Menu

Iași - Billige flybilletter til Iași

Vis filtre

Iași

Hvor finder man billige flybilletter til Iasi?

For at finde billige flyrejser til Iasi er det en fordel at gøre brug af en flysøgemaskine. Du kan let finde billige fly til Iasi i Rumænien hos eSky. Billige flyrejser fra Danmark til Iasi tilbydes af populære flyselskaber, der betjener forskellige ruter. Der er dog ikke nogle direkte flyrejser fra København til Iasi, hvorfor du skal være opmærksom på, at der vil forekomme en mellemlanding. Det betyder, at det vil tage omkring 4 timer at rejse fra Københavns Lufthavn til Iasi Lufthavn, hvis du ønsker at besøge denne by i Rumænien. Hvis du ønsker at flyve direkte til Iasi fra Danmark, kan du flyve med lavprisselskabet Wizzair, der har flere afgange om ugen.

Ved hjælp af eSkys flysøgning kan du finde billige fly til Iasi. Du kan bruge eSkys flysøgemaskine på din computer, tablet og mobiltelefon. En anden mulighed er at downloade eSkys gratis mobilapp. Dette er den nemmeste måde at lede efter billige flybilletter til Iasi og andre byer i Rumænien.

Sammenlign flytilbud til Iasi

Hvis du nogensinde har været på udkig efter billige flyrejser via internettet, ved du allerede, hvor krævende det kan ende med at være, hvis du skal gennemse alle de forskellige flyselskabers hjemmesider. Når du leder efter billige flyrejser til Iasi - eller andre steder - skal du skifte mellem flere faner og udfylde dine rejsedatoer på hver hjemmeside separat. Men det kan blive meget lettere for dig at sammenligne flypriser til Iasi eller en hvilken som helst anden destination i verden uden, at du behøver at skifte mellem et hav af forskellige hjemmesider.

I modsætning til flyselskabers hjemmesider har rejsesøgemaskinen hos eSky den fordel, at de billigste fly til Iasi - leveret af både lavprisselskaber og almindelige flyselskaber – er samlet på en enkelt platform.

Her kan du få et godt overblik over de forskellige ruter, flypriser samt meget mere. Du kan endda også finde lige præcis de datoer, der er de bedste for dig uden problemer. Vær opmærksom på! Jo mere fleksibel du er med dine afgangsdatoer, jo nemmere vil det være for dig at finde en flybillet til en billig pris – lige meget om du skal til Iasi, eller om du skal til en anden by i Rumænien.

Lufthavn i Iasi

Iasi Lufthavn er en international lufthavn beliggende i Iași, Rumænien. Lufthavnen er placeret 8 kilometer fra byens centrum. Iasi Lufthavn er en af de ældste lufthavne i Rumænien og er den fjerde mest travle lufthavn i Rumænien, når det kommer til passagertrafik. Lufthavnen åbnede i 1926, hvor den begyndte at flyve rutefly til Bukarest, Galati, Iasi og Chisinau. I dag består lufthavnen af tre forskellige terminaler.

Den gamle terminal T1 og den nyligt åbnede T3 bruges til internationale flyvninger, mens T2 bruges til indenrigsflyvninger. Hvis du ønsker at finde billige flybilletter til Iasi, skal du benytte dig af ruten Billund-Iasi.

Hvordan kommer man fra Iasi lufthavn til byens centrum?

Buslinje 50 forbinder Iasi lufthavn med centrum af Iasi. Bussen kører til byens torv Piata Unirii og stopper undervejs ved Targu Cucu og Piata Independentei. Efter ca. 20 minutter når bussen frem til det sidste stop i byens centrum. Offentlig transport i Iasi udføres af det offentlige transportfirma CTP Iaşi.

Når du ankommer til byen, kan du både benytte dig af bussen og sporvognen. Det er derfor både nemt at komme direkte fra lufthavnen og direkte ind til byens centrum samt at fragte sig selv rundt, når du er i byen. Der er desuden også mulighed for at tage en taxa, der holder ved lufthavnens ankomsthal, hvis du ønsker dette.

Hvornår skal jeg købe flybilletter til Iasi?

Det er ingen hemmelighed, at flyselskaber konstant ændrer billetpriser – og dette er lige meget, om du leder efter en flyrejse til Iasi, eller om du er på udkig efter en flyrejse til et helt andet sted.

Men hvad afhænger billetprisen til Iasi så af? Billetprisen afhænger af flere faktorer, såsom rutens popularitet på et bestemt tidspunkt. Jo mere populærflyvningen er - for eksempel fra Danmark-Iasi - jo lavere er chancen for, at priserne falder til under et bestemt niveau. Billetpriserne sænkes for det meste kun, når der er mindre interesse for lige præcis denne rute.

Datoen for din afgang er også vigtig. Hvis du vil flybilletter til Rumænien i højsæsonen, ligesom mange andre turister, skal du ikke blive overrasket over, at flybilletterne er relativt dyre. Måske bør du overveje at rejse på et andet tidspunkt. Hvis du rejser udenfor højsæsonen, samt i de perioder, hvor andre ikke har ferie, er der større chance for, at du har mulighed for at finde billige flybilletter til Iasi.

Billige flyrejser til Iasi

På trods af at det sommetider virker sådan, så er det ikke kun lavprisflyselskaber, der udbyder billige flyrejser. Du kan nemt komme fra Danmark til Iasi for omkring 500 til 600 kroner eller endda endnu mindre sommetider. Men du bliver nødt til at være tålmodig og tjekke flypriser regelmæssigt, hvis du ønsker at finde de helt billigste flybilletter.

Wizzair tilbyder billige flyrejser til Iasi. Her er der mulighed for at finde flere afgange, hvorfor det er en fordel for dig at sammenligne de forskellige flypriser i forhold til rejsedatoerne. Det er derfor, at det er godt for dig at være fleksibel, da der er stor chance for, at billetpriserne ikke er de samme – da det jo kommer an på, om du ønsker at rejse den ene eller den anden dato. Du skal dog huske at være opmærksom på billetprisen samt hvad den indeholder. Der er nemlig stor chance for, at der ikke er indchecket bagage med i billetprisen. Sørg derfor for, at du er klar over, hvor meget bagage det er tilladt for dig at have med, samt om du skal betale for mere.

Hvis du søger efter rigtig billige flyrejser til Iasi, ​​skal du besøge eSky og klikke på fanen Tilbud - det er her, du finder de bedste tilbud. Disse tilbud er dog ikke kun på flyrejser til Iasi, ​​men også til andre populære byer rundt om i verden. Der er normalt kun et par billetter til den laveste pris, så det er værd at booke dem på forhånd. Tag et kig i dag og find din næste rejse – der er ingen grund til at udskyde det!

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Iași på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Iași, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Iași, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Iași?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Iași ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Iași

Populære flyselskaber på til Iași

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Iași

Find hotel i Iași