Menu

Stockholm - Billige flybilletter til Stockholm

Vis filtre

Stockholm

Find et godt flybilletter til Stockholm

Mange mennesker er begyndt at lede efter billige flybilletter til Stockholm – og siden, at du er endt her, er vi ret sikre på, at du nu også er begyndt at planlægge din næste rejse til den svenske hovedstad. Det kan vi da godt forstå for Stockholm er en spændende by, der slet ikke er så langt fra lille Danmark.

Men nu kan det sagtens være, at du har et par spørgsmål. Og et af disse spørgsmål er måske, hvordan du overhovedet kan finde billige flybilletter til Stockholm? Det er heldigt, at du er inde på denne side, for det kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde frem til.

Du skal nemlig blot anvende eSkys rejsesøgemaskine, som du finder her på vores hjemmeside. Den er nem og simpel at anvende, så det vil slet ikke tage dig lang tid. Ved at gøre brug af vores rejsesøgemaskine får du hurtigt et overblik over de forskellige flyrejser til Stockholm. Du får et overblik over de forskellige afgange, tider, priser samt meget mere. Det hele er samlet for dig på et sted, så det bliver ikke meget mere simpelt end det.

Sådan finder du en billig flyrejse til Stockholm

At finde en billig flyrejse til Stockholm kan derfor klares nemt og hurtigt. Ved at bruge vores rejsesøgemaskine vil det blot tage dig et par minutter. Du skal gøre følgende:

  1. Find rejsesøgemaskinen hos eSky.
  2. Angiv de forskellige faktorer såsom antallet af passagerer, destination, afgangslufthavn m.m.
  3. Tryk på søg og herefter vil du blive matchet med alle de afgange, der passer dine angivne krav.

Det gode ved eSkys rejsesøgemaskine er ikke mindst, at du får billetpriser til Stockholm fra både almindelige flyselskaber og lavprisflyselskaber. Dette hjælper dig med at finde billige flybilletter til Stockholm. Derudover får du også mulighed for at sammenligne de forskellige afgange og finde den tid, der passer dig bedst. Hvis du er fleksibel, vil det naturligvis være nemmest for dig at finde de billigste billetter.

En anden fordel er, at du har mulighed for at gøre brug af rejsesøgemaskinen med hjælp fra forskellige enheder. Du kan nemlig selvfølgelig gøre brug af din computer, men du kan også sagtens anvende rejsesøgemaskinen med enten din mobiltelefon eller din tablet. Du kan tilmed downloade en mobilapp, der er helt gratis for dig. Du skal derfor blot vælge den metode, der fungerer bedst for dig.

Lav en flysøgning og find billige flybilletter til Stockholm

En rejse til Stockholm er noget, som vi alle sammen har brug for engang imellem. Det er nemlig en fantastisk by med et væld af muligheder. Den gamle bydel er noget helt specielt, og her kan du sagtens få en mindeværdig ferie – lige meget om du vælger at rejse i de kolde vintermåneder eller i de varmere sommermåneder.

Det eneste, som det kræver fra din side af, er, at du giver dig i kast med en flysøgning til Stockholm. En flysøgning er hurtigt og nem og hjælper dig med at finde den helt rigtige rejse til dig og dine behov.

Lufthavne i Stockholm

Der er fire lufthavne med international trafik til og fra Stockholm. Den største lufthavn, der bruges af de fleste luftfartsselskaber, er Stockholm Arlanda, der ligger 40 kilometer nord for byen. De fire lufthavne nær Stockholm er:

  1. Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN)
  2. Bromma Lufthavn (BMA)
  3. Västerås Lufthavn (VST)
  4. Skavsta Lufthavn (NYO)

I og med at Stockholm Arlanda er den største og mest populære lufthavn, kan du her finde mere information om, hvordan du kommer direkte fra lufthavnen og ind til byens centrum. Du kan nemlig både vælge at tage tog, bus eller taxa, når du ankommer i lufthavnen.

Det er let at komme til og fra lufthavnen og Stockholm by. Et hurtigtog (Arlanda Express) afgår hvert 15. minut i løbet af dagen og hvert 30. minut om natten. Toget tager 20 minutter og ankommer til og afgår fra platforme 1 og 2 ved Stockholm Central Station. Der findes også andre toge, der dog er langsommere, som kører flere gange om dagen. Her vil det tage dig omkring 40 minutter at komme direkte ind til byen.

Hvis du vælger at tage bussen, kan du komme direkte ind til bussen med Flygbussarna Airport Coaches. De afgår op til hvert 10. minut hele dagen. Rejsetiden er cirka 45 minutter.

Der er desuden taxaer tilgængelige, når du ankommer i lufthavnen. Dette er naturligvis også en forholdsvis hurtig og nem metode at komme ind til byen på. Du skal dog også forvente, at det er dyrere at tage en taxa, end hvis du vælger at tage enten bussen eller et tog.

Når du har planlagt din flyrejse til Stockholm, kan du derfor give dig i kast med at finde ud af, hvordan du skal komme fra lufthavnen og ind til byen. Du kan også sagtens komme direkte fra lufthavnen og til Stockholm centrum fra de andre mulige lufthavne, der er placeret tæt på Stockholm.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Stockholm?

Hvis du er på udkig efter en rejse til Stockholm, så vil du højst sandsynligt gerne flyve direkte. Dette sikrer nemlig også, at flyvetiden er meget kort. Du har mulighed for at flyve direkte med både SAS, Norwegian og Ryanair, der flyver direkte til Stockholms forskellige lufthavne. Her kan du eksempelvis flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Stockholm flere gange om ugen. Du kan også vælge at flyve direkte fra Billund til Stockholm med SAS, hvis du har brug for det. Alle flyselskaber tilbyder ofte en billig flyrejse til Stockholm.

Hvad er flyvetiden til Stockholm?

At flyve direkte til Stockholm tager ikke særligt lang tid. Det tager omkring 1 time og 10 minutter fra København til Stockholm, mens det tager 1 time og 25 minutter fra Billund til Stockholm.

Hvordan er vejret i Stockholm?

Det gennemsnitlige vejr i Stockholm i Sverige er meget lig Danmark. Dog er det ofte en smule koldere i Stockholm, når det er vinter. I Stockholm er somrene komfortable og delvis skyet, og vinteren er lang, kold, tør og for det meste skyet. I løbet af året varierer temperaturen rigtig meget, da det kan blive meget koldt om vinteren og sommetider ret varmt om sommeren. Du kan derfor vælge, om du skal finde billige flybilletter til Stockholm til om sommeren eller om vinteren alt efter, hvornår du ønsker at opleve den svenske hovedstad.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Stockholm på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Stockholm, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Stockholm, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Stockholm?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Stockholm ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Stockholm

Populære flyselskaber på til Stockholm

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Stockholm

Find hotel i Stockholm