Menu

Bergen - Billige flybilletter til Bergen

Vis filtre

Bergen

Billige flybilletter til Bergen

Der er rigtig mange, der søger efter billige flyrejser til Bergen, da det er et populært rejsemål i Norge. Det kan synes uoverskueligt at finde flybilletter til Bergen, men det er det slet ikke. Det kan rent faktisk gøres både nemt og hurtigt.

En nem og hurtig måde at få et overskueligt overblik over billige flybilletter til Bergen på, er at gå ind på eSkys hjemmeside og bruge rejsesøgemaskinen. Der kan du oplyse alle de informationer, der er et krav for din rejse til Bergen, hvorefter du vil få en lang liste med flybilletter til Bergen. Der vil være flytilbud som er både lidt dyrere og naturligvis også billige flybilletter til Bergen, hvis det er det, du er på udkig efter.

Når du bruger rejsesøgemaskinen på eSkys hjemmeside, vil du få oplyst alt om flypriser, flyafgange, flyselskaber, rejsedage og meget mere. Ud fra dette kan du og dine rejsekammerater vælge det flyselskab og den flyafgang, der passer bedst ind i jeres planer for en tur til Bergen.

Flyselskaberne ændrer hele tiden prisen på deres flybilletter til Bergen, derfor kan det være en god idé at kigge forbi rejsesøgemaskinen flere gange. Du kan tilgå eSkys rejsesøgemaskine både fra en computer, en tablet og fra din mobiltelefon, det er derfor nemt for dig at tjekke billetpriser til Bergen, når du har tiden til det. Når du så støder ind i nogle billige flybilletter til Bergen, så er det bare med at booke dem med det samme, så der ikke er nogen andre, der kommer før dig.

Vil du gerne tjekke for billige fly til Bergen via en app er dette naturligvis også en mulighed. Du kan nemlig downloade eSkys app ganske gratis, og derefter bruge den når du vil søge efter nogle billige flybilletter til Bergen. Som sagt er det gratis at downloade den, og så er det oven i købet også helt gratis at bruge den.

Sådan finder du billige flybilletter til Bergen

En af de bedste metoder til at finde billige flybilletter til Bergen er, som vi allerede har nævnt, at bruge rejsesøgemaskinen på eSkys hjemmeside, hvis du altså vel at bemærke vil have de bedste flytilbud til Bergen.

Ved at bruge rejsesøgemaskinen på eSkys hjemmeside kan du spare dig selv for en masse tid, når du vil planlægge en tur til Bergen. Du skal nemlig derved ikke først finde ud af hvilke flyselskaber, der flyver til Bergen og derefter gå ind på de respektive flyselskabers hjemmeside for at indtaste en masse informationer, hvorefter prisen vil være tilgængelig.

Rejsesøgemaskinen hos eSky sørger nemlig for at finde alle de informationer frem til dig, når du har indtastet din rejsedestination, afgangslufthavn, antal passagerer og rejsedatoer ind. Det kan ikke blive nemmere. Du kan altså slippe med at skulle indtaste alle disse informationer én gang, hvorefter samtlige flyselskabers flyafgange vil være tilgængelige for dig. Det er nu op til dig at vælge den flyrejse til Bergen, der passer allerbedst ind i din planlægning.

Bergen Lufthavn

Bergen lufthavn ligger i Norge i den sydlige del af Bergen. Den blev bygget tilbage i 1955, og er placeret omkring 20 kilometer fra selve byen. Hvis man kigger på antallet af passagerer, der kommer igennem Bergen Lufthavn, så var den i 2007 den største lufthavn i de nordiske lande, som ikke ligger lige ved siden af landets hovedstad.

Bergen Lufthavn blev i tidernes morgen bygget med økonomisk støtte fra Nato. Tilbage i 1955 blev Bergen Lufthavn mest benyttet til indenrigsflyvning. I dag ser det anderledes ud, for Bergen Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Norge. Der er over 5,5 millioner rejsende, der hvert år kommer igennem lufthavnen.

