Menu

Austrian

Advertisement

De bedste flyvninger med Austrian på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Austrian hen?

Austrian tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Austrian?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Austrian i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Austrian flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Austrian fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Austrian

Austrian

Østrigs nationale flagskib blev grundlagt i 1958. I 2000 er Austrian Airlines blevet medlem af Star Alliance, som er en af verdens største globale flyselskabsalliancer. Austrian Airlines leverer høj kvalitet og moderne service samt pålidelighed og sikkerhed. Sammen med Lauda Air og Tyrolean Airways, der tilhører Austrian Airlines Group, tilbyder transportøren fly til 117 destinationer. Med Austrian er der mulighed for at finde et hav af flybilletter heriblandt billige flybilletter til flere destinationer fra Københavns lufthavn.

Bagage

Austrian tillader passagerer at tage håndbagage med ombord. Det skal altid overholde størrelses- og vægtbegrænsningerne, der er angivet af luftfartsselskaberne. Disse kan variere afhængigt af bookingklassen og destinationen. Der er også specifikke størrelses- og vægtgrænser for den indcheckede bagage. Disse afhænger også af bookingklassen og ruten.

Rejseklasser

Passagerer kan vælge mellem tre bookingklasser: Økonomi, Premium Økonomi og Business.

Økonomiklassens sæder er 44 cm. brede med en højde på ca. 80 cm. og kan ligge sig ned i omkring 120 grader. Passagerer kan også nyde video-on-demand.

Siden foråret 2018 har den nye rejseklasse - Premium Economy - været tilgængelig på langdistanceflyvninger. Hele flåden og ombordfaciliteterne er blevet renoveret for at tilbyde f.eks. praktiske fodstøtter og nakkestøtter, berøringsskærmmonitorer, stikkontakter og USB-porte.

Business Class på korte og mellemlange flyvninger giver ekstra benplads og lædersæder. Under langdistancefly er det garanteret, at Business Class-passagerer har et tomt sæde ved siden af dem, hvilket giver ekstra komfort.

Online check-in

Online check-in er tilgængeligt fra 36 timer og op til 1 time før den planlagte afgangstid. Indtjekningsprocessen via internettet inkluderer valg af sæde. Boardingkortet skal enten udskrives eller downloades på din mobile enhed.

Flåde

Austrian Airlines driver en af de yngste og mest moderne flyflåder i Europa. Gennemsnitsalderen for Airbuses og Boeings, der ejes af virksomheden, ligger på omkring 6 år.

En diversificeret flåde giver transportøren mulighed for at imødekomme kundernes forventninger såvel som at tilpasse sig betingelserne på de ruter, der betjenes.

Austrian Airlines opererer i øjeblikket en flåde på 42 fly.

Vienna International Airport

Knudepunktet for Austrian Airlines ligger i Schwechat, 18 kilometer fra Wien centrum. Terminalerne T1 og T2 er beliggende i samme bygning; der er også en adskilt A1-terminal, der betjener lavprisselskaber og en VIP-terminal. Den nye terminal 3, kendt som “Skylink”, har været i drift i Wien lufthavn siden 2012.

I øjeblikket håndterer lufthavnen ca. 30 millioner passagerer hvert år.

I lufthavnen er der pengeautomater, pengeudvekslingssteder, postkontorer og et 24-timers apotek samt masser af butikker, restauranter og caféer. Wien Lufthavn tilbyder også passagerer gratis trådløs internetadgang i alle områder.

Måltider ombord på flyet

Passagerer i økonomiklassen, der rejser på ruter med kort afstand, får lettere forfriskninger og måltider. Under langdistanceflyvninger med Austrian kan de vælge mellem to menuer og tilbydes også læskedrikke og en snack inden landing.

På kortdistanceruter kan billetindehavere af Business Class nyde en let morgenmad og et lækkert hovedmåltid. For dem, der flyver langt, er der tre hovedretter at vælge imellem samt supper og forretter og et bredt udvalg af drikkevarer.

Ekstra ydelser

På langdistanceruter kan passagererne nyde et interaktivt underholdningssystem ombord med valg af film, musikkanaler og videospil.

De yngste rejsende har legetøj, puslespil og spil samt en dedikeret børnemenu.