Menu

Prag - Billige flybilletter til Prag

Vis filtre

Prag

Er det muligt at finde billige flybilletter til Prag?

At finde billige fly til Prag behøver ikke at være hverken tidskrævende eller uoverskueligt. Her har du nemlig mulighed for at gøre brug af en søgemaskine til fly, der hurtigt viser dig til dine forskellige muligheder. Med en flysøgning til Prag vil du hurtigt få flere flyrejser frem, der matcher dine ønsker og behov. Billige flyrejser fra København til Prag er muligt fra flere forskellige flyselskaber, hvorfor mulighederne er mange.

Hos eSky kan du nemt og hurtigt lave en flysøgning til Prag, hvor du vil have mulighed for at finde flyrejser fra forskellige flyselskaber. Du vil sagtens kunne finde billige flybilletter til Prag fra Danmark om sommeren og om vinteren.

Hvis du er interesseret i at gøre brug af eSkys tjeneste, vil du kunne tilgå den både via din computer, tablet eller mobiltelefon alt afhængig, hvad der passer dig bedst. Du har ligeledes mulighed for at gøre brug af deres app, som du kan downloade på din telefon.

Er det nemt at sammenligne forskellige flybilletter til Prag?

Der er mange, der mener, at flysøgninger er tidskrævende og uoverskuelige. Men som vi tidligere har nævnt, behøver dette ikke at være tilfældet. Der er ingen grund til at vælge en dyrere flyrejse, hvis du har mulighed for at finde de billigste flybilletter til Prag fra København.

Det er nemlig nemt at sammenligne forskellige flybilletter til Prag. Hvis du blot sørger for, at du indtaster dine ønskede datoer, antal af passagerer m.m., vil du få alle de bedste resultater frem. På den måde kan du hurtigt se, hvilken flyrejse, der passer dig bedst, samt hvad de forskellige flybilletter til Prag koster. Dette har du naturligvis også mulighed for at gøre, hvis du skal til en anden by end Prag.

En fordel ved at gøre brug af eSkys flysøgemaskine er, at du får vist alle de bedste flytilbud til Prag samlet på en platform. De bedste flytilbud tilbydes i de fleste tilfælde af lavprisselskaber som for eksempel easyJet, Ryanair, Norwegian og Czech Airlines. Flybilletpriserne til Prag varierer, hvorfor det altid er en fordel, hvis du er fleksibel, da det på denne måde vil være nemmere for dig at finde billige flybilletter.

Hvad hedder lufthavnen i Prag?

Lufthavnen i Prag hedder Václav Havel Airport Prague eller blot Prague Airport og er den største i Tjekkiet. Den er placeret 10 kilometer fra centrum af Prag og er basen for Czech Airlines.

Václav Havel Airport Prague åbnede for en del år siden i 1937 og betjener i dag flere millioner passagerer om året. Der er desuden flere terminaler i lufthavnen, og man har mulighed for at finde mad, tøj m.m.

Du har mulighed for at rejse til Prag for flere lufthavne her i Danmark. Du kan nemlig både flyve fra Billund samt fra Kastrup. Du kan derfor vælge den lufthavn, du bor tættest på. Du skal dog være opmærksom på, at der findes flere afgange fra København – Prag, end hvis du vælger at flyve fra Billund – Prag. Fra Billund til Prag vil afgange for det meste være med Ryanair.

Hvilken måned skal jeg købe flybilletter i?

Det er allerede kendt, at flyselskaber vælger at ændre priserne på deres billetter hele tiden – dette er lige meget, om du skal flyve til Prag eller om du skal flyve til Beijing. Flypriserne ændrer sig på grund af alt lige fra højsæson til tilgængelighed og popularitet. Hvis en bestemt flyrejse er meget populær og sælger hurtigt, er der stor chance for, at flyselskabet vælger at forhøje prisen.

Når du køber flybilletter til Prag, skal du især være opmærksom på højsæsonen. Dette er i sommermånederne, hvor det klart vil være dyrest at købe billetter. Det gælder også, når vi kommer til de andre ferier som for eksempel i påsken eller til efteråret.

Det kan være en god idé at tilmelde sig eSkys nyhedsbrev, da du her har mulighed for at finde information om billetpriser, flytilbud samt meget mere.

Er det nemt at komme ind til Prag centrum fra lufthavnen?

Da Václav Havel Airport Prague blot er placeret 10 kilometer fra Prags centrum, vil det ikke tage lang tid for dig at komme ind til byen. Du kan vælge at tage en bus eller en taxa. Taxaer er ikke særligt dyre i Prag, hvorfor dette også er en god mulighed. Dog kører der en regelmæssig lufthavnsbus, der stopper midt i centrum.

Billige fly til Prag

Der er flere flyselskaber, der flyver til Prag, hvor mange af disse rent faktisk er lavprisselskaberne. Det er derfor nemt at finde billige flybilletter til Prag, hvis du gerne vil besøge byen. Mange mennesker vælger at købe billige flybilletter til Prag, da der ingen grund er til at betale dyre domme for dette, så længe du er fleksibel og kigger på de rigtige tidspunkter.

Det er altid en fordel at kigge på de forskellige flyselskabers flytilbud til Prag, da du på denne måde ofte kan finde gode priser og tilbud.

Både Norwegian, easyJet, Ryanair, Czech Airlines flyver til Prag regelmæssigt til billige priser. Du kan finde billetter, der koster helt ned til 300 kroner tur-retur eller mindre, hvorfor det ikke behøver at koste dig dyre domme at komme til Prag. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du ønsker at medbringe bagage, vil det koste ekstra med disse lavprisflyselskaber.

Kan jeg vælge imellem flere flyselskaber ved flyrejser til Prag?

Som vi allerede har nævnt tidligere i teksten, vil det være muligt at rejse med flere flyselskaber til Prag. De fleste af disse er lavprisselskaberne, så billetterne er ikke dyre.

Den bedste måde at finde ud af dine muligheder samt at finde nogle gode flybilletter er ved at lave en flysøgning til Prag hos eSky. Hos eSky får du hurtigt et overblik over, hvornår du kan rejse til Prag, med hvilke flyselskaber og hvad det kommer til at koste dig.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Prag på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Prag, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Prag, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Prag?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Prag ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Prag

Populære flyselskaber på til Prag

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Prag

Find hotel i Prag