At der er så mange rejsende, der kommer gennem Bergen Lufthavn skyldes, at de har et hav af direkte flyvninger til og fra mange destinationer i Europa og også et par enkelte, der kommer udover Europa. 

Er der et godt tidspunkt at købe flybilletter til Bergen på?

Det er et rigtig godt spørgsmål, det her med om der er et godt tidspunkt at købe flybilletter til Bergen på. Som mange allerede nok har fundet ud af, så varierer priserne på flybilletter hele tiden. Hvor mange har ikke prøvet at kigge på billige flybilletter til Bergen, der pludseligt stiger.

Den største faktor for, at prisen varierer fra dag til dag hos de forskellige flyselskaber er, at de sætter prisen alt efter, hvordan det ser ud med udbud og efterspørgsel. Derudover er der også en prisforskel på billige flybilletter til Bergen alt efter, om det er højsæson eller lavsæson.

Det bedste tidspunkt, at købe flybilletter til Bergen på, er, når du ved hjælp af rejsesøgemaskinen hos eSky støder ind i et rigtig godt flytilbud til Bergen, så er det bare med at komme i gang med at booke billige flybilletter til Bergen med det samme, ellers risikerer du, at der er andre, der bestiller dem før dig, eller at de er steget i pris næste gang.

Har du interesse i at finde ud af meget mere omkring billige flybilletter til Bergen, er du velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet fra eSky. Du kan tilmelde dig eSkys nyhedsbrev ved at gå ind på hjemmesiden.

Sådan kommer du fra Bergen Lufthavn til byens centrum

Det er altid rart at vide på forhånd, hvordan man kommer videre fra lufthavnen og ind til byen. Det er utrolig nemt at komme fra Bergen Lufthavn og ind til centrum. Der er flere forskellige muligheder for at komme derind.

Du kan blandt andet benytte dig af flybussen, som er en effektiv måde at komme videre på fra lufthavnen. En anden mulighed er, at du tager Bybanen. Sidst men ikke mindst kan du naturligvis tage en taxa.

Den billigste måde at komme videre på fra lufthavnen til centrum af Bergen er med Bybanen. Det koster 38 NOK for en voksen og 19 NOK for et barn. Det tager omkring 45 minutter at komme fra Bergen Lufthavn til centrum med Bybanen.

En dyrere men hurtigere metode til at komme fra Bergen Lufthavn til centrum er ved at bruge flybussen. Det tager kun en halv time, men koster til gengæld 135 NOK, hvis du køber busbilletten i bussen.

Den mest direkte måde du kan komme ind til centrum fra Bergen Lufthavn er ved at hyre en taxa. Det er nemt at få fat i en taxa i Bergen Lufthavn, da de holder lige udenfor ankomsthallen.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Bergen?

Hvilke flyselskaber, der kan flyve dig til Bergen afhænger af, hvilken lufthavn du ønsker at rejse fra. Du har mulighed for at flyve fra Billund Lufthavn og fra Københavns Lufthavn, når du vil en tur til Bergen.

Fra Københavns Lufthavn er det flyselskaberne Norwegian og SAS, der kan tilbyde at transportere dig til destinationen. Uanset hvilket flyselskab du vælger, tager det 1 time og 20 minutter at komme fra København til Bergen Lufthavn. Flyselskaberne tilbyder flere flyafgange om ugen, og nogle dage er der ligeledes flere afgange.

Skal turen til Bergen Lufthavn foregå fra Billund Lufthavn, skal du regne med at flyvetiden ligeledes er på 1 time og 20 minutter. Du kan flyve med enten Widerøe eller Finnair til Bergen fra Billund. Disse flyselskaber har flere afgange om ugen til Bergen Lufthavn.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Bergen på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Bergen, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Bergen, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Bergen?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Bergen ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Bergen

Populære flyselskaber på til Bergen

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Bergen

Find hotel i Bergen