Menu

Bukarest - Billige flybilletter til Bukarest

Vis filtre

Bukarest

Sådan finder du billige flybilletter til Bukarest

Billige flybilletter til Bukarest? Er det muligt, eller vil det ende med at koste dig hele din månedsløn? At lede efter billige flyrejser til Bukarest er skam muligt, da flere flyselskaber flyver dertil fra København til en billig pris. De fleste mennesker vælger i dag at købe billige flybilletter til Bukarest, da der ingen grund er til at bruge en masse penge på billetter, når du har andre muligheder.

Men hvordan finder du så nemmest flybilletter til Bukarest? Det kan du gøre med hjælp fra eSkys flysøgemaskine, der giver dig et godt overblik over, hvad du har at vælge imellem på specifikke datoer. Her kan du hurtigt finde billetter, der passer til dig og dine behov samt få et overblik over, hvilke flyselskaber du kan flyve med, hvad billetprisen er samt meget mere. Det bliver derfor ikke nemmere for dig at finde en billig flyrejse til Bukarest.

At gøre brug af eSky flysøgemaskine er både nemt og hurtigt, da du kan søge efter flyrejser på både din tablet, mobiltelefon eller computer. Du kan derfor vælge den enhed, som du føler, er bedst for dig at bruge. Hvis du ønsker at gøre brug af en app, kan du blot vælge at downloade eSkys app.

Hvordan sammenligner jeg flybilletter til Bukarest?

Når der søges efter flybilletter til en bestemt fly, er der mange, der bruger en masse tid på at finde de helt rette billetter. Men med eSkys søgemaskine er der ingen grund til at bruge en mase unødig tid på at finde flybilletter til Bukarest.

Du har nemlig mulighed for hurtigt og nemt at sammenligne billige flyrejser til Bukarest. Dette gør du ved at gå ind på eSky, indtaste de pågældende datoer, antallet af passagerer m.m., hvorefter du får de bedste flytilbud til Bukarest frem.

Dette er fordelen ved eSkys søgemaskine, da du ikke længere behøver at bekymre dig om, hvorvidt du har betalt alt for meget for en bestemt flyrejse. Dette gælder uanset hvor i verden, du ønsker at flyve hen. Der er flere flyselskaber, der flyver fra Danmark til Bukarest direkte. Her kan der blandt andet nævnes Wizzair, Blue Air og SAS. Der kan være stor forskel på billetpriserne, hvorfor det er en fordel at være fleksibel med dine flydatoer.

Information om lufthavnen i Bukarest

Bukarest Henri Coandă International Airport er en international lufthavn i Bukarest og også den mest travle. Den er placeret i Otopeni, hvilket kigger omkring 16,5 kilometer fra centrum af Bukarest.

Det er i øjeblikket en ud af ​​to lufthavne, der betjener Rumæniens hovedstad. Den anden lufthavn er Aurel Vlaicu Lufthavn, der ikke længere betjener passagerer, men i stedet er lavet om til en forretningslufthavn.

Lufthavnen er opkaldt efter den rumænske flyvepionerer Henri Coandă. Inden lufthavnen blev omdømt til sit nuværende navn, blev den kaldt for Bukarest Otopeni International Airport. Henri Coandă International Airport fungerer som base for TAROM, hvilket er Rumæniens nationale flyselskab. Lufthavnen fungerer ydermere som base for lavprisselskaber såsom Blue Air, Ryanair og Wizz Air.

Der er mulighed for at flyve fra flere lufthavne i Danmark direkte til Bukarest. Du kan både flyve fra Billund – Bukarest samt fra København – Bukarest.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af flybilletter til Bukarest?

Ved køb af flybilletter til Bukarest skal du være opmærksom på billetprisen. Denne kan nemlig variere en del, hvorfor det er en fordel, hvis du vælger datoer med billige flyrejser til Bukarest. Prisen varierer ikke kun på grund af højsæson, men også på baggrund af, hvor populær den specifikke rute er, hvor mange der flyver med flyet samt meget mere.

Det er derfor en fordel at holde øje med flere afgange for at finde frem til den, der passer bedst til dig og dit budget. Hvis du ønsker at finde de bedste flytilbud til Bukarest, vil det være en fordel at tilmelde sig nyhedsbrevet hos eSky. Her har du mulighed for at få en masse informationer om flytilbud, afgange samt meget mere.

Hvordan kommer jeg fra lufthavnen til centrum?

At komme fra lufthavnen i Bukarest til byens centrum kan både ske med tog, bus og taxa. Der kører tog hver dag fra tidlig morgen til sen aften. Der er ligeledes mulighed for at finde flere lokale busser, der kører direkte til centrum. Busserne kører både dag og nat, så der altid er mulighed for at komme ind til byen på denne måde. Der er også placeret en holdeplads for taxaer lige uden ankomstterminalen, hvor du her kan tage en taxa direkte til dit hotel eller der, hvor du skal bo.

Køb billige flybilletter til Bukarest

Flere lavprisflyselskaber flyver direkte til Bukarest flere gange om ugen. Der er derfor mulighed for nemt at finde og købe billige flybilletter til Bukarest, hvis du ønsker at udforske den rumænske hovedstad.

Det er en god idé at starte med at tage et kig på lavprisselskabernes flytilbud til Bukarest, da du her ofte kan finde billige afgange. Dette kan du finde med både Blue Air, Wizzair og Ryanair. Her kan du sommetider kommer til Bukarest for under 1000 kroner tur-retur. Sommetider er det billigere, men det kan i nogle perioder også være dyrere, da det afhænger af dato, tid på året samt flyselskab.

Hvilket flyselskab skal jeg flyve med til Bukarest?

Da der er flere flyselskaber, der flyver direkte til Bukarest, kan det være svært at vide, om du skal flyve med det ene eller det andet. Dette kommer naturligvis an på dine egne personlige præferencer, men vi anbefaler, at du gør brug af eSkys flysøgemaskine, hvor du her kan finde de bedste og billigste flytilbud til Bukarest.

Det er desuden en fordel, at du altid tager et kig på, hvad det vil koste dig at medbringe indchecket bagage, da de fleste flyselskaber, der flyver til Bukarest, ikke inkluderer bagage i deres billetpris.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Bukarest på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Bukarest, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Bukarest, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Bukarest?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Bukarest ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Bukarest

Gå til lufthavn

Populære flyselskaber på til Bukarest

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Bukarest

Find hotel i Bukarest