Menu

Billige flybilletter København London

Vis filtre

London

Fly fra København til London

Leder du efter billige flyrejser fra København til London? Se kig med videre her! eSky.com søger efter alle tilgængelige fly fra København til London blandt både lavprisselskaber og almindelige flyselskaber.

Lavprisflyvninger til London fra København er ikke altid nemme at finde. Hos eSky.com ønsker vi at gøre det nemt for dig at finde en billig flyrejse så hurtigt som muligt. Hos os kan du derfor vælge fly med et hav af forskellige flyselskaber og spare penge på din næste rejse.

Kan jeg finde billige flybilletter fra København til London?

At booke fly fra London til København kan være ekstremt fleksibel på grund af de mange lufthavne i London. Fra København er der nemlig flyrejser til både London Stansted, Luton, Gatwick og Heathrow.

Når du flyver til London fra København, kan du derfor vælge mellem flere forskellige lufthavne i London. Dette gør det også muligt for dig nemmere at finde billige flybilletter fra København til London. Det er endda endnu bedre, hvis du også er fleksibel med dine datoer, da dette øger chancen for, at du altid kan finde flybilletter til en god pris. Der er altid et væld af flytilbud fra København til London uanset, om du ønsker at flyve til den ene eller den anden lufthavn i London.

Hvor lang tid tager en flyrejse fra København til London?

Den gennemsnitlige flyvetid fra København til London tager omkring 1 time og 45 minutter. Dette er dog kun, hvis du flyver direkte fra London til København. Det er ikke noget problem at finde en direkte flyrejse på grund af de mange afgange hver uge. På den måde har du både mulighed for at vælge lige præcis den dato, du gerne vil afsted samtidigt med, at du finder et godt flybilletter til London med eSkys flysøgemaskine.

Hvilke flyselskaber tilbyder de billigste fly fra København til London?

Der er et hav af flyselskaber, der flyver direkte fra København til London. Mange flyselskaber er lavpris, hvorfor det er nemt for dig at finde en billig flybillet fra København til London.

Hvis du er på udkig efter en ferie eller en forlænget weekend til London, har du masser af muligheder, når det kommer til valg af flyselskab. Du kan både vælge at flyve med Ryanair, SAS, easyJet og Norwegian. Alle disse flyselskaber tilbyder ofte en billige flybillet. Dog skal du være opmærksom på bagagen, da mange af selskaberne kun inkluderer håndbagage med i billetprisen. Hvis du ønsker at rejse med indchecket bagage, skal du betale ekstra for dette.

Hvilke lufthavne kan jeg bruge, når jeg flyver fra København til London?

Når du flyver fra København til London, kan du vælge at flyve til en af disse lufthavne: London Southend, London Stansted, London City, London Gatwick, London Heathrow eller London Luton. Der er derfor masser af valgmuligheder for dig, der går efter et godt flytilbud fra København til London eller fra London til København.

Hvordan kommer jeg fra en lufthavn i London til centrum?

Som vi allerede har nævnt, findes der en række lufthavne i London. De fem største lufthavne hedder: London City, London Gatwick, London Heathrow, London Luton og London Stansted. De lufthavne, der er placeret tættest på byens centrum, er London Heathrow og London City.

Fra disse lufthavne kan du komme direkte ind til centrum med London Underground. Du behøver derfor ikke at bruge en masse tid på din transfer til centrum, hvis du lander i en af disse lufthavne. Hvis du ankommer i en af de andre lufthavne, kan du sagtens komme ind til centrum. Det tager dog blot en smule længere tid for dig.

Det er muligt at finde København-London flybilletter året rundt på de fleste datoer i alle måneder. Du vil dog opleve, at der vil være flere afgange i højsæsonen. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan komme til London de andre måneder om året.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser fra København til London på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser fra København til London, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser fra København til London, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser fra København til London?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser fra København til London ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne

København London

Populære flyselskaber på ruten København - London

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i London

Find hotel i London