Menu

Eurowings

Advertisement

De bedste flyvninger med Eurowings på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Eurowings hen?

Eurowings tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Eurowings?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Eurowings i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Eurowings flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Eurowings fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Eurowings

Eurowings

Eurowings er et tysk selskab ejet af Lufthansa. Virksomheden blev grundlagt som et resultat af at kombinere to små flyselskaber: Nurnberger Flugdienst og Reise- und Industrieflug. Eurowings-fly har fundet sted siden 1994. I øjeblikket leverer luftfartsselskabet tjenester til Lufthansa og dets lavprisselskab Germanwings, der hovedsageligt flyver i Tyskland fra Hamborg og Düsseldorf såvel som i Europa. Eurowings tilbyder fly til en dansk lufthavn - København. Flynetværket er stadig under udvikling og består nu af 34 destinationer i Europa. Luftfartsselskabet leverer dog også fly til Florida, Sydafrika og øerne i Det Indiske Ocean. Virksomhedens første fly startede fra Nürnberg til Paris. Eurowings bliver mere og mere populær blandt rejsende, da kendetegnet er billige flyrejser og flybilletter.

Eurowings bagagepolitik

Passagerer, der flyver med Eurowings, skal respektere transportørens bagagepolitik. Det er værd at kontrollere bagagen inden den planlagte afgang. Håndbagage og indchecket bagage må ikke overskride vægt- og størrelsesgrænserne. De acceptable dimensioner afhænger af den valgte rute og bookingklasse. Passagerer kan bruge andre tjenester, der er relateret til deres Eurowings-bagage, men dette kan være forbundet med ekstra bagagegebyrer.

Bookingklasser hos Eurowings

Eurowings tilbyder forskellige bookingklasser. Tjenesterne afhænger af ruten og transportøren. Lufthansa tilbyder 4 forskellige rejseklasser - Economy, Premium Economy, Business og First Class. Germanwings tilbyder 3 forskellige muligheder. BASIC er den billigste, hvor billetprisen kun inkluderer flyvningen. Passagerer kan bruge andre tjenester, men det betales udover billetprisen. SMART-klassen kendetegnes ved attraktive priser og nogle ekstra tjenester såsom mere komfortable sæder. BEST-klassen er den dyreste, da det er meget luksus og behageligt. De forskellige ydelser er stort set det samme som i Business Class. For at få mere information, kan du besøge luftfartsselskabets hjemmeside og tjekke andre passagerers anmeldelser af Eurowings. Du kan derfor bare gå i gang med at planlægge en flyrejse med Eurowings, da de tilbyder et hav af muligheder, når det kommer til bestilling af forskellige flybilletter. Du er desuden sikret en billig flyrejse.

Online check-in

Når det kommer til billige flyrejser med Germanwings, kan passagerer checke ind online fra 72 timer og op til 3 timer før den planlagte afgang. Eurowings’ online check in-mulighed er også tilgængelig for passagerer, der rejser med Lufthansa. I dette tilfælde kan de checke ind online fra 23 timer før afrejse. For mere information om online indtjekning, flystatus osv., kan du besøge luftfartsselskabets hjemmeside.

Eurowings’ flåde

Luftfartsselskabets flåde består stort set kun af Airbus A319, A320 og A330, samt en Boeing 767-300ER. Virksomheden ønsker at udvikle flåden og fokusere på modernitet og sikkerhed. Derfor er Eurowings’ flyselskaber sikre og pålidelige. Det største fly i Eurowings' flåde er Airbus A330-200, der tilbyder plads til op til 335 passagerer. Eurowings fortsætter med at modernisere flåden ved at erstatte sine 23 Bombardier-jetfly med Airbus A320, der er dobbelt så store.

Düsseldorf Lufthavn – kundeservice

Den internationale lufthavn i Düsseldorf er den største og mest populære i Rheinland. Lufthavnen ligger omkring 7 kilometer fra byen, og det er let at komme ind til byens centrum. Der er mange restauranter, barer, caféer, butikker og biludlejning. Der er også gratis Wi-Fi-netværk til rådighed for passagererne. Lufthavnen bliver mere og mere populær på grund af det stigende antal passagerer, der betjenes.

Eurowings – måltider ombord

Når du rejser med Germanwings, afhænger måltiderne af den valgte bookingklasse og rute. Ved køb af BEST-klassen er mad og drikke inkluderet i billetprisen. Indehavere af SMART-billetter får en velsmagende snack og en flaske vand ombord på flyet. BASIC-passagerer kan købe mad og drikke fra SkyBistro-menuen. Hvis du flyver med Lufthansa, leverer transportøren måltider i restaurantkvalitet ombord på flyet.

Ekstra ydelser hos Eurowings

Passagerer, der rejser med Eurowings’ flyselskaber, kan drage fordel af mange forskellige tjenester såsom underholdningssystemet under flyvningen. Rejsende kan også nyde gratis WiFi ombord. Takket være det, kan enhver flyrejse blive til en fantastisk oplevelse. Derfor vælger så mange rejsende Eurowings til deres ferie såvel som til vigtige forretningsrejser. Nu er der intet andet for end at planlægge en flyvning og bestille flybilletter samt en billig flyrejse hos Eurowings.