Menu

Emirates

Advertisement

De bedste flyvninger med Emirates på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Emirates hen?

Emirates tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Emirates?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Emirates i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Emirates flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Emirates fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Emirates

Emirates

Emirates ejes af regeringen i De Forenede Arabiske Emirater. Flyselskabet blev oprettet i oktober 1985. Den første flyvning fandt sted på Karachi-Bombay-ruten, og i juli 1987 kom selskabet også til Europa. Den første lufthavn, hvor Emirates landede i Europa, var London Gatwick. I midten af 1990'erne indviede luftfartsselskabet de første ruter til Sydøstasien, specifikt Singapore.

I øjeblikket flyver Emirates til hele verden heriblandt den polske lufthavn i Warszawa. Emirates er en af de vigtigste og største interkontinentale luftfartsselskaber. Derudover er selskabet også hurtigst voksende samt et af de rigeste i verden. Emirates skylder sin succes til den frie adgang til billigt brændstof samt den turist- og forretningsmæssige udvikling i UAE.

Bagage

Du kan tage håndbagage med ombord på Emirates. Dens størrelse og vægt bestemmes af flyselskabet og kan variere afhængigt af rejseklassen eller ruten. Indchecket bagage skal også overholde en bestemt størrelse og vægt. Også her afhænger det af rejseklassen og ruten.

Rejseklasser

Med Emirates kan du rejse med første-, business- og økonomiklassen. Første klasse er fyldt med luksus lige fra private kabiner med lænestole til en bruser. Passagerer i denne klasse kan bruge den gratis private chaufførservice fra og til lufthavnen i mere end 70 byer rundt om i verden. De eksklusive venteværelser før afgang er også dedikeret til dem. Businessklasse-passagererne har lignende forhold, og desuden er deres kabine udstyret med et arbejdsbord og en stikkontakt monteret i stolen. I begge klasser kan passagerer bruge en personlig minibar eller mødes med andre rejsende i loungen. Flyselskabet tager også hånd om passagerer i økonomiklassen. Under flyvningen kan de bruge Wi-Fi på udvalgte fly.

Online check-in

Online check-in er tilgængelig fra 24 timer og op til 90 minutter før den planlagte afgang for alle passagerer.

Flåde

Emiraternes flåde består hovedsageligt af brede fly, men selskabet har også smallere fly såsom Airbus A319-100CJ, som bruges til at transportere VIP'er. Luftfartsselskabets flåde er blandt de yngste i verden. Blandt de mere end 230 fly, er der foruden ovennævnte maskiner, andre følgende maskiner: Airbuses A330-200, A340-300, A340-500, A380-800, Boeings 777-200, 777-200ER, 777-200LR , 777-300, 777-300ER, 747-400ERF, 777-200F.

Dubai Lufthavn

Dubai International Airport ligger omkring 13 km. nordøst for centrum. I lufthavnen er der mange gastronomiske steder, der specialiserer sig i køkkener fra hele verden, butikker og biludlejning. Rejsende har også adgang til hjemmesiden - Global Link og betalte internetkiosker i nogle af områderne.

Forfriskninger

På første klasse nyder passagererne mad, der kan sammenlignes med mad fra de bedste restauranter i verden. På businessklassen er man garanteret et valg af lige så lækre og sunde retter samt fri champagne, cocktails og drinks. I begge klasser serveres retterne på kinesisk porcelæn med eksklusivt bestik. Derudover kan du nyde snacks, cocktails, alkohol og varme og kolde drikkevarer ved lounge-bordet. Udover måltider har passagererne i økonomiklassen også en bred vifte af gratis drikkevarer, de kan vælge imellem herunder alkoholholdige drikkevarer. Champagne tilbydes også til en overkommelig pris. Menuen ændres hver måned. På forespørgsel vil flyselskabet forberede særlige måltider til børn eller vegetariske retter. Flyselskabet har også et bredt udvalg af de bedste vine i verden inkluderet i menuen.

Yderligere tjenester

Ombord på Emirates har passagerer masser af underholdning. Passagerer kan holde sig opdateret med nyheder, se live sportsbegivenheder, spore flyet takket være eksterne kameraer samt gøre brug af den indbyggede Wi-Fi og 2000 underholdningskanaler (film, musik, spil) på forskellige sprog.