Menu

All Risk rejseafbestillingsforsikring

All Risk rejseafbestillingsforsikring

Du planlægger turen, men du er også bekymret for uventede situationer, der kan forstyrre dine planer? Eller måske køber du flybilletter lang tid i forvejen og er ikke sikker på, om din rejse vil ske? Alle All Risk rejseafbestillingsforsikringer giver omfattende beskyttelse mod uventede situationer, hvis din rejse aflyses. Vigtigt! Denne forsikring er kun tilgængelig for flyvninger, der finder sted den 1. juli i år eller senere.

All Risk-forsikringen giver dig mulighed for at annullere din rejse efter bestillingen og op til 24 timer før den planlagte afgang. Takket være dette kan du træde tilbage fra din tur uden bekymringer og få 90 % af omkostningerne igen af den købte billet. Forsikringen dækker omkostningerne i tilfælde af aflysning på baggrund af enhver dokumenteret årsag f.eks. sygdom (herunder sygdom i familien og endda kat eller hund!), eksamen, arbejdsløshed eller et nyt arbejde.

I hvilke tilfælde kan jeg bruge All Risk-forsikringen?

All Risk rejseafbestillingsforsikringen giver dig mulighed for at få 90 % af udgifterne på dine flybilletter igen i tilfælde af fratræden for enhver dokumenteret årsag. For eksempel:

 • en ulykke eller pludselig sygdom hos den forsikrede, medforsikrede eller dennes slægtninge og kæledyr (f.eks. kat eller hund),
 • bekræftet SARS-Cov-2-infektion hos den forsikrede, medforsikrede eller dennes pårørende (COVID-19-sygdom),
 • forværring af kroniske sygdomme, f.eks.,
 • graviditet med komplikationer,
 • den forsikredes død, medforsikrede eller dennes slægtninge,
 • alvorlig materiel skade forårsaget af en tilfældig hændelse, som den forsikrede eller medforsikrede har pådraget sig, og som kræver, at de bliver hjemme (f.eks. biltyveri, indbrud),
 • opsigelse af den forsikredes eller medforsikredes ansættelseskontrakt (bortset fra den situation, hvor opsigelsen skyldes arbejdstagerens fejl)
 • påbegyndelse af et arbejde hos en ny arbejdsgiver af den forsikrede eller medforsikrede, der er udpeget for dagen under rejsen forudsat, at denne dato ikke er angivet tidligere,
 • ændring af datoen for en eksamen,
 • tyveri af dokumenter, der er nødvendige for den forsikredes eller medforsikredes rejse (pas, visum, ID-kort), og som er indberettet til myndighederne,
 • andre dokumenterede årsager, der gør det umuligt at rejse.

Hvad modtager jeg, hvis der er tale om en aflysning af den forsikrede rejse?

Hvis du bruger All risk rejseafbestillingsforsikringen op til 24 timer før den planlagte afgang af din rejse, modtager du:

 • 90 % af udgifterne på dine flybilletter.

All Risk-forsikring insurance vs. standard rejseafbestillingsforsikring

Når du booker flyrejser hos eSky, kan du vælge mellem to muligheder for afbestillingsforsikring. All Risk-forsikringer kan kun købes med en flyreservation, og standard rejseafbestillingsforsikringen kan købes senere i op til 5 dage efter købet af billetterne. Se hvad forskellene er mellem disse to muligheder.

  All Risk-forsikring Standard forsikring
Årsag til annullering Enhver dokumenteret årsag (se eksempler) Nøje definerede tilfælde
Inkluderer COVID-19 infektion Ja, kun hvis du kan dokumentere det Ja, kun hvis du er indlagt
Mulighed for at købe forsikring Kun ved flyreservation Efter køb af billetterne (op til 5 dage efter køb af billetten)
Refusion af flybilletomkostninger 90 % af flybilletomkostningerne (højst 3500 EUR) Op til 5000 EUR
Pris 10 % af udgifterne til de købte billetter 4 % af udgifterne til de købte billetter
Til hvem?

Anbefalet til personer som:

 • bekymrer sig om sygdom (herunder slægtninge, f.eks.. børn) lige før rejsen,
 • har et arbejde eller studerer og er bekymrede for, at dette vil forhindre dem i at rejse,
 • er gravid og lider af kroniske sygdomme (f.eks. diabetes),
 • har kæledyr (f.eks. hund eller kat),
 • ønsker at være beskyttet mod uventede begivenheder (f.eks. tyveri eller tab af dokumenter),
 • planlægger rejsen lang tid i forvejen,
 • ønsker at være sikker på at få en refusion for omkostningerne,
 • køber billetter, der ikke kan refunderes (f.eks. hos lavprisselskaber: Ryanair, Wizz Air, easyJet etc.).

Anbefalet til personer som:

 • ønsker at være beskyttet mod uventede, alvorlige livsbegivenheder.

Hvordan anmelder jeg en aflysning af en rejse?

Den situation, der forhindrer dig i at rejse eller fortsætte din rejse, skal rapporteres inden for 3 dage fra det øjeblik, den opstod, ved at ringe til nummeret eller sende en e-mail til den adresse, der er angivet i forsikringsbeviset. For at fremskynde processen skal den forsikredes navn og efternavn samt certifikationsnummer angives.

Hvor kan jeg købe All Risk-forsikringen?

All Risk-forsikringer kan kun købes, når du bestiller flybilletter til en rejse, der starter den 1. juli i år eller senere. Hvis du vil købe forsikringen, skal du vælge All Risk-forsikring i reservationsformularen. Udgifterne til forsikringen vil automatisk blive lagt til de samlede omkostninger ved reservationen, og du vil betale for den sammen med flybilletterne og de valgte tjenester.

Vigtigt! All Risk-rejseafbestillingsforsikringen kan ikke købes efter en booking på eSky.

Hvor meget koster en All Risk-forsikring? Prisen for forsikringen er 10 % af flybilletternes værdi, så den kan købes til en mindre pris, f.eks. i tilfælde af booking af ikke-refunderbare billetter (Ryanair, Wizz Air, easyJet).

Tips og forslag i denne artikel og relaterede artikler er kun til hjælp og orienteringsformål og må ikke udgøre grundlaget for et krav mod eSkytravel.dk.

Indeholder denne artikel de oplysninger, du ledte efter? Ja | Nej
Efter min mening er denne artikel:
Tak for din mening!