Menu

Aegean

Advertisement

De bedste flyvninger med Aegean på eSky

Pris for 1 voksen tur-retur

Advertisement

✔️ Hvor flyver Aegean hen?

Aegean tidsplan dækker ruter fra mange populære byer. Hvis du vil tjekke tilgængeligheden af forbindelserne, skal du bruge eSky-søgemaskinen.

✔️ Hvornår kan jeg købe de billigste billetter til en flyvning med Aegean?

Det er bedst at købe billetter til en flyvning med Aegean i god tid.

✔️ Hvilke flyselskaber opererer på lignende ruter?

Til de byer, som Aegean flyver til, flyver andre flyselskaber også til, og du kan finde dem i eSky-søgemaskinen.

✔️ Kan jeg booke et hotel sammen med Aegean fly?

Ved at bruge eSky-søgemaskinen kan du booke et hotel sammen med flyvningen under Fly+Hotel-pakken. Takket være dette vil din rejse ikke kun være behagelig, men du vil også spare penge på grund af pakkerabatterne.

Få mere at vide om Aegean

Aegean

Aegean er et græsk flyselskab, og er det største i landet. Det blev grundlagt i 1987 under navnet Aegean Aviaton af Antonis og Nikolaos Simigdalas. Oprindeligt fløj flyselskabet hovedsageligt charterflyvninger for VIP'er på Learjet-fly. Under navnet, som det stadig er kendt for i dag, har luftfartsselskabet været i drift siden 1999, og siden da har det også kørt et individuelt salg af flybilletter. I 2005 begyndte flyselskabet at samarbejde med Lufthansa, i 2006 med de portugisiske TAP-linjer, i 2008 med Brussels Airlines, og i 2010 sluttede de sig til Star Alliance. Siden oktober 2013 har transportøren været ejer af den største nationale rival, Olympic Airline, men begge selskaber har deres egne navne, logoer, separate fly og personale. I forhold til det græske selskab findes det i de fleste europæiske lufthavne og havne i Egypten, Israel og Cypern. Aegean Airlines kan også findes i København, hvor du flyve til flere steder i Grækenland og købe billige flybilletter. Aegean Airlines er blevet belønnet og hædret for sin punktlighed.

Bagage

Du kan medbringe håndbagage med ombord på flyet med Aegean. Størrelse og vægt bestemmes af flyselskaberne og kan variere afhængigt af bookingklassen eller ruten. Bagage, der indcheckes hos Aegean, skal også overholde en vis størrelse og vægt. Også her afhænger det af bookingklassen og ruten. Dette kommer naturligvis også an på flybilletten, da du som regel kan vælge bagage, når du kommer disse.

Bookingklasser

Passagerer i økonomiklassen sidder i læderstole. Under flyvningen får de underholdning, og en af kanalerne giver information om flyvningen og viser flyets placering på kortet. Under turen tilbydes passagererne snacks, sandwich, lette måltider, kaffe og ikke-alkoholholdige drikkevarer. Rejser med dette flyselskab i erhvervsklassen giver dig forskellige privilegier, herunder boarding af flyet via en separat indgang, og op til 24 timer før afrejse kan du vælge et sæde. Her sidder passagerer i behagelige lænestole og for at øge komforten i hver række, er der en tom midterplads. Passagerer i erhvervsklassen modtager en velkomstdrink inden afgang, og under flyvningen får de serveret et gratis varmt måltid, forretter, chokolade, kaffe, alkohol, varme håndklæder og aviser.

Online check-in

Når du rejser med Aegean Airlines fra 48 timer og op til 30 minutter før afgang, kan du checke ind online og vælge dit foretrukne sted ombord blandt de mulige. Udskriv derefter dit boardingkort eller hent det på din telefon ved hjælp af mobilapplikationen.

Flåde

Flåden fra det græske luftfartsselskab Aegean Airlines består af Airbus A320, A321, A319, Dash 8-100, Dash8-Q400 fly.

Athens International Airport of Elefterios Wenizelos

Athen International Airport of Elefterios Wenizelos ligger i Spata, 25 km. øst for centrum af den græske hovedstad. Det er den største lufthavn i dette land. I hovedterminalen er der barer, restauranter, butikker, og i ankomsthallen er der biludlejning. I Athens lufthavn er trådløs gratis internet. Du kan også bruge adskillige internetkiosker.

Forfriskninger

Økonomipassagerer modtager forskellige snacks, sandwich, lette måltider, kaffe og sodavand under flyvningen. Passagerer i erhvervsklassen får før afgang en velkomstdrink. Derefter serveres andre alkoholholdige drikkevarer, blandt andet tilbyder transportøren en bred vifte af græske vine, forretter, varme måltider fra det græske køkken, chokolade og kaffe.

Ekstra ydelser

Ombord på internationale flyvninger kan du købe parfumer, kosmetik, smykker, ure og andre berømte varemærker til attraktive priser.