Menu

Rom - Billige flybilletter til Rom

Vis filtre

Rom

Hvor kan jeg finde billige flybilletter til Rom?

Når du skal på jagt efter billige flyrejser til Rom, kan du finde disse på en nem og hurtig måde. For eksempel kan du bruge eSky, der har en søgemaskine, så du nemt og hurtigt kan finde flybilletter til Rom fra København. Du kan benytte mange forskellige flyselskaber, når du vil finde billetter til Rom. Alt efter hvilket selskab, du ønsker at flyve med kan du finde flyselskaber som SAS, Norwegian, Ryanair med flere, der kan have et godt flytilbud til Rom.

eSky har som nævnt en søgemaskine, som du kan bruge til at lave flysøgninger til Rom med. På denne måde er det let og hurtigt at finde frem til de for eksempel laveste billetpriser til Rom. Uanset hvor du befinder dig henne og har brug for at finde et godt flytilbud til Rom, kan du benytte dig af eSkys hjemmeside, da du kan bruge både din computer, tablet eller smartphone til at foretage flysøgninger til Rom med.

Mulighed for nemt at sammenligne billetpriser til Rom

Du har sikkert oplevet, hvor besværligt det er, at gå ind på samtlige flyselskabers platforme for dels at se, om de har flyrejser til Rom samt for at sammenligne deres billetpriser til Rom.

Det er langt nemmere at benytte sig af søgemaskinen hos eSky til formålet. Her kan du bare indtaste, at du søger efter flybilletter til Rom. Herefter kommer samtlige flytilbud til Rom frem fra alle flyselskaber. På den måde har du alt samlet på ét sted, så du derefter kan vælge, hvad der passer til din rejse.

For at få det bedste resultat frem, er det en fordel, at du husker også at oplyse antallet af rejsende, om det er børn eller voksne, de ønskede datoer for rejsen m.v. Når du gør dette, så vil søgemaskinen præsentere dig for alle tilgængelige billetter til Rom i din valgte rejseperiode.

Er du ude efter at få de billigste flyrejser til Rom er det de første resultater, der fremkommer på siden, du skal booke.

Hvor mange lufthavne er der i Rom?

Fra Danmark kan du flyve til Rom både fra Københavns Lufthavn og fra lufthavnen i Billund. Du kan flyve til to internationale lufthavne, når du vil besøge Rom. Fiumicino er den lufthavn som de fleste rejsende kommer igennem. Men vælger du at flyve med et af lavprisflyselskaberne kommer du til Ciampino lufthavn.

Lufthavnen Fiumicino er i dag hovedlufthavnen i Rom, mens Ciampino er den tidligere hovedlufthavn. Fiumicino overtog rollen som hovedlufthavn i 1961. Fiumicino ligger ca. 30 km. sydvest for Rom, mens Ciampino ligger ca. 20 km. sydøst for Rom.

Da begge lufthavne ligger lidt udenfor Rom, vil der være transporttid ind til selve Rom. For at komme ind til centrum af Rom kan du benytte dig af et busselskab, der kører til Roms hovedbanegård. Herfra kan du komme videre med bus, metro eller taxa.

Hvornår er det bedst at købe flyrejser til Rom?

Du kan komme til Rom året rundt, men prisen på billige flybilletter til Rom varierer alt efter årstiden og højsæsoner. Dette skyldes, at flyselskaberne ved, hvornår det er populært for turister at smutte til Rom, derfor sætter de prisen for flyrejserne i vejret. 

Hvis du ønsker at komme til Rom så billigt som muligt, kan du tilmelde dig eSkys nyhedsbrev. I vores nyhedsbreve informerer vi nemlig om de seneste flyrejser, de allerbedste flytilbud til Rom m.m. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, har du mulighed for at indtaste en maksimumpris samt hvor rejsen skal gå hen. Efterfølgende vil du modtage en notifikation om, at der er en flybillet til Rom, der passer til dit behov.

Find de billigste fly til Rom

De fleste kigger kun på lavprisflyselskaberne, når de vil have fat i billige flybilletter til Rom. Det er også muligt at komme billigt til Rom med de dyrere flyselskaber, hvis du har tålmodighed og er fleksibel i forhold til rejsedatoer. Hvis du er både tålmodig og fleksibel kan du opleve, at der dukker rigtig gode flybillettilbud til Rom op blandt dine resultater på søgemaskinen.

Endnu en måde at få billigere flybilletter på, er hvis du kun rejser med håndbagage. På den måde slipper du nemlig for at betale for at få din bagage indchecket. Du skal dog i disse tilfælde altid holde dig opdateret om det enkelte flyselskabers krav til maksimum mål og vægt for håndbagage.

Hvilke flyselskaber flyver til Rom?

Mange rejsende har en præference i forhold til hvilke flyselskaber, de vil flyve med og hvilke flyselskaber, de ikke vil flyve med. Ved at bruge eSkys søgemaskine kan du blive præsenteret for alle de flyselskaber, der flyver til Rom på det tidspunkt, du gerne vil afsted på. Herefter kan du vælge de flybilletter fra Danmark til Rom, der passer til dine præferencer. Du kan både flyve fra Billund – Rom samt fra København – Rom.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Rom på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Rom , kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Rom , kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Rom ?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Rom ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Rom

Populære flyselskaber på til Rom

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Rom

Find hotel i Rom