Menu

Hotelværelsers standarder og faciliteter

Hotelværelsers standarder og faciliteter

Hotelværelsets møbler afhænger som regel af hotellets standard eller antallet af stjerner, som hotellet har.

Nedenfor har vi beskrevet de mest almindelige typer værelser, men vær opmærksom på, at det kan variere. Afhængigt af land, område og selvfølgelig hotellet kan indretningen variere og afvige lidt fra de beskrevne tilfælde.

Standardværelse

Standardindretningen er en seng, et sengebord eller en hylde til alle sovepladser, et klædeskab eller et indbygget klædeskab, et skrivebord eller et bord, et spejl, en knage og en sengelampe. Derudover er det muligt, at der kan findes tv, telefon eller radio på værelset.

De grundlæggende faciliteter omfatter også et badeværelse – faciliteterne varierer afhængigt af hotellets standard - hvor du bør forvente tilbehør som badehåndklæder, sæber til alle gæster samt en hårtørrer på hoteller af en højere standard.

Familieværelser

Familieværelser (FAM) er normalt den udvidede version af standardværelser.

Værelser af denne type er større. Faciliteterne varierer ikke meget fra ovenstående, men de har faciliteter, der matcher til det større antal af gæster (en større garderobe, flere stole, et større badeværelse).

Lejligheder

Lejlighederne (APT) tilbyder standardfaciliteter samt et tekøkken, tallerkener og bestik. Her kan du selv forberede dine måltider. Sommetider har lejligheder to separate værelser (for eksempel til børn).

Tips og forslag i denne artikel og relaterede artikler er kun til hjælp og orienteringsformål og må ikke udgøre grundlaget for et krav mod eSkytravel.dk.

Indeholder denne artikel de oplysninger, du ledte efter? Ja | Nej
Efter min mening er denne artikel:
Tak for din mening!