Menu

Air Berlin

Advertisement

De bedste flyvninger med Air Berlin på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Air Berlin hen?

Air Berlin tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Air Berlin?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Air Berlin i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Air Berlin flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Air Berlin fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Air Berlin

Air Berlin

Flyselskabet Air Berlin har været det næststørste luftfartsselskab i Tyskland efter Lufthansa, indtil det gik konkurs i slutningen af 2017. Det blev oprettet i 1978 i USA under navnet Air Berlin Inc. Det var i en periode, hvor kun fly af allierede lande kunne lande i Vestberlin. Den første flyvning var den 29. april 1979 på ruten Berlin Tegel - Palma de Mallorca. Flyselskabet flyver i alle retninger i verden. I december 2011 etablerede Air Berlin og Etihad Airways et strategisk partnerskab, og fra foråret 2012 har Air Berlin været medlem af den globale One World-flyselskabsalliance.

Bagage

Du kan medbringe håndbagage ombord på Air Berlin-fly. Størrelse og vægt bestemmes af flyselskabet og kan variere afhængigt af bookingklassen eller ruten. Indchecket bagage, der er registreret hos Air Berlin, skal også overholde en vis størrelse og vægt. Også her afhænger det af bookingklasse og rute.

Bookingklasser

Med Air Berlin kunne du rejse med økonomiklassen og vælge mellem: JustyFly, FlyDeal, FlyClassic, FlyFlex og Business Class: FlyDeal Business, FlyClassic Business, FlyFlex Business.

Økonomiklassen på ruter med kort og mellemlang rækkevidde tilbød passagerer ergonomiske sæder i læder. Op til 4 timer før afrejse kunne du booke en XL-stol, der gav 10 cm. mere plads til benene. På lange afstande i økonomiklassen var hvert sæde udstyret med en skærm og sin egen USB-port. Du kunne frit vælge mellem film, serier, spil, musik og lydbøger. Lænestole var yderligere polstret ved lænden, mens det var muligt at folde ryglænet ud med 15 cm. Derudover tilbød flyselskabet alle passagerer på udvalgte natflyvninger en tandbørste og tandpasta, sovebriller og sokker. De yngste passagerer fik en farveblyanter, gåder, en tegneserie og en Air Berlin-kasket.

Business Class var en mere behagelig måde at rejse på. Stolen kunne foldes helt ud for at danne en seng. I mange tyske og internationale lufthavne havde passagerer mulighed for at bruge komfortable lounger, og på flyrejser til/fra eller gennem Abu Dhabi kunne rejsende nyde gratis luksuschaufførtransport. Fordelen ved at rejse med Business Class var muligheden for at indtjekke to stykker bagage op til 32 kg hver, som blev markeret som prioritetsmærke, hvilket gav dem prioritet ved levering. Passagerer i denne klasse kunne også tage endnu et stykke håndbagage med ombord gratis med en vægt op til 8 kg.

Online check-in

Air Berlin tilbød en gratis smartphone-applikation, som ikke kun gjorde det muligt for dig at checke ind, men også booke fly og læse information om flyene. Boardingkortet kunne udskrives tidligst 30 timer og senest 2 timer før den planlagte afgang af flyet.

Flåde

Transportøren kunne prale af at have en af de yngste flåder på vores kontinent. Air Berlin-gruppen havde fly af typen: Airbus 330-200, 321-200, 320-200, 319-100, Boeing 737-800, 737-700 og Q400. Det største, Airbus 330-200 all Eco, havde 340 pladser. Det havde en rækkevidde på op til 12.300 km og kunne flyve i en højde på op til 12.500 m. Det når en hastighed på 890 km/t.

Berlin-Tegel Lufthavn af Otto Lilienthala

Basen for lavprisflyselskabet Air Berlin var placeret i Tegel Berlin-Tegel International Airport, en af de tre lufthavne til rådighed for den tyske hovedstad. Den ligger 8 km. fra byens centrum i det tidligere Vestberlin. Terminalbygningen huser biludlejningsfirmaer, toldfrie butikker, et supermarked, barer, restauranter og caféer. Der er trådløs internetadgang i lufthavnen mod betaling.

Forfriskninger

Forfriskninger I økonomiklasse på korte og mellemlange ruter og på korte flyvninger på op til 90 minutter tilbød Air Berlin gratis snacks, på flyvninger over 90 minutter tilbød de gratis sandwich eller baguetter, og de tilbød sprødt brød og chokoladebarer på ruter over 4 timer. På mellemdistanceflyvninger, der varede mindst 2 timer, serverede transportøren gratis måltider: vegetarisk, vegansk, glutenfri eller laktosefri, men det skulle være bestilt i op til 48 timer før den planlagte flyvning. Der blev tilbudt gratis drinks: kaffe, te, frugtsaft. På lange afstande tilbød flyselskabet gratis måltider og drikkevarer: kaffe, te, frugtsaft, øl, vin og mere. Op til 48 timer før flyvningen kunne du booke en gratis speciel menu, dvs. vegetarisk, glutenfri, diabetisk, kosher og børnemåltider. I Business Class serverede Air Berlin også en lang række alkoholholdige og ikke-alkoholholdige drikkevarer, snacks og friske frugter mellem hovedmåltiderne.

Ekstra ydelser

På mellemlange ruter kunne du i butikken ombord købe snacks og drikkevarer, parfumer, mærkevarer, legetøj til børn og tilbehør. Magasiner og aviser var tilgængelige på rejser. Passagerer med nedsat mobilitet kunne drage fordel af særlig hjælp, men det skulle bestilles senest 48 timer før afgang.