Menu

Hvordan gør jeg mit barn klar til at flyve?

Hvordan gør jeg mit barn klar til at flyve?

At forberede et barn til deres første flyvning er en reel udfordring for alle forældre. Meget afhænger af barnets alder. Jo yngre dit barn er, jo mere skal du forklare. Og du bør altid starte med at forklare tidligt.

Hvordan forbereder jeg mit barn til en flyvetur?

Det er en god idé at introducere dit barn til andre former for transport end en bil. Hvis du ikke bruger offentlig transport ofte, skal du tage dit lille barn med på en bus, i en sporvogn eller i et tog. Dette kan hjælpe dig med at lære dit barn om reglerne for offentlig transport med mange mennesker. Det er også vigtigt for børn at vænne sig til at være omkring mange fremmede mennesker.

Du kan også arrangere en familietur til lufthavnen for at vise dit barn bygningen og lade dem se fly flyve afsted. Prøv at gøre dit barn interesseret i at flyve. Vis ældre børn hvordan en flyradar fungerer.

Beskriv flyveturen for dit barn fra start til slut. Forklar indcheckningsprocessen, fortæl dem, hvordan piloter og flyveselskaber gør deres job, tal om indretningen af ​​flyet, og hvor bagagen bliver kørt hen. Få et kort og vis barnet flyets rute.
 

I lufthavnen og på flyet

Det er ikke nemt, men lad ikke dit barn kede sig. Når du er i lufthavnen, så tag dem med hen til et observationsdæk, hvor de kan beundre maskinerne, når de tager tager afsted og lander. Og sørg for at du har forberedt nogle interessante spil at spille under rejsen. Forbered dig selv på at underholde den lille på flyet.

 

Tips og forslag i denne artikel og relaterede artikler er kun til hjælp og orienteringsformål og må ikke udgøre grundlaget for et krav mod eSkytravel.dk.

Indeholder denne artikel de oplysninger, du ledte efter? Ja | Nej
Efter min mening er denne artikel:
Tak for din mening!