Menu

Underholde børn på et fly handler om sjov og spil

Underholde børn på et fly handler om sjov og spil

At flyve med et barn kan være en stor udfordring for forældre. Uanset dit barns alder skal du medbringe legetøj og have ideer klar til spil for at hjælpe dig og dit barn med at få tiden til at gå under flyvningen. Og hvad elsker børn mest? At have det sjovt sammen med deres forældre selvfølgelig!

Hvordan kan jeg underholde mit barn på flyet?

De legetøj og spil du vælger afhænger af dit barns alder og præferencer. Men glem ikke at huske på varigheden og tidspunktet for dit fly. Den bedste mulighed er at flyve natten over, så du og dit barn kan sove det meste af flyvningen. Hvis det ikke er en mulighed, så forbered dig godt til rejsen. At flyve kan være en vidunderlig oplevelse for dit barn. Og mens dit flyselskab vil tilbyde en børnemenu, skal du sørge for ikke at glemme at tage barnets yndlingssnacks med.

Favoritlegetøj

Rejser du med et spædbarn? Så vil dit selskab og nogle bleer være nok. Du kan også medbringe en rangle eller tag en halskæde på, der er lavet af perler - den lille vil helt sikkert behandle dette som et legetøj.

Hvis din baby allerede er nogle måneder gammel, kan du medbringe en 'bog' lavet af klude og andet materiale. Disse typer legetøj har mange lommer, strenge og skjulte overraskelser. Der vil være nye overraskelser og udfordringer, der vil blive opdaget på hver side.

Ældre børn vil være fulde af energi. Så hvordan kan vi holde dem på deres pladser? Medbring det rigtige legetøj til deres alder som:

• en spillekonsol eller en tablet med animerede film gemt, så de kan blive set (tag hovedtelefoner og et USB-kabel med, da mange fly giver dig mulighed for at tilslutte)
• en elsket bamse
• en blok med papir og blyanter til tegning - opfordre dit barn til at bruge sin fantasi. Få dit barn til at tegne den destination i er på vej hen til, flyet, kaptajnen osv. - få dem til at lave en kunstnerisk oversigt over jeres rejse
• et nyt legetøj som dit barn ikke har set og derfor vil være nysgerrig efter at udforske
• hånddukker, som du kan bruge til at forklare til dit barn, hvad der sker i flyet

Sjov og spil
Børn keder sig hurtigt, og du vil næsten helt sikkert løbe tør for legetøj. Så hvad skal man gøre nu? Hav nogle ideer klar til spil, som I kan spille, hvor der ikke er brug for legetøj.

• se efter former af dyr, bygninger, monstre osv. i skyerne
• ordspil, som at sige et ord, der begynder med det sidste bogstav i ordet før det, ord der starter med et bestemt bogstav, ord relateret til et emne osv.
• brug din fantasi - hvad ville du lave i skyerne, på en øde ø, hvis du var en pirat osv.
• sten, saks, papir - et klassisk spil, der kan fortsætte i timevis
• fortæl en endeløs historie - alle fortæller en historie, der udgør den næste sætning for at skabe en skør fortælling

Tips og forslag i denne artikel og relaterede artikler er kun til hjælp og orienteringsformål og må ikke udgøre grundlaget for et krav mod eSkytravel.dk.

Indeholder denne artikel de oplysninger, du ledte efter? Ja | Nej
Efter min mening er denne artikel:
Tak for din mening!