Menu

Antalya - Billige flybilletter til Antalya

Vis filtre

Antalya

Billige flybilletter til Antalya

Billige fly til Antalya

Billige fly til Antalya er et populært søgeord, hvis du ønsker at finde en billig flyrejse til Tyrkiet. Men hvordan finder du så billige flybilletter til Antalya? Mange mennesker ønsker at finde billige billetter til Antalya, og det behøver slet ikke at være så besværligt.

Med hjælp fra eSky, en platform med en flysøgemaskine, har du mulighed for hurtigt at få et overblik over forskellige afgange til Antalya. Her kan du finde ud af, hvilke flyselskaber, der flyver til byen, om der er afgange på dine ønskede datoer, samt hvad billetprisen er tur-retur. Billetprisen varierer naturligvis afhængig af dato, måned, tilgængelighed, popularitet med mere.

Der er mulighed for at gøre brug af eSkys flysøgemaskine på forskellige enheder såsom din mobiltelefon, computer eller tablet. Hvis du ønsker at søge efter de bedste flyrejser til Antalya, kan du også vælge at downloade en app fra eSky, der hjælper dig med at finde den perfekte flyafgang.

Sådan finder du flybilletter til Antalya

Det er muligt at finde billige flybilletter til Antalya, men hvordan finder du så overhovedet billetterne? Den mest effektive måde er ved at gøre brug af eSkys flysøgemaskine, som vi allerede kort har nævnt i foregående afsnit.

Med denne flysøgemaskine vil du ikke længere skulle bruge tid på at kigge på alle de forskellige flyselskaber, der flyver til byen. Det er herved meget nemmere for dig at finde billige flybilletter til Antalya, da du blot skal angive de ønskede datoer, antallet af passagerer m.m., hvorefter der kommer nogle afgange direkte frem til dig på skærmen.

Der er som regel mulighed for at vælge imellem flere forskellige flyselskaber, der flyver fra Danmark til Antalya. Dette kommer naturligvis an på den specifikke dato med mere. Desuden er det altid en fordel at være fleksibel med dine datoer, hvis du har mulighed for det, da det kan gøre en stor forskel på, hvor billigt du kan komme afsted.

Antalya Lufthavn

Antalya Lufthavn er placeret cirka 13 kilometer fra centrum af Antalya i Tyrkiet. Det er en international lufthavn, der betjener mange millioner turister og passagerer om året. Antalya Lufthavn bliver primært brugt til charterflyvning med udenlandske turister, men der er selvfølgelig også andre der gør brug af lufthavnen.

Der kan i dag findes flere terminaler i lufthavnen, hvor den nyeste terminal, Terminal 2, blev bygget i 2005. I lufthavnen kan der findes et hav af spise- og shoppemuligheder, hvis du ønsker at gøre brug af det, når du befinder sig i den tyrkiske lufthavn.

Hvis du skal til og fra Antalya centrum til lufthavnen har du flere muligheder. For det første kan du vælge transfer til og fra lufthavnen med en virksomhed, der tilbyder dette. En billigere mulighed er ved at tage sporvognen, der kører direkte fra centrum til lufthavnen og omvendt. Du kan også vælge at tage busser, der kører fra Antalya Lufthavn og ind til byen flere gange i times.

Hvis du har brug for hurtigt at komme ind til centrum, kan det være en fordel at tage en taxa. Det er dog en god idé at snakke med taxachaufføren om prisen, inden du sætter dig ind og kører afsted. Der findes en holdeplads med taxaer lige udenfor lufthavnen.

Skal jeg købe flybilletter til Antalya på et bestemt tidspunkt?

Det er ingen hemmelighed, at flybilletter til Antalya løbende ændrer sig. De kan rent faktisk ændre sig fra dag til dag og fra time til time, hvorfor det bare er med at slå til, hvis du har fundet et godt flytilbud til Antalya.

Som vi tidligere har nævnt ændrer flyselskaber gerne prisen afhængig af sæson, tilgængelighed, popularitet med mere. Det er derfor bare med at være opmærksom samt få et godt overblik over flyrejser til Antalya, inden du ender med at bestille nogle billetter. Der kan nemlig også være forskel på flybilletternes pris til Antalya afhængig af det flyselskab, du flyver med.

Du har mulighed for at finde mere information om flybilletter og flyrejser til Antalya, hvis du tilmelder dig eSkys nyhedsbrev. Her får du også information om rejser til andre byer rundt omkring i verden.

Hvor mange flyselskaber flyver til Antalya?

Der er flere flyselskaber, der flyver direkte fra Danmark til Antalya. Du kan både flyve fra Billund – Antalya samt fra København – Antalya, så du kan vælge den lufthavn, der giver mest mening for dig.

Det flyselskab, der flyver mest fra Danmark til Antalya, er Pegasus Airlines. Her har du mulighed for at finde billige flybilletter, så du kan komme afsted til Antalya uden at springe hele dit budget. Du kan dog også finde flybilletter med lavprisselskabet Wizzair samt med SunExpress.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Antalya på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Antalya, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Antalya, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Antalya?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Antalya ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Antalya

Populære flyselskaber på til Antalya

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Antalya

Find hotel i Antalya