Menu

Billige flybilletter København Stockholm

Stockholm

Find billige flybilletter og gode flytilbud fra København til Stockholm

Vi er alle sammen vilde med billige ting og at spare penge – og det gælder naturligvis også, når det kommer til flybilletter. For hvem vil ikke gerne finde billige flybilletter fra København til Stockholm, når de skal besøge den svenske hovedstad. Der er ingen grund til at betale overpris for en flybillet fra København til Stockholm, hvis du kan finde den til en rigtig god pris. Og hvordan gør du så det? Det hjælper eSkys rejsesøgemaskine dig med.

Ved at gøre brug af rejsesøgemaskinen hos eSky vil du opleve, at det er meget enkelt og hurtigt at finde lige netop de flybilletter fra København til Stockholm, som der passer perfekt ind i din planlægning. Du kan nemlig helt selv vælge, hvilken afgang du gerne vil med og få et overblik over, hvornår der overhovedet er nogle afgange, samt hvad de vil ende med at koste dig.

Rejsesøgemaskinen giver dig nemlig et godt overblik over alle flyselskabers afgange, priser, tider med mere. Det bliver derfor ikke meget hurtigere og nemmere for dig at finde frem til et godt flytilbud fra København til Stockholm. Og det er vi rigtig glade for at kunne hjælpe dig med!

Sammenlign billige flyrejser fra København til Stockholm

At planlægge din rejse og finde en billig flyrejse fra København til Stockholm behøver slet ikke være et heldagsprojekt. Rent faktisk kan du klare det på ingen tid, hvis du allerede ved, hvornår du gerne vil afsted.

Selvom det vil faktisk også være hurtigt for dig at planlægge din næste rejse til Stockholm, hvis du er fleksibel med, hvornår du gerne vil afsted, hvis du blot går efter billige flybilletter fra København til Stockholm. Men hvordan fungerer rejsesøgemaskinen hos eSky overhovedet? Det skal vi nok forklare dig, så du kan komme i gang med at lave en flysøgning fra København til Stockholm.

  • Start med at klikke ind på eSkys rejsesøgemaskine
  • Herefter skal du angive forskellige oplysninger som antal passagerer, destination, afgangslufthavn og rejsedatoer.
  • Til sidst skal du trykke på søg.
  • Nu vil alle de mulige afgange komme frem, som du kan kigge på.

Med rejsesøgemaskinen hos eSky vil du få et overblik over afgange fra både alle de almindelige flyselskaber samt lavprisflyselskaberne. Det kommer naturligvis an på, hvilke flyselskaber, der flyver fra København til Stockholm. Men du vil få alle de mulige valgmuligheder, så du ikke skal ud og lede løs på andre hjemmesider eller hos de specifikke flyselskaber.

Når du har fundet billige flybilletter fra København til Stockholm, kan du klikke dig direkte ind på hjemmesiden hos flyselskabet, så du kan købe dine flybilletter. Flybilletterne bliver ikke dyrere af dette, du vil bare modtage hjælp til at finde frem til dem uden at lede længe efter den helt rigtige afgang.

Rejsesøgemaskinen kan anvendes ved brug af enten en smartphone, en computer eller en tablet. Her går du blot på internettet i browseren, hvorefter du klikker ind på vores hjemmeside og gør brug af rejsesøgemaskinen. Hvis du ikke vil gøre brug af rejsesøgemaskinen på denne måde, kan du i stedet downloade vores gratis app ned på din smartphone. Processen fungerer her præcis på samme måde.

Stockholm Lufthavn

Søger du efter flybilletter til Stockholm, har du nok allerede fundet ud af, at der findes en del forskellige lufthavne, som du kan benytte dig af. Der findes rent faktisk i alt fire forskellige lufthavne, som bliver kaldt for: Stockholm Arlanda Lufthavn, Bromma Lufthavn, Västerås Lufthavn og Skavsta Lufthavn.

Stockholm Arlanda er den lufthavn, der er den største og er placeret omkring 40 kilometer fra byens centrum. Det er også den lufthavn, som er den mest populære, når det kommer til at finde billige flybilletter fra København til Stockholm.

Rejser du fra København til Stockholm Arlanda Lufthavn, kan du eksempelvis vælge at tage med Arlanda Express – også kaldt for et hurtigtog. Dette tog kører hvert kvarter om dagen, mens det kører hver halve time om natten. Du kan derfor tage toget hele døgnet rundt uanset, hvornår du lander. Det tager 20 minutter med toget, når du skal fra lufthavnen og til byens centrum. Du kan også tage andre toge. De er dog ikke lige så hurtige, da det her tager cirka 40 minutter.

Ønsker du ikke at tage toget, kan du i stedet vælge at tage en bus. Denne bus bliver kaldt for Flygbussarna Airport Coaches og tager dig direkte ind til centrum. Bussen kører hvert 10. minut og har en rejsetid på omkring 45 minutter. Sidst men ikke mindst kan du vælge at tage en taxa, hvis du ønsker det. Du kan finde taxaer lige ude foran ankomsthallen, når du ankommer i lufthavnen. Du skal dog være opmærksom på, at det vil være dyrere for dig at tage en taxa, hvis du vælger denne mulighed fremfor, hvis du vælger en af de to andre muligheder.

Når du har fået planlagt og købt flybilletter fra København til Stockholm, er det bare med at komme i gang med at planlægge resten af din tur. Det kan eksempelvis være, hvordan du kommer fra lufthavnen og ind til byen, som vi har beskrevet ovenfor. Du kan naturligvis også begynde at planlægge, hvad du så skal kaste dig ud i, når du endeligt er ankommet til din indkvartering såsom et hotel eller en lejlighed.

Hvilke flyselskaber flyver direkte fra København til Stockholm?

Når du leder efter billige flybilletter fra København til Stockholm, er det altid meget rart, hvis der er mulighed for at flyve direkte. Og når du blot skal besøge vores nabo Sverige, kan du naturligvis flyve direkte fra Københavns Lufthavn. Du kan flyve direkte med både SAS og Norwegian flere gange om ugen. Flyvetiden er på blot 1 time og 10 minutter. Du skal derfor ikke sidde lang tid i flyvemaskinen, før du allerede er på besøg i den svenske hovedstad.

Sommetider kan du også finde flere afgange på den samme dag, så du kan vælge den afgang, der passer bedst til dig og dine ønsker. Begge flyselskaber tilbyder som regel billige flyrejser fra København til Stockholm. Dog kommer det naturligvis an på, hvornår du skal afsted – eksempelvis om det er højsæson, ferieperiode med mere.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser fra København til Stockholm på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser fra København til Stockholm, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser fra København til Stockholm, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser fra København til Stockholm?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser fra København til Stockholm ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne

København Stockholm

Populære flyselskaber på ruten København - Stockholm

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Stockholm

Find hotel i Stockholm