Menu

Norwegian Air International

Advertisement

De bedste flyvninger med Norwegian Air International på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Norwegian Air International hen?

Norwegian Air International tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Norwegian Air International?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Norwegian Air International i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Norwegian Air International flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Norwegian Air International fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Norwegian Air International

Norwegian Air International

Norwegian Air International er et irsk budgetflyselskab, der er en del af Norwegian Air Shuttle. Denne linje betjener mere end 500 ruter i mere end 150 destinationer. Selskabet betjener fly til europæiske destinationer fra flere lufthavne i Finland, Danmark, Spanien, Italien og Storbritannien. Dens hub - den vigtigste lufthavn - er Dublin lufthavn. Siden 2017 tilbyder luftfartsselskabet få forbindelser mellem Europa og lufthavnene på østkysten i USA herunder lufthavne i New York og Rhode Island. Selskabets fly har en gennemsnitsalder på kun 3,6 år. Transportøren hævder, at flåden er en af de yngste og mest økologiske i verden.

Bagage

Norwegian Air International tilbyder gratis håndbagage til alle sine passagerer. Det er imidlertid vigtigt, at kufferten efter fastgørelsen af den sidste lås passer ind i vægt- og størrelsesgrænsen. Grænserne afhænger af bookingklassen. Som en del af håndbagagen kan du tage en kuffert og et personligt produkt med gratis for eksempel en kvindes håndtaske eller en computertaske. Reglerne for den indcheckede bagage afhænger af reservationsklassen. I de dyrere klasser er ekstra kufferter inkluderet i billetprisen, hvor du skal betale i de billigere. Den indcheckede bagage har også vægt- og størrelsesbegrænsninger. Et nyttigt tip: Du kan spare op til 50 % af prisen ved at købe din bagage online op til 6 timer før afgang.

Reservationsklasse

De bookingklasser, der bliver tilbudt, afhænger af turens længde. Når du køber en billet til en kort flyvning, kan du vælge en af tre bookingklasser: LowFare, LowFare+ eller Flex, opført i rækkefølge fra den billigste til den dyreste. Klasserne varierer i mængden af den frie bagage, reservation af et sæde og muligheden for en prioriteret boarding. Hvis du planlægger en langdistanceflyvning, kan du vælge en af disse to resevationsklasser: økonomi eller premium. Klasserne i økonomisektionen er de samme som for de korte flyvninger, mens du i premium-sektionen kan vælge Premium-klasse eller PremiumFlex-klasse. Valget af Premium-klassen betyder bedre faciliteter samt en højere pris. Husk at du før adgang altid kan ændre din klasse til en anden.

Online check-in

Norwegian Air National tilbyder online check-in til alle passagerer. Det er værd at drage fordel af det, fordi denne type check-in tager mindre tid, skaber mindre stress og sparer tid i lufthavnskøerne. For at checke ind via internettet skal du bruge det system, der leveres af transportøren. Find dit reservationsnummer frem, indtast det på det rigtige sted, og systemet vil lede dig igennem de næste trin. Når processen er afsluttet, vil boardingkortet blive genereret. Dette er et meget vigtigt dokument, der giver dig ret til at stige ombord på afrejsedagen, så sørg for at holde det et sikkert sted og glem ikke at tage det med i lufthavnen. Du kan få det i papir eller elektronisk form.

Flåde

Transportøren hævder på sin hjemmeside, at dens flåde er en af de yngste og mest moderne i verden. Luftfartens gennemsnitsalder er på kun 3,7 år i Norwegian Air National. Mange af flyene bruger mindre brændstof end mange andre modeller, hvilket medfører lavere billetpriser og flere miljømæssige fordele. I 2015 blev Norwegian Air International tildelt titlen på det mest brændstofeffektive flyselskab, der opererer på transatlantiske ruter. Blandt de 150 maskiner, som flyselskabet bruger, findes der modeller som Boeing 737-800, Boeing 737 MAX og Boeing 787 Dreamliner. Yderligere 200 maskiner venter på at blive en del af flåden. Udover de aktuelt anvendte modeller findes der også Airbus A321 Long Range samt Airbus A320

Dublin Lufthavn

Dublin Lufthavn er en international lufthavn, der ligger i hovedstaden i Irland, og det er Norwegian Air Internationals hovedbase. Den ligger 10 kilometer nord for byens centrum. Den har to terminaler, der er intensivt moderniseret i de sidste 20 år. Du kan komme dertil med bus, taxa eller tog, og der er også et veludviklet netværk af mere end 700 busser. Passagerer, der er villige til at rejse med taxi, skal gå udenfor terminalerne, hvor der kan findes flere taxaer. Du kan også vælge at rejse med tog. Selvom der ikke er nogen direkte togforbindelse fra Dublin Lufthavn, er der masser af intercity og forbindelser til forstæderne med mange busser.

Måltider

Ved flertallet af flyrejserne med Norwegian Air International kan du få en snack. Der er en bred vifte af slik, salte snacks og drikkevarer. Men hvis din internationale flyvning varer længere, og du gerne vil spise noget større, skal du bestille dit måltid på forhånd, så der er tid til at forberede det. Husk, at hvis du ønsker det, skal du købe billetten i en klasse, der tilbyder denne mulighed. Hver passager får tre måltider om bord. Ved bestilling kan du vælge det måltid, som du bedst kan lide.

Yderligere tjenester

I Boeing 737-800 har passagererne adgang til gratis Wi-Fi og live-tv ombord. Disse tjenester er tilgængelige på de fleste af de europæiske ruter og på USA-Carribean-ruten. Passagererne kan også bruge tjenesten "video on demand". I Dreamliners har hver passager også en touchscreen, hvor man kan se tv, spille spil eller spore ruten på det interaktive 3D-kort. Hvis du rejser med Dreamliner, behøver du ikke bruge dine egne enheder takket være det indbyggede underholdningssystem. Men hvis der er et lavt batteri i din mobiltelefon eller tablet, kan du oplade det ved hjælp af USB. Hvis du bliver sulten, kan du bestille et måltid online, og stewardessen bringer det til dig.