Menu

Stavanger - Billige flybilletter til Stavanger

Stavanger

Er du interesseret i billige flybilletter til Stavanger?

Står du og skal en smuttur til Stavanger? Så har du helt sikkert interesse i at finde billige flybilletter til Stavanger. Har du brug for en smule hjælp til dette, kan du bruge eSky. eSky er en platform, hvor du kan foretage en flysøgning til Stavanger. Når du har gjort dette vil du få en masse tilbud, så du kan finde de helt rigtige billetpriser til Stavanger, der passer til dine præferencer.

Ved hjælp af vores søgemaskine finder du nemlig flybilletter fra såvel de ordinære flyselskaber som alle lavprisflyselskaberne. Du kan derfor finde flybilletter til Stavanger for enhver smag og pengepung. Udover at du har muligheden for at finde billige flybilletter til Stavanger, har du også muligheden for at få et overblik over alle de forskellige flyafgange.

Her på vores side, og ved hjælp af vores søgemaskine, kan du og mange andre få hjælp til at komme til den naturskønne by Stavanger i Norge. Byen er fyldt med en masse kultur, historie og som sagt en pragtfuld natur. Ønsker du at opleve naturen på tætteste hold, kan du tage på vandreture i området omkring Stavanger.

En god måde at finde billige flybilletter til Stavanger på

Har du brug for at finde et rigtig godt flytilbud til Stavanger, er det bare med at komme i gang med at gøre brug af vores søgemaskine. Når du bruger den får du nemlig de allerbedste flytilbud til Stavanger.

Ved at bruge vores søgemaskine tager vi hånd om at planlægge turen for dig på bedste vis. Du kan derfor med sindsro overlade alt arbejdet med planlægning af din næste flyrejse til Stavanger. Vi finder altid de bedste tilbud frem til dig, så du ikke behøver at spilde din tid på at søge efter billige flyrejser til Stavanger på mange forskellige platforme. 

Når du har behov for at bruge vores søgemaskine, kan du gøre det fra enheder som: En computer, en tablet og en mobil. Du kan altså anvende eSkys søgemaskiner på alle enheder, og fra hvor du end befinder dig. Har du et ønske om at bruge en app, kan du ganske gratis downloade vores app, og benytte den lige så meget du vil. Det er alt sammen gratis.

Flyv direkte til Stavanger fra Danmark

Hvis du gerne vil flyve direkte til Stavanger, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Du kan flyve til Stavanger både fra Københavns Lufthavn og fra Billund Lufthavn i Jylland. Prisen på flybilletter til Stavanger varierer og kommer meget an på, hvilket tidspunkt på året, du ønsker at rejse.

Skal du flyve til Stavanger fra Københavns Lufthavn tager det ca. 1 time og 15 minutter, så flyvetiden er ikke særlig lang. Fra Københavns Lufthavn flyves der direkte til Stavanger på forskellige ugedage. Enkelte dage kan der være flere afgange til Stavanger på programmet. Fra Københavns Lufthavn flyver forskellige flyselskaber til Stavanger. Det er blandt andet flyselskaber som Austrian Airlines, Lufthansa, SWISS, SAS med flere. De flyver alle direkte til Stavanger, så du slipper for at skulle skifte fly. Du kan med fordel bruge vores søgemaskine til at finde nogle billige flybilletter fra Københavns Lufthavn til Stavanger.

Starter din flyrejse til Stavanger i Billund tager det ligeledes ca. 1 time og 15 minutter at komme dertil med et direkte fly. Fra Billund kan du finde afgange, der flyver direkte til Stavanger et par gange om ugen med Danish Air Transport.

Stavanger Lufthavn

Stavanger lufthavn er Norges tredje travleste lufthavn, som servicerer passagerer, der rejser til og fra Stavanger. Det er en international lufthavn, der ligger i Sola kommune cirka 11 kilometer sydvest fra Stavanger.

