Menu

Amsterdam - Billige flybilletter til Amsterdam

Vis filtre

Amsterdam

Tag et kig på billige flybilletter til Amsterdam

Er du interesseret i at tage et smut til Amsterdam? Det kan vi da godt forstå. Den hollandske hovedstadig er nemlig en populær by at besøge for turister fra hele verden. Her finder du en anderledes kultur, men på samme tid en smuk og charmerende by med masser af kanaler og spændende arkitektur. Derfor leder mange mennesker også efter billige flybilletter til Amsterdam.

En forlænget weekend eller en uges ferie i Amsterdam behøver derfor ikke springe dit budget. Så længe du sørger for at være fleksibel med dine rejsedatoer og leder efter billige flybilletter, er du godt på vej til en ferie, du sent vil glemme. Flyvetiden er heller ikke særlig lang, så du kan sagtens kan en smuttur til byen uden at bruge en masse tid på det – det er derfor den perfekte by til en weekendtur!

Der findes et hav af billige flybilletter til Amsterdam. Dog skal du være opmærksom på, at prisen kan variere en del afhængig af den dag, du rejser på. Billetpriserne til Amsterdam kan også variere på baggrund af andre faktorer såsom popularitet, sæson samt meget mere. Det er derfor værd at huske at sammenligne flybilletter til Amsterdam, så du finder de helt rigtige flybilletter, der samtidigt passer optimalt til dine behov.

Sammenlign og find fly og hotel i Amsterdam

At tage på ferie behøver ikke koste en bondegård. Dette gælder lige meget, om du skal afsted i en weekend eller i flere uger. Men hvordan finder du så en ferie nemt og hurtigt, der passer til dit budget? Det kan du gøre ved at sammenligne billige flyrejser til Amsterdam med hjælp fra eSkys rejsesøgemaskine.

Her har du mulighed for at sammenligne en billetpris til Amsterdam, så du hurtigt kan finde de billige flybilletter til den smukke hollandske hovedstad. Du skal blot finde frem til vores rejsesøgemaskine på siden, der lynhurtigt matcher dine angivne valg med mulige rejser fra et hav af forskellige flyselskaber.

Vi søger nemlig efter de bedste flytilbud hos både almindelige flyselskaber samt hos lavprisselskaber. Du kan gøre brug af enten din computer eller en mobil enhed, da vores rejsesøgemaskine fungerer på alle platforme. Du kan også vælge at downloade vores gratis app, hvis du ønsker. Dette er helt op til dig selv, og hvad der er nemmest og hurtigst for dig, når du leder efter din næste rejse.

Udover at finde din flybillet kan eSky også sagtens hjælpe dig med at planlægge andre dele af din ferie.

Du kan eksempelvis få hjælp til at finde både fly og hotel, hvis du tager et kig på vores fly+hotel-pakke. Her kan du få et godt flytilbud samt et godt tilbud på et hotel efter eget valg. Det er bare med at komme i gang med at tage et kig på vores søgemaskine og sammenligne efter dine behov. Vi sørger for at planlægge det hele for dig, du skal bare læne dig tilbage og finde frem til, hvad der passer dig bedst.

Amsterdam Lufthavn

Amsterdam Lufthavn, også kendt som Amsterdam Lufthavn Schiphol eller Schiphol Lufthavn er den største internationale lufthavn i Holland. Lufthavn er placeret omkring 9 kilometer fra Amsterdam.

Det er den tredje mest travle lufthavn i Europa, når det kommer til antallet af passagerer. Dog er det også den lufthavn, der er allermest travlest i Europa med hensyn til flybevægelse. Lufthavnen er bygget i form af en enkelt terminal, da den er lavet med en stor terminal, som er opdelt i tre store afgangshaller.

Lufthavnen blev etableret og åbnet den 16. september 1916 som en militær flybase. Dog kunne civile passagerer også gøre brug af Amsterdam lufthavn, da første verdenskrig sluttede.

Når du lander i Amsterdam Lufthavn, skal du naturligvis også finde vej ind til selve byen. Selvom der kun er omkring 9 kilometer, så kræver det alligevel, at du finder en transportmulighed. Den hurtigste rute til at nå byens centrum er ved tage en taxa fra lufthavnen. Dette er dog forholdsvist dyrt, men det vil kun tage dig cirka 15 til 20 minutter at komme ind til byens centrum. Hvis du gerne vil tage offentlig transport, er den hurtigste metode toget. Togbilletterne er ikke særligt dyre, og her tager det dig også rent faktisk kun omkring de 20 minutter – afhængig af, hvor du skal hen, når du kommer ind til byen.

Så pak kufferten og kom i gang med det samme. Du skal bare lave en flysøgning til Amsterdam hos eSky, og så er du allerede godt på vej til en mindeværdig ferie eller weekend i den hollandske hovedstad.

Flyv direkte til Amsterdam

Hvis du er på udkig efter en billige flybilletter til Amsterdam, så kan du rent faktisk sagtens flyve direkte fra Danmark. Du kan flyve direkte med KLM, Norwegian og SAS, hvilket tager omkring 1 time og 30 minutter fra København til Amsterdam

Du kan også vælge at flyve direkte med KLM fra Billund til Amsterdam, hvilket blot tager 1 time og 15 minutter

Hvordan er vejret i Amsterdam?

Det gennemsnitlige vejr i Amsterdam i Holland minder meget om det danske vejr. I Amsterdam er somrene komfortable og delvis skyet, og vintrene er lange, meget kolde, blæsende og for det meste skyet. I løbet af året varierer temperaturen en del, da der kan være meget varmt om natten og forholdsvist koldt om vinteren. Du skal derfor finde ud af med dig selv, om du ønsker at opleve Amsterdam i de varmere eller koldere måneder. Lige meget hvad skal du altid holde øje med et godt flytilbud til Amsterdam.

Lej en bil eller køb forsikring til din næste flybilletter til Amsterdam

Vi har tidligere nævnt, at du sagtens kan finde både en flyrejse til Amsterdam samt et hotel eller anden form for indkvartering med hjælp fra eSky. Men du kan endda få hjælp til endnu mere på vores platform.

Du kan nemlig også få hjælp til at leje en bil, der er klar til dig i lufthavnen, når du ankommer til din destination – i dette tilfælde Amsterdam. Udover leje af bil kan vi også sagtens hjælpe dig med at bestille en rejseforsikring, så du altid er sikret, når du er på ferie, hvis uheldet er ude. Hele rejsen kan derfor planlægges direkte med vores hjælp – så det behøver slet ikke være så tidskrævende for dig eller svært, når først du har besluttet dig for at tage af sted.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Amsterdam på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Amsterdam, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Amsterdam, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Amsterdam?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Amsterdam ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Amsterdam

Populære flyselskaber på til Amsterdam

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Amsterdam

Find hotel i Amsterdam