Menu

Las Palmas - Billige flybilletter til Las Palmas

Las Palmas

Flybilletter til Las Palmas

Spar penge på flyrejser til Las Palmas med eSky! Hvis du leder efter billige fly til Las Palmas, skal du bruge eSky, hvor du kan finde et lavprisfly på ingen tid. Vent ikke til i morgen, men gå i gang med at find din næste rejse allerede i dag! Er du vild med at rejse, og er du klar til en ferie? Book din næste rejse nu med eSky, der hurtigt hjælper dig med at finde en afgang, der passer til lige netop dig. Mange vælger billige fly til Las Palmas – du kan også sagtens blive en af dem! Las Palmas er en spændende by på Gran Canaria – og er blevet et populært rejsemål for mange turister. Øen er ikke den største, men der er gode muligheder for at nyde byen, stranden, shopping og god mad – så du kan få lige præcis den ferie, du har brug for. Du kan tilmed opleve en masse spændende og flot natur udenfor Las Palmas. Så tag at kom afsted med det samme, så du kan få en dejlig ferie med familie, venner eller en partner. Vi sørger for, at det ikke bliver svært for dig at planlægge din næste ferie uanset, om du har brug for flybilletter, et hotel, leje af en bil eller at købe en forsikring.

Sådan finder du billige flybilletter til Las Palmas

At finde billige flyrejser til Las Palmas i Gran Canaria med eSky bliver ikke meget nemmere. Det er nemlig hurtigt, simpelt og mest af alt, så er det også helt gratis for dig at benytte vores rejsesøgemaskine. Sammenlign billige flyrejser til Las Palmas fra din valgte destination ved blot at klikke på søgefeltet, vælge Las Palmas og herefter indtaste rejsedatoerne samt antallet af passagerer. Herefter giver vi dig en liste med tilgængelige flybilletter fra diverse flyselskaber, så du kan vælge den perfekte afgang for dig. Hvis du ønsker at finde billige flybilletter til Las Palmas, er det en fordel, hvis du er fleksibel med dine datoer. På den måde er det nemmere for dig at finde billige billetpriser til Las Palmas. Hvis du har fundet en god billetpris på din flyrejse til Las Palmas, er det bare med at bestille med det samme. Det er nemlig ikke sikkert, at prisen forbliver den samme.

Hvilke flyselskaber flyver til Las Palmas? Hvis du leder efter flybilletter til Las Palmas, er der mulighed for at flyve direkte fra København. Her kan du hele ugen finde direkte afgange med flyselskaber såsom Norwegian og SAS. Hvis du ønsker, at flyve fra Billund, skal du regne med, at der kommer en mellemlanding. Det er derfor hurtigst, hvis du vælger at flyve fra København. Her har du endda også mulighed for at finde billige fly til Las Palmas på et hav af forskellige datoer.

Hvor lang er flyvetiden til Las Palmas? Hvis du vælger at flyve direkte fra København til Las Palmas vil flyvetiden være på cirka 5 timer og 25 minutter. Det er derfor muligt både at tage en uge eller to ugers ferie til Gran Canaria eller blot tage på en forlænget weekend med en, du holder af.

Las Palmas lufthavn Las Palmas lufthavn er en international lufthavn på Gran Canaria i Spanien. Det er en af de mest travle lufthavne i Spanien og er placeret på Gran Canarias østlige del. Lufthavnen er placeret omkring 19 kilometer fra Las Palmas samt 25 kilometer fra nogle af de mest populære byer i Gran Canaria. Lufthavnen blev grundlagt i april 1930, hvor det første fly lettede i cirka 1933. Det er derfor en forholdsvis gammel lufthavn, der har været i gang i mange år. I dag er det en populær lufthavn for folk, der ønsker at holde ferie på Gran Canaria – især når det kommer til charterflyvninger.

Hvordan kommer jeg fra Las Palmas lufthavn til centrum?

Blandt de mest økonomiske og effektive måder, du kan komme fra Las Palmas lufthavn til centrum, er ved at tage en bus. Busserne fører passagerer til mange forskellige dele af Gran Canaria. Det er dog også muligt at benytte sig af taxaer. Der findes syv forskellige busruter, der forbinder Las Palmas lufthavn med flere af de største byer på øen heriblandt centrum af Las Palmas. Hvis du ønsker at tage en taxa, vil det tage dig omkring 20 minutter at komme direkte fra lufthavnen til centrum.

Find et hotel i Las Palmas Udover at finde billige flybilletter til Las Palmas hos eSky, er der også mulighed for at finde et bredt udvalg af hoteller. Her kan du finde et stort udvalg af alt lige fra billige hoteller til luksushoteller i Las Palmas.

Vi tilbyder, at du kan opnå store besparelser på alle slags hoteller på nogle af de bedste placeringer i Las Palmas, hvis du blot sørger for at bruge vores søgemaskine til at finde et godt hoteltilbud. Der er ingen grund til blot at lave en flysøgning til Las Palmas, når du også kan finde et godt tilbud på indkvartering.

Sammenlign flyrejser til Las Palmas og find en god billetpris Det kan virke uoverskueligt og tidskrævende at finde billige fly til Las Palmas – men vi lover, at det slet ikke behøver at være sådan. Når du skal planlægge din næste ferie, er det nemlig altid rart med et godt flytilbud til Las Palmas, så du ikke behøver at bruge hele din opsparing. Det kan du undgå med hjælp fra eSky ved at bruge vores flysøgemaskine.

Her kan du nemlig sammenligne flyrejser til Las Palmas og finde en god billetpris uden problemer. Der findes flere flyselskaber, der flyver direkte til øen – så det er bare med at vælge den dato, der passer dig bedst. Så længe du er fleksibel med dine datoer, sikrer vi, at det er nemt for dig at finde billige flybilletter. Der er ingen grund til at bruge en masse tid på at søge rundt på nettet eller kontakte diverse rejseselskaber. Vi giver dig nemlig et godt overblik over dine muligheder, hvorefter du blot kan vælge de flybilletter til Las Palmas, der passer til lige netop dig og din familie.

Hvis du aldrig ønsker at gå glip af informationer eller gode tilbud, anbefaler vi, at du tilmelder dig til vores nyhedsbrev. Her vil vi nemlig altid give dig et hav af gode informationer, så du kan booke din næste rejse i ro og mag. Du kan benytte dig af vores tjeneste helt gratis både med hjælp fra din computer eller via din mobiltelefon eller tablet. Du kan rent faktisk også vælge at gøre brug af vores app, hvor du finder præcis de samme flyrejser og flyafgange.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Las Palmas på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Las Palmas, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Las Palmas, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Las Palmas?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Las Palmas ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Las Palmas

Populære flyselskaber på til Las Palmas

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Las Palmas

Find hotel i Las Palmas