Menu

Málaga - Billige flybilletter til Málaga

Vis filtre

Málaga

Billiga flybilletter til Malaga

Malaga er en populær rejsedestination, især om sommeren. Her nyder mange turister det spanske vejr hvert eneste år. Derfor er flybilletter til Malaga naturligvis også populært. Men hvordan finder du flybilletter på den hurtigste og mest effektive måde?

Dette kan du gøre med hjælp fra eSky, hvor du har mulighed for at finde en flysøgemaskine, der giver dig et overblik over de forskellige afgange fra Danmark.

Søgemaskinen giver dig mulighed for nemt og hurtigt at finde de flybilletter til Malaga, der passer bedst til dig og dine behov. Du behøver derfor ikke bruge tid på at kigge hos alle de forskellige flyselskaber, da du i stedet kan gøre det hos eSky nemt og hurtigt.

Hvis du ønsker at bruge eSkys platform, kan du benytte dig af både din computer, mobiltelefon eller tablet. Søgemaskinen fungerer på alle disse enheder. Du kan også vælge at downloade appen, hvor du finder præcis de samme funktioner og muligheder.

Fly til Malaga fra Danmark

Flyrejser til Malaga fra Danmark er mulige fra både Billund og København. Det betyder, at du kan finde en flyrejse til Malaga uanset, hvorhenne du bor i landet. Flyrejser fra Billund – Malaga samt fra København til Malaga giver dig mulighed for at vælge den bedste afgangslufthavn for dig.

Uanset om du ønsker at flyve fra Billund eller fra København, er der ingen grund til at bruge en masse unødig tid på at finde de bedste og billigste flybilletter. Ved at lave en flysøgning til Malaga hos eSky skal du blot indtaste dine ønskede datoer, antallet af passagerer samt andre informationer, hvorefter du får vist de mulige resultater på din mobil, tablet eller computer.

Det er derfor nemt og hurtigt at finde de helt rette flybilletter uanset behov. Flyrejser til Malaga kan findes hele året rundt, men der vil naturligvis være flere afgange om sommeren end om vinteren, da de fleste vælger at besøge den spanske by i de varmere måneder.

Find billige flybilletter til Malaga

Der er mulighed for at flyve til Malaga med flere forskellige flyselskaber fra Danmark. Mange af disse flyselskaber er lavprisselskaber, hvilket betyder, at du kan finde billige flybilletter til Malaga.

Det behøver derfor ikke være tidskrævende at finde en billig flyrejse til Malaga. Mange mennesker vælger at købe billige flybilletter til Malaga, da der ikke er nogen grund til at bruge unødigt mange penge på en flybillet, som du sagtens kan finde billigere.

Det anbefales dog, at du altid tjekker de forskellige flyselskabers vilkår og betingelser samt regler inden for bagage, da det ikke er sikkert, at de alle sammen inkluderer indchecket bagage med i billetprisen. Hvis dette ikke er tilfældet, vil du skulle betale ekstra for indchecket bagage, hvis du ønsker at medbringe dette med ombord. Der er endda nogle flyselskaber, hvor du skal betale ekstra for håndbagage. Sørg derfor for, at du altid er informeret om dette, inden du bestiller billige flybilletter til Malaga.

Lufthavn i Malaga

Lufthavnen i Malaga hedder Málaga Airport samt Pablo Ruiz Picasso Airport. Det er en international lufthavn, der er placeret 8 kilometer fra Málaga og 5 kilometer fra Torremolinos i Spanien. Malaga er en af de travleste lufthavne i Spanien og var for et par år siden den fjerde mest travle lufthavn i Spanien.

Lufthavnen åbnede tilbage i marts i 1919, så den er en af de ældste lufthavne i landet i dag. Den ligger stadig præcis det samme sted, som dengang, at den åbnede. I dag er der både charter- og ruteflyvninger til og fra flere lande i Europa heriblandt Danmark.

Hvis du ønsker at flyve fra Danmark til Malaga, er der derfor flere muligheder at vælge imellem. Det er nemlig nemt at komme til Malaga, da det ikke tager mange timer samt fordi, at du kan vælge at flyve fra både Billund og København.

Når du ankommer til lufthavnen og skal ind til Malaga centrum, kan du vælge at gøre dette på flere måder. Du kan vælge at tage lufthavnsbussen, der afgår udenfor Terminal 2 cirka hvert 30. minut. Her tager det omkring en halv time at komme ind til centrum. Du kan også tage med lufthavnstoget, der også kører direkte til Malaga hver halve time. Sidst men ikke mindst kan du tage en taxa til centrum, hvilket tager omkring et kvarter. Der kan findes et væld af taxaer lige udenfor lufthavnen på den specifikke holdeplads.

Hvilke flyselskaber flyver fra Danmark til Malaga?

Fra Danmark er det hovedsageligt SAS, Norwegian og Ryanair, der flyver direkte til Malaga. Her har du mulighed for at finde billige flybilletter samt flytilbud til Malaga afhængig af tidspunkt på året, dato med mere.

Der er også en del charterselskaber, der flyver direkte til Malaga. Dette sker dog mest om sommeren i højsæsonen. Prisen på flybilletter til Malaga kan variere, men der vil være mulighed for at flyve billigt til den spanske by nogle datoer.

Det er desuden en fordel at holde øje med flyselskabernes flybilletudsalg til Malaga, da du her som regel har mulighed for at spare en del penge på flybilletter.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Málaga på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Málaga, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Málaga, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Málaga?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Málaga ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Málaga

Populære flyselskaber på til Málaga

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Málaga

Find hotel i Málaga