Menu

Milano - Billige flybilletter til Milano

Vis filtre

Milano

Find en flyrejse og billige flybilletter til Milano

At finde billige fly til Milano er intet problem. Flybilletter til Milano er nemlig typisk forholdsvis billige, så du behøver ikke at springe dit budget for at flyve til den spændende italienske by. Du kan rent faktisk flyve tur-retur til Milano for helt ned til under 250 kroner. Det er derfor ikke noget, der ender med at tømme din bankkonto. Du skal dog være opmærksom på, at det som regel er lavprisflyselskaber, hvor der ikke er inkluderet indchecket bagage. Med RyanAir skal du desuden betale for håndbagage, hvis du ønsker dette.

Billige flyrejser til Milano er noget, som vi alle sammen kan lide – og hvis du har det på samme måde, anbefaler vi stærkt, at du prøver at tage en tur til den italienske by.

Sådan finder du billetpriser til Milano

Hvis du er på udkig efter billetpriser til Milano, kan du rent faktisk klare det meget hurtigt. Du kan nemlig blot gøre brug af eSkys flysøgemaskine, der sørger for at matche de bedste flytilbud til Milano med dine behov. Start med at indtaste din afgangslufthavn, destination, dine rejsedatoer samt antallet af passagerer. Herefter kan du blot kigge videre og se frem til, at der kommer et hav af muligheder frem direkte på din skærm.

Du kan benytte dig af alt lige fra en mobiltelefon til en computer eller en tablet – vores flysøgemaskine virker på alle enheder. Du kan ligeledes downloade en gratis mobilapp, hvis du ønsker dette. Så kom i gang med at lave en flysøgning til Milano allerede i dag. Der er ingen grund til at vente længere, da du aldrig kan vide, hvornår billetpriserne stiger igen.

Hvilke flyselskaber kan jeg flyve med til Milano?

Der er mulighed for at flyve direkte fra Milano med flere flyselskaber. Hvis du vælger at flyve fra Københavns Lufthavn til Milano, kan du eksempelvis flyve direkte med flyselskaber såsom RyanAir og easyJet. Begge flyselskaber har en del afgange hver uge til Milano hele året rundt. Det er derfor en by, der er nem og hurtigt at rejse til – om det så er en hel uge eller blot en forlænget weekend. Flyvetiden fra København er på omkring 2 timer og 5 minutter.

Fordelen ved at flyve til den italienske storby er, at du har mulighed for nemt at finde billige flybilletter til Milano. Det er nemlig lavprisflyselskaber, der flyver direkte til byen, hvorfor der altid er mulighed for at finde et godt flytilbud til Milano.

Lufthavne i Milano

Milano har i alt tre forskellige lufthavne. Disse lufthavne hedder Milano Bergamo, Milano Linate og Milano Malpensa. Milano Malpensa er kendt for at være den vigtigste lufthavn nær Milano, der betjener flyselskaber og fly fra hele verden.

Der er ikke noget konkret svar på, hvilken lufthavn der er bedst. Dette afhænger nemlig mest af, hvor du rejser fra, hvor du skal rejse til og selvfølgelig på hvilket tidspunkt af året.

Dog siges det af de fleste, at den bedste lufthavn for at komme ind til centrum af Milano er: Linate. Dette er på grund af, at den er placeret tættest på centrum af byen sammenlignet med de to andre lufthavne. Lufthavnen er beliggende blot omkring 8 kilometer fra byens centrum.

Når det kommer til at være den bedste internationale lufthavn og den største med hensyn til passagerer, mener de fleste, at det er Milano Malpensa. Denne lufthavn er placeret omkring 50 kilometer fra byens centrum.

Bergamo er typisk den lufthavn, som du kan rejse meget billigt til direkte fra Danmark. Ryanair har nemlig en stor tilstedeværelse i Bergamo lufthavn, hvilket gør det til en meget populær lufthavn for turister, der ønsker en billig flyrejse til Milano. Bergamo lufthavn er placeret cirka 45 kilometer fra byens centrum.

Det er derfor værd at holde øje med og overveje, hvilken lufthavn du skal vælge at flyve til, når du er på udkig efter flybilletter til Milano.

Sådan kommer du fra lufthavnene til centrum

Hvis du vælger en flyrejse til Milano, så skal du vælge mellem tre forskellige lufthavne. Rejser du til Malpensa, har du mulighed for at komme til centrum af byen med både bus, tog og taxa. Rejser du i stedet til Linate, kan du vælge mellem en direkte bus eller taxa. Sidst men ikke mindst kan du fra Bergamo vælge mellem taxa eller bus. Der er forholdsvis gode transfermuligheder fra alle tre lufthavne. Selve rejsetiden er dog meget længere fra Bergamo og Malpensa, end hvis du vælger at flyve til Linate. Dette er derfor noget, som du skal tage med i dine overvejelser, når du vælger en flyrejse.

Hold øje med flybilletudsalg til Milano

Mange mennesker vælge billige flybilletter til Milano – og det kan vi godt forstå! Der er ingen grund til at bruge flere penge, end hvad der er nødvendigt. Vi har dog et ekstra godt tip til dig, som du kan benytte dig af i din søgen. Sørg for at holde øje med gode flybilletudsalg til Milano.

Sommetider har de forskellige flyselskaber udsalg på diverse flybilletter heriblandt Milano. Her kan du tit skaffe rigtig billige flybilletter, hvilket naturligvis er en kæmpe fordel for dig. Dette kan du blandt andet gøre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos eSky. Her informerer vi dig nemlig om alt det, du har brug for at vide – også når det kommer til gode tilbud fra både almindelige flyselskaber og lavprisflyselskaber.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Milano på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Milano , kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Milano , kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Milano ?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Milano ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Milano

Populære flyselskaber på til Milano

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Milano

Find hotel i Milano