Menu

Warszawa - Billige flybilletter til Warszawa

Warszawa

Billige flybilletter til Warszawa

Warszawa er hovedstaden i Polen og er også den største by. Det er efterhånden blevet en meget populær rejsedestination for turister rundt omkring i hele verden. Warszawa er en fascinerede by, der byder på en masse for både børn og voksne.

Byen er fyldt med kultur og historie, hvorfor byen er interessant for dig, der ønsker at opleve dette. En fordel er også, at Polen er en del billigere end i Danmark, hvorfor du kan spise en masse lækker mad til ingen penge.

Det er muligt at finde billige flybilletter til Warszawa direkte fra enten Billund eller København. Wizzair, LOT, Ryanair og SAS flyver direkte til Warszawa afhængig af den lufthavn, du flyver fra i Danmark. Der er derfor flere valgmuligheder for dig, der ønsker at besøge den polske hovedstad uanset, om du flyver fra København eller Billund. Du kan sagtens flyve direkte til Warszawa fra Danmark. Flyvetiden er på cirka 1 time og 40 minutter, hvorfor du ikke behøver at bruge lang tid på at flyve til byen.

Find fly og hotel til Warszawa

Som vi har nævnt i ovenstående afsnit er der mulighed for at flyve med flere forskellige flyselskaber til Warszawa. Da flyvetiden også er kort, er det en oplagt by til en forlænget weekend med en, som du holder af. Der er nemlig også flere afgange om ugen, så der er masser at vælge imellem for dig. Hvis du er på udkig efter billige flybilletter til Warszawa, er det dog altid en fordel, hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer. Dette gør det i hvert fald meget nemmere for dig at finde de bedste og billigste flybilletter.

Med eSky kan du finde både fly og hotel, så du kan derfor også sagtens få et godt overblik over både de bedste flytilbud til Warszawa samt de bedste tilbud på hoteller rundt omkring i byen.

Warszawa Lufthavn

I Warszawa er der to lufthavne. Den ene lufthavn hedder Warszawa Chopin, og er den lufthavn, der er placeret tættest på byens centrum. Denne lufthavn ligger nemlig blot omkring 10 kilometer fra centrum. Der findes også en anden lufthavn længere væk fra byens centrum ved navn Warszawa Modlin. Den er placeret omkring 40 kilometer fra centrum. Du skal derfor altid være klar over, om du flyver til den ene eller den anden lufthavn, da der er stor forskel på afstanden ind til byen.

Men det er dog nemt at komme ind til centrum fra både Warszawa Chopin eller fra Warszawa Modlin. Der findes nemlig fantastiske busforbindelser direkte til centrum fra begge lufthavne. Busserne kører hele dagen, så du altid kan finde en bus, når du ankommer til den polske hovedstad.

Selvfølgelig kan du også vælge at komme ind til byen med hjælp fra en taxa eller ved at leje en bil. Hvis du ønsker at leje en bil hjemmefra, kan du få hjælp hos eSky til dette. Det er derfor nemt at komme ind til centrum af Warszawa lige meget hvad – og det er altid en fordel, når du har bestilt en flyrejse til Warszawa!

Hvordan er vejret i Warszawa?

Warszawa er beliggende ved floden Vistula i det øst-centrale Polen. Polen har alle fire årstider, som vi også kender det fra Danmark. Det er derfor en by både med sommervarme, regn, sne med mere. Vejret i Warszawa er meget uforudsigeligt, og det er ikke til at sige, om der er godt vejr, når du vælger at besøge byen. Dog er der naturligvis størst chance for godt vejr i sommermånederne.

Så uanset om du leder efter flybilletter til Warszawa til en forlænget weekend, på grund af en forretningsrejse eller fordi, at du skal på en hyggelig ferie med kæresten, er det altid en fordel at holde øje med vejret, så I ved, hvad I skal pakke!

Hvornår skal jeg købe flybilletter til Warszawa?

Det er ingen hemmelighed, at de forskellige flyselskaber hele tiden ændrer på priserne på deres flybilletter. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvornår du skal vælge at købe dine flybilletter, hvis du gerne vil på en flyrejse til Warszawa.

Men hvorfor ændres billetpriserne så overhovedet? Dette afhænger naturligvis af flere forskellige faktorer. Her kan der blandt andet nævnes rutens popularitet på et bestemt tidspunkt. Jo mere populær selve flyvningen er for eksempel fra Danmark til Gdansk, jo mindre chance er der for, at billetpriserne falder under et bestemt niveau. Der er dog sandsynlighed for, at billetprisernes reduceres, når der ikke er stor interesse for en bestemt rute på et bestemt tidspunkt.

Når det kommer til selve billetprisen, så er datoen for selve din afgang også en faktor i forhold til prisen. Hvis du ønsker at rejse til Warszawa i højsæsonen, vil det naturligvis være dyrere for dig at købe flybilletter, end hvis du vælger at rejse på det tidspunkt, hvor der ikke er mange mennesker, der tager afsted. Hvis du eksempelvis rejser i sommermånederne – der er kendt for at være højsæsonen – skal du ikke blive overrasket over, at billetpriserne kan være markant dyrere, end hvis du rejser i andre perioder til samme by.

Hvis du interesseret i at finde de mest opdaterede informationer om de bedste tilbud og billetpriser til Warszawa og andre byer, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet hos eSky.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Warszawa på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Warszawa, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Warszawa, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Warszawa?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Warszawa ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Warszawa

Populære flyselskaber på til Warszawa

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Warszawa

Find hotel i Warszawa