Menu

Rønne - Billige flybilletter til Rønne

Vis filtre

Rønne

Sådan finder du en billige flybilletter til Rønne

Har du lidt ferie, der skal bruges på en tur til Rønne? Så er du sikkert landet her, fordi du er på udkig efter en billig flyrejse til Rønne? Der er mange rejsende, der synes, at det er dejligt nemt at tage et fly til Rønne, da det er en hurtig måde at transportere sig til denne by.

Flyrejsen til Rønne er naturligvis et direkte fly, da turen går fra en dansk lufthavn til en anden dansk lufthavn. Du flyver nemlig fra Københavns Lufthavn til Bornholms Lufthavn. Der er ikke mulighed for at flyve til Bornholms Lufthavn fra Billund Lufthavn.

Det vil altså sige, at du på ingen tid kan komme til Rønne på solskinsøen Bornholm for enten at skulle på en dejlig ferie med familien eller for at besøge familie, der bor på Bornholm. 

Men hvordan finder du så egentlig billige flybilletter til Rønne? Det kan du sagens gøre selv og endda meget hurtigt ved at lave en flysøgning til Rønne på eSkys rejsesøgemaskine. Den kan nemlig bruges både til at finde flytilbud til udlandet og i Danmark. Du kan bruge rejsesøgemaskinen både fra en computer, en mobil og en tablet, så du har de bedste muligheder for at finde billige flybilletter til Rønne.

Du kan gøre brug af rejsesøgemaskinen hos eSky ved at gå ind på hjemmesiden, men du kan også downloade en app til formålet. Appen er helt gratis både at downloade og at bruge. Der er derfor masser af muligheder for at finde flybilletter til Rønne enten til dig selv eller til dig og familien eller vennerne. Når du bruger vores app, foregår det på helt samme måde, som hvis du sad ved en computer og søgte efter billige flybilletter til Rønne på vores hjemmeside. Du kan altså benytte dig af vores ydelser ganske gratis, uanset hvilken metode du vælger at bruge til at finde frem til billetpriser til Rønne.

Sammenlign flybilletter til Rønne

At finde et godt flytilbud til Rønne er nødvendigvis ikke særlig tidskrævende. Du skal bare oplyse søgemaskinen om, hvad dine kriterier er for at finde billige flyrejser til Rønne. Dine kriterier er antal passagerer, rejsedatoer og så videre. Når du har gjort det, vil du få vist alle de muligheder, du har for at booke flybilletter til Rønne.

Ved hjælp af vores rejsesøgemaskine vil du kunne se alle de flyafgange, der findes i dit valgte tidsrum, ligesom du kan se de forskellige flypriser, afgangstider, flyselskaber og meget mere. Med den lynhurtige søgning vil du derfor på ingen tid kunne sidde og sammenligne prisen på flybilletter til Rønne og derefter vælge den flyrejse, der passer bedst til dit behov.

Bornholms Lufthavn

Bornholms Lufthavn blev indviet den 16. november 1940. Der var dog ingen lufthavnsbygning på dette tidspunkt, da den første lufthavnsbygning først var klar i 1941. Tyve år senere, altså i 1961, kom den første terminalbygning til. Terminalbygningen, der findes i Bornholms Lufthavn i dag, er blevet bygget i 1982. Lufthavnens kontroltårn er fra 1977.

Det er den eneste lufthavn i Danmark, der drives af staten. Staten overtog nemlig lufthavnen i 1947, hvor lufthavnen fik et nyt navn, som var Rønne Lufthavn. Det navn holdt dog ikke i længden, for i 1992 gik lufthavnen tilbage til sit oprindelige navn – Bornholms Lufthavn.

Når du lander på Bornholms Lufthavn, vil du befinde dig lidt uden for Rønne, da lufthavnen er placeret omkring 5 kilometer væk fra selve byen.

Hvordan kommer jeg fra Bornholms Lufthavn til centrum af Rønne?

Bornholm er ikke den største ø i verden, men du kan trods det godt have brug for at blive transporteret fra Bornholms Lufthavn til et sted på den smukke ø. Du har to muligheder for at komme videre fra Bornholms Lufthavn. Den ene er at tage bussen, den anden er at hyre en taxa til formålet.

Hvis du tænker, at du gerne vil have fat i en taxa, så er det DanTaxi Bornholm, du skal have fat i. DanTaxi Bornholm har nemlig et tilbud, der hedder ”Flytaxi”. Det er en direkte transportform i forbindelse med både flyafgange og flyankomster, som går fra Bornholms Lufthavn til en adresse på Bornholm eller omvendt.

Vil du gerne benytte dig af tilbuddet om at tage med en flytaxi, kan du ringe til DanTaxi Bornholm. Her kan du bestille samt afbestille flytaxien. Når du ringer, skal du være opmærksom på, at du skal oplyse, at det er en flytaxi, du gerne vil bestille. Du skal ligeledes huske, at din bestilling skal ligge hos DanTaxi Bornholm minimum 3 timer, før dit fly afgår eller ankommer til øen. 

Prisen på en tur med flytaxien koster et sted mellem 80 kr. og 220 kr. Børn må ikke køre alene med flytaxien, det skal altid være ifølge med en voksen. Der ydes ikke en børnerabat ved brug af flytaxien.

Vil du meget hellere køre med bus fra Bornholms Lufthavn og hen til din eksakte destination, så kører der busser fra Bornholms Lufthavn til øens andre byer. Du kan se bussernes rejseplan ved at gå ind på BAT’s hjemmeside.

Lav en flysøgning til Rønne

På vores hjemmeside finder du som sagt en rejsesøgemaskine. Her kan du foretage en flysøgning til Rønne, hvor du kan se hvilke flyselskaber der flyver til solskinsøen. Du kan finde ud af, om det er lavprisflyselskaber, der flyver mellem Københavns Lufthavn og Bornholms Lufthavn, eller om det er alle mulige forskellige luftfartsselskaber.

Så hvis du skal have fat i nogle billige flybilletter til Rønne, er det bare med at komme i gang med at lave en flysøgning til Rønne. Er du opsat på at få de billigst mulige flybilletter til Rønne, kan du foretage en søgning, hvor dine rejsedatoer er fleksible. Det kan nemlig spare dig for en sum penge, som kan bruges på noget andet end flybilletterne.

Vil du have hjælp til at holde øje med billige flybilletter til alverdens destinationer, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. I vores nyhedsbreve holder vi dig opdateret, når der er rigtig gode tilbud på en flyrejse. Det kan også sagtens være på billige flybilletter til Rønne.

Hvilke flyselskaber flyver til Rønne?

Når du skal på ferie på Bornholm og ønsker at flyve dertil, så skal du møde op i Københavns Lufthavn. Her vil DAT Danish Air Transport være klar til at transportere dig til Bornholms Lufthavn. Danish Air Transport har flere afgange om måneden, ligesom de har flere afgange på samme dag. Du skal regne med, at flyvetiden er på 40 minutter.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Rønne på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Rønne, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Rønne, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Rønne?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Rønne ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Rønne

Populære flyselskaber på til Rønne

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Rønne

Find hotel i Rønne