Menu

Aeroflot

Advertisement

De bedste flyvninger med Aeroflot på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Aeroflot hen?

Aeroflot tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Aeroflot?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Aeroflot i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Aeroflot flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Aeroflot fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Aeroflot

Aeroflot

Flyselskabet Aeroflot er det nationale luftfartsselskab i Rusland og den største i dette land. Officielt har flyselskabet eksisteret siden februar 1923. Under Sovjetunionstiden var det landets eneste luftfartsselskab og på samme tid det største i verden. I 1971 blev flyselskabet indarbejdet i IATA-strukturen, og 9 år senere blev flyselskabet det officielle luftfartsselskab for deltagerne i de 22. olympiske lege i Moskva. For at markere lejligheden blev en ny international lufthavn Sheremetyevo 2 bygget. Da Sovjetunionen brød sammen, blev der oprettet mange separate luftfartsselskaber i Rusland og i de tidligere republikker. På det tidspunkt oprettede Aeroflot-flåden 300-500 regionale og lokale luftfartsselskaber. Kort efter forvandlede transportøren sig til et aktieselskab. I 2006 blev Aeroflot medlem af SkyTeam-alliancen. For tiden har flyselskabet 4 stjerner i Skytrax-rangeringen, og i Brand Finance-rapporten blev det anerkendt som det stærkeste flyselskabsmærke i verden. I dag betjener det russiske luftfartsselskab omkring tre hundrede destinationer i tres lande såsom lufthavne i Europa, Asien, Afrika, Mellemøsten og Sydamerika. I Danmark lander disse fly i København og tilbyder forbindelser til blandt andet Moskva.

 

Bagage

Du kan tage håndbagage ombord på Aeroflot-fly. Bagagens størrelse og vægt bestemmes af flyselskabet og kan variere afhængigt af bookingklassen eller ruten. Indchecket bagage skal også have en bestemt størrelse og vægt. Også her afhænger det af bookingklasse og rute.

Bookingklasse

Rejsende i økonomiklassen har adgang til en lang række lyd- og videoprogrammer, radiokanaler, tv og et rigt filmtilbud. Rejsende i business class og premiumklassen har også adgang til lydbøger og spil. Passagerer fra alle klasser kan shoppe i den toldfri butik ombord. Forskellen mellem økonomiklasse, business class og premiumklassen består i rejsenes komfort - i økonomiklassen er der ingen øget afstand mellem sæderne. Derudover serveres måltider på business class og i premiumklassen på porcelænservice.

Online check-in

Ved rejser med Aeroflot kan du checke ind online mellem 24 timer og op til 90 minutter før afrejse. Denne service er tilgængelig op til 45 minutter før den planlagte afgang. Når du rejser med Aeroflot, kan du også checke ind ved hjælp af en mobilapp. Udover online check-in skal passageren i lufthavnen vise et boardingkort. Online check-in er ikke mulig, når der rejses fra lufthavne i USA og Indien. Du kan ikke checke ind online, når du rejser med et barn under 2 år.

Flåde

Det russiske luftfartsselskabs flåde består af 190 maskiner af typen Airbus 320-200, A321-200, A330-200, A330-300, Boeing 737-800, Boeing 777-300ER og Suchoj SuperJet 100-95B. Gennemsnitsalderen for disse fly er mindre end 4 år.

Moscow-Sheremetyevo lufthavn

Den internationale lufthavn ligger i nærheden af den russiske hovedstad. Indtil for nylig besatte det, med hensyn til antallet af passagerer, førstepladsen, men i 2008 blev lufthavnen overhalet af den anden lufthavn Moskva-Domodiewo. Ikke desto mindre er dette den vigtigste lufthavn i Moskva. I lufthavnens terminaler er der biludlejning, barer, restauranter og butikker inklusive trådløst internet, der er gratis i alle terminaler (B, C, D, E og F).

Forfriskninger

Når det kommer til måltider ombord på fly fra Aeroflot serverer der fire, inklusive to varme retter, afhængigt af flyvningen. Derudover modtager passagerer gratis saft og sodavand under rejsen. Vin, øl og anden form for alkohol kan købes ombord. Efter anmodning serverer flyselskabet vegetariske måltider samt måltider til diabetikere.