Udover at Stavanger lufthavn hvert eneste år har millioner af passagerer fra alle steder i verden, så huser den også nogle helikopterfirmaer, der benytter sig af lufthavnens faciliteter. Har du lidt tid, inden turen går hjem fra Stavanger kan du besøge luftfartsmuseet, der ligger tæt på lufthavnen. Dette luftfartsmuseum hedder Flyhistorisk Museum.

Det er nemt at komme fra Stavanger Lufthavn til centrum

Har du travlt, og skal du nå hurtigt ind til centrum af Stavanger? Det kan du heldigvis godt komme ved at benytte dig af Airport Express Coach, som afgår fra lufthavnen. Denne bus kører hvert 15. til 20. minut til og fra Stavanger Lufthavn og til centrum af Stavanger. Rejsetiden med Airport Express Coach er på 25 minutter ind til byens centrum og på 30 minutter til Stavanger Havn.

Er du barn, studerende eller pensionist kan du få rabat på en enkeltbillet. Almindelige voksne har muligheden for at købe returbillet med en gyldighed på 75 dage, som er billigere end normalprisen. Når du vil benytte flybussen, kan du købe busbilletter hos buschaufføren. Det kan dog godt betale sig at booke billetter i forvejen ved at gå ind på Flybussens hjemmeside, da det er langt billigere.

De allermest centrale busstoppesteder i Stavanger er Radisson Atlantic Hotel og Byterminalen, bane 2 (det er ved siden af ​​hovedbanegården). Denne flybus kører ad to forskellige ruter. Den ene går via motorvej E39, og den anden går gennem byen Røyneberg. Det første og sidste stop for flybussen er Fiskepiren, som ligger tæt på Stavanger færgeterminal.

Har du ikke lyst til at bruge en offentlig transportmulighed, har du naturligvis muligheden for at tage en taxa, hvormed du også kan komme hurtigt ind til centrum af Stavanger. Det er altså meget nemt at komme videre fra Stavanger Lufthavn, der er derfor ingen undskyldning for ikke at få booket flybilletter til Stavanger.

Du kan få et overblik over billige flyrejser til Stavanger

På vores platform har du mulighed for at finde en masse billige flyrejser til Stavanger, som alle flyver dig direkte til byen. Det er altså nemt og hurtigt at komme på en tiltrængt forlænget weekend med en, du holder af.  

Brug derfor vores søgemaskine til at finde din næste flyrejse til Stavanger. Du skal blot indtaste, hvor mange I skal afsted, hvilke rejsedatoer I ønsker, afgangslufthavnen og så videre. Ud fra dine oplysninger finder vi de bedste tilbud til dig.

Det er sådan, at flyselskaberne konstant ændrer priser på deres flybilletter til Stavanger. Det kan derfor være en stor fordel for dig at være tilmeldt vores nyhedsbrev, da vi hele tiden har fingeren på pulsen.

Ved at være tilmeldt vores nyhedsbrev kan du konstant blive opdateret om, hvad flybilletter til Stavanger koster, således at du kan slå til på det helt rigtige tidspunkt, hvor afgang og pris passer til dine behov.      

Få nem og overskuelig hjælp til at planlægge din rejse til Stavanger med eSky

Har du brug for andre ydelser, såsom at finde et godt og prisvenligt hotel, bestille en rejseforsikring eller at få lejet en bil, der står klar, når du lander i Stavanger Lufthavn? Så bliv endelig på vores platform, da vi selvfølgelig også kan hjælpe dig med dette. Kort sagt eSky gør det meget nemmere for dig at planlægge hele din rejse til Stavanger, så du ikke skal bruge en masse tid på dette. Så kom bare i gang med at få bestilt dine billige flybilletter til Stavanger, så du kan glæde dig til turen.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Stavanger på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Stavanger, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Stavanger, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Stavanger?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Stavanger ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Stavanger

Populære flyselskaber på til Stavanger

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Stavanger

Find hotel i Stavanger