Menu

Göteborg  - Billige flybilletter til Göteborg 

Göteborg 

Billige flybilletter til Göteborg

Leder du efter en billig fly til Göteborg til den absolut bedste pris? eSky kan hjælpe dig med at finde dette. Vi sammenligner nemlig flypriser fra mange forskellige almindelige flyselskaber og lavprisflyselskaber for at hjælpe dig med at finde billige flybilletter til Göteborg.

Hos eSky finder vi tusindvis af gode flytilbud til Göteborg og hjælper dig med at vælge den rigtige mulighed til dig og dine behov. Sammenlign de bedste flytilbud samt de forskellige flybilletter til Göteborg, der bliver vist til dig på blot få sekunder. Herefter kan du klikke dig direkte ind på det valgte flyselskabs hjemmeside og bestille din flyrejse til Göteborg til den bedste pris.

Hvis du har mulighed for at være fleksibel og finde andre alternative datoer til din rejse til Göteborg, er det altid en fordel. På den måde kan du nemlig nemmere finde de billigste flybilletter, da billetprisen til Göteborg varierer en del afhængig af, hvornår og på hvilke datoer, du bestiller dine flybilletter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste flyrejse til Göreborg, uanset om du skal på en romantisk weekend med kæresten, besøge nogle venner eller på en tur med familien for at udforske byens spændende seværdigheder.

Find billige flybilletter til Göteborg

Er du på udkig efter flybilletter til Göteborg? Find fly til Göteborg i henhold til dine behov med hjælp fra eSky. Sammenlign priser for billige flyrejser til Göteborg efter dine behov. Du skal blot huske at filtrere din søgning i vores rejsesøgemaskine, så der kommer de resultater frem, som du gerne vil se. Du kan både filtrere din søgning i forhold til, om der må være en mellemlanding, om det skal være med nogle bestemte flyselskaber samt meget mere. Det gør det muligt for dig nemt og hurtigt at finde den bedste flyrejse til Göteborg afhængig af, hvad du ønsker.

Med eSky finder du din ideelle flyrejse til Göteborg til den bedste pris med blot et par enkelte klik. Det bliver ikke meget nemmere end det! Vi har nemlig gjort det nemt og hurtigt for dig at lave en flysøgning til Göteborg.

Göteborg Lufthavn

Göteborg Landvetter Lufthavn er en international lufthavn i Sverige, der betjener passagerer fra og omkring regionen Göteborg. Göteborg Lufthavn er Sveriges næststørste lufthavn efter Stockholm Arlanda Lufthavn. Denne lufthavn betjente nemlig en smule over 6,5 millioner passagerer et af de seneste år. Udover at betjene passagerer så er Göteborg Lufthavn også en fragtlufthavn.

Lufthavnen er opkaldt efter Landvetter-lokaliteten, som ligger i Härryda kommune. Lufthavnen er placeret omkring 20 kilometer fra Göteborg og 40 kilometer fra Borås. Det drives af Swedavia, det nationale lufthavnselskab. Siden lukningen af Göteborg City Airport til kommerciel drift er det byens eneste kommercielle lufthavn til passagerer.

Hvis du gerne vil flyve direkte fra Danmark til Göteborg, så er det bare med at komme i gang med at finde billige flybilletter til Göteborg lige med det samme. Det er en hyggelig og flot svensk by, der på alle tider af året er et besøg værd.

Sådan kommer du fra Göteborg Lufthavn til centrum

Efter du har fundet billige flybilletter til Göteborg, skal du en tur til lufthavnen og flyve til den svenske by. Når du ankommer i Göteborg Lufthavn, er det tid til, at du skal finde hen til din indkvartering i form af et hotel, en lejlighed eller lignende. Men hvordan kommer du så fra Göteborg Lufthavn og ind til byens centrum? Her kan du vælge imellem flere forskellige muligheder.

Først og fremmest kan du benytte dig af Flygbuss lufthavnsbusser. Det tager 20 minutter at køre med Flygbuss lufthavnstransport mellem lufthavnen og Göteborgs centrum. I centrum er der busstoppesteder ved Korsvägen, Kungsportsplatsen, Nils Ericson terminal og Park Aveny. I lufthavnen ligger busserne direkte uden foran indtjekningshallen, så de er meget nemme at finde, når du ankommer til Göteborg.

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af Flygbuss lufthavnsbusserne, er der også andre muligheder. Du kan eksempelvis benytte dig af offentlige busser. Her kan du blandt andet tage bus nummer 612.  Det tager 14 minutter at rejse med bus 612 til og fra lufthavnen og Landvetter Travel Center. Bussen kører non-stop fra Landvetter Travel Center til lufthavnen og kører hvert 15. minut i højtrafik. Der er tre stop i lufthavnen: Logistikvägen, Landvetter Lufthavn og Landvetter Hotel.

Hvor mange flyselskaber flyver fra Danmark til Göteborg?

Det er muligt at flyve direkte fra Danmark til Göteborg. Her er det nemt at flyve direkte til den svenske by, hvis du flyver fra Københavns Lufthavn. Her kan du flyve direkte med SAS fra Københavns Lufthavn flere gange om ugen samt med en del afgange hver eneste dag. Flyvetiden er på omkring de 50 minutter. Billetter kan fås til under 1000 kroner tur-retur.

Da flyvetiden ikke er særlig lang, er det den perfekte by at besøge, hvis du blot ønsker at tage væk på en tur i weekenden. Det vil nemlig hverken tage dig lang tid at komme frem til Göteborg eller komme tilbage igen til Danmark. Og det bedste af det hele er, at du med hjælp fra eSky kan finde en billig flyrejse til Göteborg. Det er altid en fordel for både dig og din pengepung!

Vejret i Göteborg

Hvis du skal besøge Göteborg, skal du finde ud af, om du foretrækker at gøre det om sommeren eller om vinteren. Det gennemsnitlige vejr i Göteborg i Sverige er meget skiftende. I Göteborg er somrene komfortable og delvis skyet, og vintrene er lange, meget kolde, blæsende og for det meste skyet.

Det er nogenlunde som det danske vejr med de fire årstider, men deres vintre har en tendens til at være koldere end de danske. Dog varierer dette en del fra år til år. Du skal derfor beslutte dig for, om du skal finde et godt flytilbud til Göteborg om sommeren, eller om du skal vente til vintermånederne går i gang.

Kom i gang allerede i dag og bestil din næste flyrejse til Göteborg ved brug af rejsesøgemaskinen hos eSky. Her kan du på ingen tid lave en flysøgning til Göteborg for at finde den bedste pris på flybilletter tur-retur.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Göteborg  på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Göteborg , kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Göteborg , kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Göteborg ?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Göteborg  ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Göteborg

Populære flyselskaber på til Göteborg 

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Göteborg

Find hotel i Göteborg