nogle få større lufthavne rundt om i verdenen. Passagerer, der flyver med businessklasse, sidder på sæder med massagefunktion, der er udstyret med små tv-skærme. De har også ekstra benplads, adgang til stikkontakt, internet til bærbar computer, læselampe og en personlig telefon. Businessklassepassagerer kan også bestille mad fra menuen. På en langdistanceflyvning kan man regne med at få specielle retter med et glas rødvin og omfattende underholdningstilbud. På nogle fly er der også sæder, hvor du kan justere ryglænet.

Passagerer på businessklassen kan medbringe 2 stk. håndbagage med en vægt på op til 18 kg hver og 3 stk. indchecket bagage på 23 kg hver, hvilket er inkluderet i billetprisen.

 

Online check-in

Når du flyver med KLM, kan du benytte dig af online check-in før hver flyvning.

Flåde

Flåden til passagerfly fra det hollandske luftfartsselskab består af maskiner af typen Airbus A330-200, A330-300, Boeing 737-700, 737-800, 737-900, 747-400, 747-400M, 777-200ER, 777-300ER. Deres samlede tal er 110, og gennemsnitsalderen er 9 år.

Lufthavnen Amsterdam Schiphol

Det er den største lufthavn i Holland og den fjerdestørste i Europa. Den er beliggende omkring 15 km. i den sydvestlige retning fra den hollandske hovedstad. Lufthavnen er hovedbasen for KLM. I nærområdet er der et hotel ved navn Mercury Schiphol, mens der i hovedbygningen og i passagerområdet er mange barer, restauranter, caféer samt automater med drikkevarer, slik eller snacks. Derudover er der i den generelle adgangszone butikker med forskellige typer produkter. I hele lufthavnen er der fri adgang til internet, og du kan i særlige områder benytte dig af computere til at komme på internettet.

 

Forfriskninger

Passagerer på businessklassen får serveret en tre-retters menu på langdistanceflyvninger. Flyvning gennem Europa med denne klasse, får et koldt måltid, varmt måltid eller tre retter afhængigt af turens varighed. Passagerer på økonomiklassen får serveret en varm ret, og afhængigt af flyets varighed, får man også et andet varmt måltid eller morgenmad på langdistanceflyvninger. På korte ruter får man en sandwich med en sød eller krydret snack. På de fleste KLM-flyvninger serveres der fri alkohol. På begge rejseklasser er der mulighed for at bestille et særligt måltid indtil 24 eller 36 timer før afrejse. Et specielt måltid består af en børnemenu, vegetariske retter, måltider i henhold til medicinsk behandling eller i overensstemmelse med religiøse overbevisninger.

Yderligere tjenester

Ombord på KLM-fly tilbyder transportøren alle passagerer uanset klasse en lyd- eller et videosystem ved efterspørgsel. Disse systemer har interaktiv underholdning blandt andet: verdensklassefilm, tv-programmer, musik og sprogkursus. Systemet tillader også at sende beskeder og mails. En af flyene, Boeing 777-300ER, er udstyret med Wi-Fi, og kan bruges, når flyet når en bestemt højde.