Menu

Billige flybilletter København Budapest

Vis filtre

Budapest

Budapest er kendt for at være en fantastisk destination uanset, om du er på udkig efter en kulturel oplevelse, god mad eller aktive gåture. Den ungarske hovedstad ved floden Donau giver dig mulighed for at gå på opdagelse i den gamle by, hvor du både kan udforske de forskellige seværdigheder eller besøge et af byens mange termiske bade.

Der er derfor mange muligheder i Budapest, der er en spændende by fyldt med oplevelser. Tag en ven eller veninde med på en forlænget weekend eller tag på en romantisk rejse med din partner. Det er nemt at bestille flybilletter fra København-Budapest eller fra Budapest-København – og du kan være sikker på, at det bliver en skøn og dejlig storbyferie.

Billige flybilletter fra København til Budapest og omvendt

Er du på udkig efter billige flybilletter fra København til Budapest eller omvendt? Du er landet det helt rigtige sted! Mange mennesker vælger billige flybilletter til Budapest – og det er selvfølgelig ingen undtagelse for dig!

Hvis du har brug for en forlænget weekend sammen med en kæreste, ven eller veninde, eller ønsker du en behagelig flyrejse til din forretningsrejse, er de bedste tilbud og luftfartsselskaber blot et klik væk.

Hvis du leder efter en billig flyrejse eller har travlt med at finde en billet i sidste øjeblik, behøver du ikke være bekymret! Hos eSky vil vi tage sig af alt det, du har brug for, så du kan få en perfekt ferie i Budapest.

Du finder her et stort udvalg af billetpriser fra forskellige flyselskaber – både almindelige flyselskaber og lavprisselskaber – til denne rute. Glem ikke at booke et hotel, så du har et skønt sted at overnatte. Du kan også tilkøbe en forsikring eller leje en bil, hvis du ønsker dette.

Du skal blot indtaste antallet af passagerer, de specifikke datoer m.m., hvorefter vi kommer med de flyrejser, der matcher dine ønsker bedst. Hvis du er på udkig efter billige flybilletter fra København-Budapest eller omvendt, kan du kigge på disse via din computer, tablet eller mobiltelefon. Du kan også tage et kig via vores app, der kan downloades direkte på din smartphone.

Hvilke flyselskaber flyver direkte fra København til Budapest?

Hvis du ønsker at flyve fra København-Budapest eller fra Budapest-København er der et hav af muligheder. Der er nemlig flere flyselskaber, der flyver denne rute direkte flere gange om ugen.

De to flyselskaber, der flyver direkte til Budapest fra København, er Norwegian og Ryanair. Disse er begge lavprisselskaber, hvorfor du har mulighed for at finde en billige flyrejse nemt og hurtigt.

Du har mulighed for at flyve direkte til Budapest både mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag, så du har masser af valgmuligheder afhængig af dine ønsker og præferencer.

Transport til Budapest centrum fra lufthavnen

Alle muligheder er åbne, når du lander i Budapest Lufthavn og skal ind til centrum af byen. Lufthavnen er placeret cirka 16 kilometer fra centrum, så du har mulighed for hurtigt at komme direkte ind til byen.

Du kan blandt andet tage lufthavnsbussen ved navn miniBUD, hvor du bliver kørt ind til centrum. Ellers kan du vælge at tage nummer 200E fra Terminal 2, der også kører ind til byen. Hvis du ønsker at tage en taxi, finder du en holdeplads for taxaer uden foran Terminal 2A og 2B. Der er også mulighed for at leje en bil i lufthavnen hos de forskellige biludlejningsselskaber.

Hvor lang er afstanden fra København til Budapest?

Har du kun tid til at tage et hurtigt smut væk i en forlænget weekend? Så er Budapest den helt perfekte by. Byen ligger nemlig blot lidt over 1000 kilometer væk fra den danske hovedstad. Det betyder, at du hurtigt kan flyve direkte til den gamle storby på ingen tid. Det behøver derfor ikke at være besværligt, hvis du har bestilt flybilletter fra København til Budapest.

Hvad er flyvetiden fra København til Budapest?

I og med Budapest og København ikke ligger langt fra hinanden, er flyvetiden heller ikke lang. Det tager nemlig blot omkring 1 time og 50 til 55 minutter, hvorfor du skal forvente, at du kan komme til den ungarske hovedstad på under 2 timer. Husk, at det altid er en fordel at lave en

flysøgning fra København til Budapest, inden du bestiller flybilletter.

Hvor meget bagage kan jeg have med?

Hvor meget bagage du må have med afhænger af flyselskabet samt billetten. De fleste flyselskaber, der flyver direkte til Budapest, er lavprisselskaber, hvorfor du skal betale ekstra for at medbringe indchecket bagage. Til gengæld får du så også billige fly fra København til Budapest.

Du har dog mulighed for at tage håndbagage med uden ekstra omkostninger, hvis du flyver med Norwegian. Hvis du flyver med Ryanair, skal du være opmærksom på, at de også tager en pris for håndbagage.

Vær opmærksom på de forskellige flyselskabers regler og krav vedrørende bagagens vægt og størrelse. Disse skal altid overholdes, da du ellers kan risikere, at du skal betale et ekstra gebyr for din bagage i lufthavnen.

Sammenlign flybilletter fra København til Budapest

Lavprisflyvninger er oftest tilgængelige, hvis du sørger for at købe dine flybilletter i god tid.

Det er dog altid en god idé at sammenlign flypriser fra København til Budapest, så du kan købe billige flybilletter! Med eSky finder du de bedste flytilbud fra København til Budapest tilpasset efter dine ønsker.

Angiv de forskellige funktioner i søgemaskinen ved hjælp af de tilgængelige filtre, som f.eks. antal passagerer, datoer m.m.! Sammenlign flybilletpriserne og find det bedste tilbud fra Budapest til København til dig.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser fra København til Budapesti på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser fra København til Budapesti, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser fra København til Budapesti, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser fra København til Budapesti?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser fra København til Budapesti ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne

København Budapest

Populære flyselskaber på ruten København - Budapest

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Budapest

Find hotel i Budapest