Menu

Wien - Billige flybilletter til Wien

Vis filtre

Wien

Billige flybilletter til Wien

Tag et kig på billige fly til Wien nemt og hurtigt

At finde billige flybilletter til Wien er noget, som du kan klare med blot et par enkelte klik. Der er nemlig ingen grund til at bruge mere tid på det, så længe du vælger en nem og hurtig løsning. Men hvad for en løsning er det så? Med eSkys rejsesøgemaskine kan du finde flybilletter til destinationer i hele verden heriblandt Wien. Du har derfor mulighed for at lave en nem flysøgning til Wien ved blot at indtaste forskellige informationer såsom rejsedatoer, antal passagerer, destination, afgangslufthavn med mere.

En billig flyrejse til Wien er derfor kun et par klik væk fra at blive en realitet for dig. Når du har indtastet de forskellige vigtige informationer og ønsker til din rejse, vil du få et overblik over alle de bedste muligheder. Her kan du tage et kig og opdage et væld af billige flybilletter til Wien.

Dette kan du både gøre med din mobiltelefon, din computer og din tablet. eSkys rejsesøgemaskine fungerer på alle de forskellige enheder, så du tilmed har mulighed for at vælge den enhed, du bedst kan lide at søge på. Hvis du ikke er meget for at søge direkte i browseren, skal du blot downloade vores app. Den er helt gratis, så du skal slet ikke have dit bankkort op af lommen. Vi vil desuden gøre dig opmærksom på, at det er en fordel at tilmelde dig vores nyhedsbrev for et hav af gode flytilbud til Wien.

Flyv direkte fra Danmark til Wien

Hvis du er vild med at flyve direkte til forskellige destinationer, så kan du godt vælge den østrigske hovedstad Wien. Her har du nemlig mulighed for at flyve direkte med et hav af forskellige flyselskaber. Flyver du fra Københavns Lufthavn, kan du flyve direkte med både RyanAir, Austrian Airlines og Laudamotion. Disse flyselskaber har direkte afgange flere gange om ugen til Wien – det er derfor nemt for dig at finde billige flybilletter til Wien. Fordelen er nemlig, at alle flyselskaber udbyder en billig flyrejse til Wien, så det er skam ikke svært at finde.

Ønsker du i stedet at flyve fra Billund, kan du ligeledes flyve direkte med Wizzair. Her kan du finde billige fly til Wien, der koster helt ned til under 300 kroner tur-retur. Der er naturligvis mulighed for sommetider at finde flybilletter til Wien enten billigere eller dyrere afhængig af sæson, tid på året, popularitet, rutens tilgængelighed med mere.

Flyvetiden til Wien fra både København og Billund er på omkring 1 time og 45 minutter. Du skal derfor ikke bruge lang tid i flyveren på at komme fra det ene land til det andet.

Wien Lufthavn

Wien Lufthavn er den internationale lufthavn i Wien. Wien er Østrigs hovedstad, og det er derfor en forholdsvis stor lufthavn. Lufthavnen er placeret omkring 18 kilometer fra centrum af Wien. Det er landets største lufthavn og er base for flyselskaber som for eksempel Austrian Airlines og Eurowings Europe samt lavprisselskaber såsom easyJet og Wizz Air. Det er derfor en rigtig stor lufthavn, der hvert eneste år har travlt med at betjene millioner af passagerer fra hele verden. Hvis du også ønsker at være en af disse passagerer, der oplever den østrigske hovedstad, er det bare med at komme i gang og lave en flysøgning til Wien lige med det samme!

Kom hurtigt fra Wien Lufthavn til byens centrum

Der er tre transportmuligheder tilgængelige, når du ønsker at rejse fra Wien lufthavn til centrum af Wien. Her kan du nemlig vælge mellem både taxa, tog og bus. Hvis du vælger at køre med en taxa fra lufthavnen til centrum, vil det ikke tage dig mere end blot 20 minutter at nå centrum af Wien.

Hvis du ønsker at rejse med et tog, har du to muligheder. Du kan enten tage City Airport Train eller den offentlige Schnellbahn S7. Denne første tur tager cirka 16 minutter, mens den anden tur i gennemsnittet tager omkring 25 minutter.

Sidst men ikke mindst er det også muligt at benytte sig af de lokale. Busbilletter koster ikke mere end omkring otte euro. Turen tager cirka 20 minutter. Du har derfor masser af muligheder at vælge mellem, hvorfor du blot skal vælge din foretrukne transport.

Så det er bare med at finde frem til billetpriser til Wien, så du kan finde ud af, om det er her, at din næste rejse eller forlængede weekend skal gå hen. Det er den perfekte by at besøge med en, du holder af – uanset om det er om sommeren, hvor vejret er varmere, eller om det er i den smukke og køligere juletid.

Gode tilbud og priser på hoteller i Wien

Hvis det skal være nemt at finde billige flybilletter til Wien, så skal det selvfølgelig heller ikke være svært at finde gode tilbud og priser på hoteller i Wien. Dette har eSky naturligvis sørget for, at det ikke er. Med vores platform kan du nemlig ikke blot finde en flyrejse til Wien, du kan også finde det hotel eller den lejlighed, du ønsker at overnatte i. Det er derfor super nemt og ligetil for dig at planlægge din næste ferie til den østrigske hovedstad.

Som det sidste kan du også købe forsikringer med hjælp fra eSky, så du er forsikret på din rejse. Hvis du ønsker at have en lejebil klar til dig, når du ankommer i lufthavnen, kan dette også bestilles direkte på vores hjemmeside.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Wien på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Wien , kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Wien , kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Wien ?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Wien ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Wien

Populære flyselskaber på til Wien

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Wien

Find hotel i Wien