Menu

Billige flybilletter København Wien

Vis filtre

Wien

Få et overblik over billige flybilletter fra København til Wien

At finde et godt flytilbud fra København til Wien er ikke noget, der behøver at tage særlig lang tid. Men hvordan finder du egentlig frem til billige flyrejser fra København til Wien? Det gør du ved at bruge rejsesøgemaskinen, som du kan finde på eSkys hjemmeside. Ved at bruge denne rejsesøgemaskine kan du nemlig finde flybilletter til alle rejsemål i hele verden.

Du kan på ingen tid finde lige præcis det tilbud fra København til Wien, der passer til dig og dine eventuelle rejsekammerater. Du skal bare gå ind på rejsesøgemaskinen og lave en flysøgning fra København til Wien. For at få vist alle de billige flybilletter fra København til Wien, der er tilgængelige hos de forskellige flyselskaber, skal du kun oplyse et par få detaljer for din rejse.

For at finde flybilletter fra København til Wien, skal du starte med at indtaste, hvor du vil rejse fra og hvortil – altså destinationen og lufthavnene. Derefter skal du oplyse de dage, du ønsker at rejse frem og tilbage. Antallet af passagerer, der skal afsted, er en anden vigtig oplysning for rejsesøgemaskinen. Når alle disse informationer er indtastet, går der kun få sekunder, før du kan se dine rejsemuligheder.

På din skærm vil alle de flytilbud fra København til Wien, der opfylder dine præferencer og krav komme frem, så du lynhurtigt kan få et overblik over rejsetidspunker på dagen og priser på flybilletterne.

At foretage en flysøgning fra København til Wien ved hjælp fra eSkys rejsesøgemaskine, kan du gøre både på din computer, din tablet og din mobil. Uanset hvilken enhed du bruger, kan du bruge browseren til at søge resultaterne frem. Du kan også finde en eSky app, som du kan bruge på nøjagtig samme måde. Ligegyldigt om du bruger vores app eller din enheds browser, så er det ganske gratis at finde flytilbud fra København til Wien.

Kan jeg flyve direkte fra København til Wien?

Det er absolut altid det rareste, når du som rejsende, kan flyve direkte til den destination, du ønsker at tage hen til. Det kan du heldigvis til den østrigske hovedstad Wien. Der findes flere forskellige flyselskaber, der flyver direkte til Wien fra København. Du har faktisk muligheden for at vælge mellem tre flyselskaber, når du vil afsted med billige flybilletter fra København til Wien i baglommen. Fra København flyver både RyanAir, Austrian Airlines og Laudamotion direkte til Wien.

Det er endda så heldigt, at disse flyselskaber har direkte fly til Wien på flere forskellige ugedage. At der er flere flyselskaber, og flere flyafgange, betyder for dig, at det er langt nemmere for dig at finde frem til en billig flyrejse fra København til Wien.

Det er altså ikke svært at finde et godt flytilbud fra København til Wien, når du gør brug af eSkys rejsesøgemaskine. Det er derfor bare med at komme i gang med at planlægge din rejse, så du kan se frem til, at det kun tager cirka 1 time og 45 minutter at komme fra København til Wien med et direkte fly.

Wien Lufthavn

Wien er hovedstaden i Østrig. For at komme dertil skal du flyve til Wien Lufthavn, som er en forholdsvis stor international lufthavn. Wien Lufthavn finder du cirka 18 kilometer væk fra Wiens centrum.

Wien lufthavn er Østrigs største lufthavn, som er travlt beskæftiget med at servicere flere millioner passagerer fra alle verdens lande hvert år. Lufthavnen er blandt andet base for flyselskaber som eksempel Austrian Airlines og Eurowings Europe, men også lavprisselskaberne easyJet og Wizz Air holder til i Wien Lufthavn.

Hvis du gerne vil opleve at lande i Wien Lufthavn, så er det bare med at få foretaget en flysøgning fra København til Wien hurtigst muligt, så du er sikker på at komme afsted med nogle billige flybilletter fra København til Wien.

Kom godt videre fra Wien Lufthavn til byens centrum

Da du helt sikkert ikke har tænkt dig at spendere al din tid i Wien Lufthavn, har vi fundet de transportmuligheder frem til dig, som du kan vælge at benytte dig af.

Du kan vælge imellem tre forskellige transportmuligheder, når du vil fra Wien Lufthavn og ind til centrum af byen. Du kan nemlig finde både taxaer, toge og busser, der er klar til at hjælpe dig godt videre på din rejse.

Tager du en taxa fra Wien Lufthavn og ind til centrum, vil det tage dig omkring 20 minutter.

Hvis du vælger at køre med en taxa fra lufthavnen til centrum, vil det ikke tage dig mere end blot 20 minutter at nå centrum af Wien. Vil du hellere med tog ind til centrum, kan du gøre det ved enten at tage med City Airport Train eller den offentlige Schnellbahn S7. Turen fra Wien Lufthavn til selve byen, tager kun omkring 16 minutter med City Airport Train. Tager du derimod Schnellbahn S7, skal du forvente en rejsetid på omkring 25 minutter.

Har du mere lyst til at tage bussen videre fra lufthavnen og ind til byen, kan du tage en af de lokale busser. Turen med bussen koster i omegnen af 8 EUR og tager kun 20 minutter. Der er altså et væld af muligheder for at komme videre fra Wien Lufthavn. Det er blot et spørgsmål om, at du skal beslutte dig for, hvilken en af mulighederne der passer bedst til dig.

Det er altid en god idé at have et fingerpeg om, hvad der venter dig, når du lander i en lufthavn. Det gør nemlig, at du er forberedt på alt, og ikke pludselig står og er forvirret i en lufthavn, fordi det virker uoverskueligt at komme frem til dit hotel eller anden form for indkvartering.

Få gode tilbud på hoteller i Wien hos eSky

At tage af sted med en du holder af på en forlænget weekend eller en længere ferie, er altid skønt. Til dette formål er Wien bestemt værd at anbefale. Hvis I tager afsted om sommeren, kan I opleve den dejlige varme temperatur og om vinteren, kan I nyde den smukke juletid sammen i Wien.

Når nu det er så nemt og hurtigt at finde billige flybilletter fra København til Wien, ville det så ikke også være dejligt, hvis det var lige så let at finde frem til det helt rigtige hotel for dig og dine rejsekammerater?

Det er faktisk nøjagtig lige så let at finde et hotel, der passer til dig, som det er at finde en billig flyrejse fra København til Wien. Det har eSky selvfølgelig også tænkt på for at gøre rejseplanlægningen til en leg for dig, der ønsker at komme et smut til Wien eller et andet sted hen.

På eSkys platform kan du nemlig også finde et hotel, en lejlighed eller en anden indkvarteringsmulighed, hvor du ønsker at tilbringe din tid, når du skal sove eller slappe af. For at gøre det hele endnu nemmere kan du også få en rejseforsikring eller leje en bil.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser fra København til Wien på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser fra København til Wien , kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser fra København til Wien , kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser fra København til Wien ?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser fra København til Wien ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne

København Wien

Populære flyselskaber på ruten København - Wien

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Wien

Find hotel i Wien