Menu

Kraków - Billige flybilletter til Krakow

Vis filtre

Kraków

Billige flybilletter til Krakow

Det er populært at søge efter billige fly til Krakow – især hvis du er på udkig efter en billig flyrejse til Polen. Men hvordan har du så overhovedet mulighed for at finde en billig flybillet til Krakow? Det er slet ikke så svært. Mange mennesker ønsker at finde flytilbud til Krakow – og det kan sagtens gøres nemt og hurtigt!

Hvis du gør brug af eSky, hvilket er en hjemmeside med en flysøgemaskine, er der mulighed for nemt og hurtigt at finde samt få et overblik over afgange til Krakow. Du kan her finde informationer om flypriser, afgange, flyselskaber samt meget mere, så du nemt kan booke til din rejse til Krakow med din familie, en partner eller et par venner. Du skal dog være opmærksom på, at billetpriserne konstant ændrer sig og varierer fra dag til dag sommetider. Så hvis du finder billige flybilletter til Krakow, er det bare med at booke dem lige med det samme.

Hvordan gør du så brug af eSkys flysøgemaskine? Det kan du vælge at gøre på lige netop den måde, du mener, er den bedste for dig. eSkys flysøgemaskine fungerer nemlig på flere enheder, så det er op til dig at beslutte den bedste metode for dig. Du kan naturligvis vælge at gøre brug af din computer, mobiltelefon eller tablet til at finde din næste rejse. Men du kan også vælge at downloade eSkys mobilapp helt gratis og søge efter en rejse på denne. Du finder præcis de samme funktioner og flytilbud på denne app – så du bliver skam ikke snydt for noget!

Sådan finder du flybilletter til Krakow

Som vi kort har nævnt i ovenstående afsnit, er det selvfølgelig en mulighed for dig at få fingrene i billige flybilletter til Krakow. Og som vi allerede har nævnt, er der mulighed for at finde frem til disse billetter med hjælp fra eSky.

Ved at gøre brug af flysøgemaskinen på eSkys platform, behøver du ikke længere bruge en masse tid på at lede efter flybilletter eller rejser hos alle de forskellige flyselskaber. Det bliver derfor ikke mindst nemmere, men også meget hurtigere for dig at finde din næste rejse til den polske by. Du skal blot sørge for, at du angiver din rejsedestination, afgangslufthavnen, antallet af passagerer og dine rejsedatoer. Herefter får du vist lige netop de afgange, der passer optimalt til din flysøgning til Krakow. Alle mulighederne bliver vist direkte på din skærm, så du kan tage et kig på dem alle sammen for at finde frem til den mulighed, du mener, er den bedste for dig.

Typisk vil der være mulighed for at vælge mellem flere flyselskaber, der flyver til din valgte destination. Men selvfølgelig kommer det an på, hvilken destination og fra hvilken afgangslufthavn, du flyver. Når det kommer til Danmark-Krakow, er der nemlig ikke rigtig mange muligheder, da det typisk er Norwegian, der flyver fra København-Krakow og Wizzair, der flyver fra Billund-Krakow.

Krakow Lufthavn

Krakow Lufthavn, også kaldet for Krakow-Balice Johannes Paul II Lufthavn er en international lufthavn, der er placeret ved en by, der hedder Balice. Lufthavnen ligger omkring 11 kilometer fra byens centrum og er opkaldt efter Pave Johannes Paul 2. Lufthavnen er opkaldt efter ham, da han tilbragte rigtig mange år i selve byen. Krakow er en populær lufthavn i Polen og betjener flere millioner passagerer hvert eneste år. Det er også den anden mest travle lufthavn i Polen, da det kun er lufthavnen Warszawa Chopin, der overgår denne.

Når du ankommer til lufthavnen, skal du naturligvis ind til byens centrum. Her kan du gøre brug af tre kommunale buslinjer (208, 252 og 902 - en natlinje), der kører fra Krakow lufthavn. Desuden tager et tog, der drives af Koleje Malopolskie, dig til hovedbanegården i Krakow og til Wieliczka. Alternativt kan du bruge tjenesterne i Krakow Airport Taxi, hvis du ønsker at tage en taxa til dit hotel eller der, hvor du skal overnatte. Der er derfor flere muligheder, du kan benytte, hvorfor du blot skal vælge den, der passer dig bedst. Det er naturligvis billigst at tage bussen fremfor en taxa, men en taxa går til gengæld også hurtigere.

Skal jeg købe flybilletter til Krakow på et bestemt tidspunkt?

De fleste ved allerede, at flybilletterne til Krakow ændrer sig hele tiden – dette afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. De fleste har nok allerede oplevet, at en pris på en afgang ikke er den samme, som den var dagen før, da de tjekkede den. Men hvad er grunden så til det? Der er flere gode grunde til dette, da flyselskaberne selvfølgelig justerer deres priser afhængig af, hvor populær den specifikke rute er på de valgte datoer.

Så hvis du finder et godt flytilbud til Krakow, er det bare med at slå til og købe dem lige med det samme. Du kan nemlig slet ikke være sikker på, at det er den samme pris i morgen!

Priserne afhænger ikke mindst af populariteten, da de også kommer an på alt lige fra tilgængeligheden til datoen til, om det er højsæson eller lavsæson.

Hvis du er interesseret i at finde mere information om flyrejser til Krakow eller flybilletter, er der mulighed for at finde dette hos eSky. Du kan eksempelvis tilmelde dig nyhedsbrevet hos eSky, hvor du her kan finde et hav af praktiske og brugbare informationer og flyrejser samt meget mere. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet direkte på hjemmesiden.

Hvilke flyselskaber flyver til Krakow?

Hvis du ønsker at flyve direkte fra Danmark til Krakow, har du flere muligheder at vælge mellem. Du har nemlig mulighed for både at flyve direkte fra Billund – Krakow eller fra København – Krakow. Du kan derfor vælge lige præcis den lufthavn i Danmark, som du bor tættest på, eller som du ønsker at flyve fra.

Der er flere flyselskaber, der flyver direkte fra Danmark til Antalya. Du kan både flyve fra Billund – Antalya samt fra København – Antalya, så du kan vælge den lufthavn, der giver mest mening for dig.

Hvis du ønsker at flyve fra Billund, så er der mulighed for at flyve med lavprisselskabet Wizzair, mens du har mulighed for at flyve med Norwegian, hvis du ønsker at flyve fra København. Begge flyselskaber tilbyder ofte billige flybilletter til Krakow.

Hvad er flyvetiden til Krakow?

Når du flyver direkte til Krakow fra Danmark, tager det ikke lang tid. Det tager nemlig blot 1 time og 30 minutter fra København, mens det tager 1 time og 40 til 45 minutter fra Billund.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Krakow på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Krakow, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Krakow, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Krakow?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Krakow ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Krakow

Populære flyselskaber på til Krakow

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Krakow

Find hotel i Krakow