Menu

British Airways

Advertisement

De bedste flyvninger med British Airways på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver British Airways hen?

British Airways tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med British Airways?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med British Airways i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som British Airways flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med British Airways fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om British Airways

British Airways

British Airways er ikke kun det største flyselskab i Storbritannien, men det er også blandt verdens største luftfartsselskaber. Flyselskabets historie begyndte i 1924 med dannelsen af Imperial Airways. I 1974 fusionerede British Overseas Airways Corporation og British European Airways og dannede sammen British Airways. I 1987 blev virksomheden privatiseret af Thatcher-regeringen og havde sin debut på aktiemarkederne i London og New York. Det britiske luftfartsselskab flyver til over 160 destinationer på tværs af 6 kontinenter. British Airways er medstifter af Oneworld-alliancen.

Bagage

British Airways-passagerer må medbringe 2 stk. håndbagage ombord. Begge skal opfylde størrelses- og vægtbegrænsningerne, som bestemmes af bookingklassen og ruten. Der er også vægt- og størrelsesbegrænsninger for den indcheckede bagage, hvilket afhænger af billetprisen og den endelige destination.

Rejseklasser

British Airways har forskellige rejseklasser.
Økonomiklassen er den billigste. På flyrejser indenfor Europa (Euro Traveller) får passagererne ikke et gratis måltid i modsætning til World Traveller-billetprisen, som er en økonomiklasse med fuld service. World Traveller Plus er premium-økonomiklassen, der er tilgængelig på udvalgte langdistanceruter. Passagererne kan her nyde en skræddersyet menu og personlig underholdning.
British Airways tilbyder en række businessklasse muligheder. Kunder, der rejser over hele Europa, er de første til at komme ombord og får mere plads til at arbejde eller slappe af.
Første klasse service er tilgængelig på udvalgte langdistanceflyvninger. Premium-kabiner med pladser, der kan laves om til senge, er blot en del af de mange luksusting hos British Airways.

Online check-in

Passagererne kan checke ind online fra 24 timer før afgang og kan udskrive, downloade eller sende boardingkortet til en e-mail.

Flåde

British Airways flåde er på cirka 300 fly herunder Airbus A318-100, A319-100, A320-200, A321-200, A380-800, Boeing 727-400, 767-300ER, 777-200, 777-200ER, 787- 8.

London Heathrow

En stor international lufthavn i London, der ligger på i den vestlige del af den britiske hovedstad omkring 24 km. fra byens centrum. Det er den travleste lufthavn i Europa og den tredje i verden i forhold til antallet af passagerer. Indenfor i terminalerne finder man forskellige faciliteter såsom barer, restauranter, caféer, butikker og andet. Der er trådløs internetadgang i hele lufthavnen samt gratis computerborde med bredbåndsadgang.

Måltider ombord

British Airways har indgået kontrakt med Marks & Spencer som fødevareleverandør. Mad og drikke koster penge på alle europæiske flyvninger (det gælder ikke for passagerer, der flyver i businessklassen). Der tilbydes gratis måltider på alle langdistanceruter. Måltidet kan vælges og købes fra online-menuen mellem 30 dage og 24 timer før afgang.

Yderligere tjenester

På langdistanceflyvninger tilbyder British Airways en bred vifte af underholdning lige fra spillefilm til dokumentarfilm og tv-programmer samt musik, bøger, lydbøger og spil.