Menu

Bruxelles - Billige flybilletter til Bruxelles

Vis filtre

Bruxelles

Brug eSky og find billige flybilletter til Bruxelles

Hvis du vælger at gøre brug af eSky, får du mulighed for at søge rundt mellem et hav af forskellige lavprisflyselskaber og almindelige flyselskaber, når du skal til Bruxelles. Det vil sige, at du nemt og hurtigt kan finde et godt fly til Bruxelles på den rejsedato, der passer dig bedst.

Vores rejsesøgemaskiner er nem og ligetil, hvorfor du uden problemer kan finde billige flyrejser til Bruxelles fra Danmark. Du starter blot med at indtaste dine specifikke rejseinformationer såsom vælge en rejsedato og en afgangs- samt ankomstlufthavn, hvorefter eSky klarer resten for dog. Juster dine rejsedatoer og vær fleksibel for at finde billige flybilletter til Bruxelles, hvis du har mulighed for dette. Med eSky kan du altid finde de flybilletter til Bruxelles, som du har brug for.

Kombiner din flysøgning til Bruxelles med andre muligheder

Sørg for at du altid gennemgår alle de forskellige billetpriser til Bruxelles for at finde de billigste flybilletter til den belgiske hovedstad. Du har endda også muligheden for at kombinere din flyrejse til Bruxelles med at få hjælp til at leje en bil, bestille en rejseforsikring eller booke et hotel eller en anden form for indkvartering.

På den måde kan du få hjælp til at bestille en pakkerejse hos eSky lige efter dine ønsker. Hvis du ønsker at finde de billigste tilbud samt finde billige flybilletter til Bruxelles, anbefaler vi, at du bestiller dine flybilletter i god tid.

Der er derfor al mulig god grund til at gå i gang med at lave en flysøgning til Bruxelles. Du kan hurtigt ende med at finde en perfekt rejse for dig, så du kan komme ud og opleve endnu mere af den store verden.

Kan jeg flyve med flere flyselskaber til Bruxelles?

Ja, der er mulighed for, at du kan flyve med flere flyselskaber direkte til Bruxelles. Hvis du gerne vil flyve fra Billund, kan du flyve direkte med Brussels Airlines. Her er flyvetiden på cirka 1 time og 30 minutter. Der er flere afgange hver uge fra Billund til Bruxelles og endda flere afgange på den samme dag.

Ønsker du i stedet at flyve direkte fra København til Bruxelles, kan du vælge at flyve med enten Ryanair eller Brussels Airlines. Flyvetiden er her på 1 time og 40 minutter. Igen er der flere afgange om ugen og flere afgange på den samme dag.

Når du booker en billig fly til Bruxelles, er det en fordel, hvis du er opmærksom på bagagegrænserne. På den måde ved du altid, hvor meget bagage du kan have med, samt hvor meget bagage der er inkluderet i billetprisen til Bruxelles. Herefter kan du selv beslutte, om du gerne vil tilkøbe ekstra bagage, eller du har nok i den bagage, du må have med.

Vejret i Bruxelles

Bruxelles har et tempereret klima med fire årstider, der spænder over hele året. Temperaturerne er relativt milde hele året. Den gennemsnitlige laveste temperatur er på omkring 1 grader om vinteren og kun 23 grader om sommeren. Vind har en tendens til at være lidt stærkere om vinteren, men det mest konstante vejrmønster er nedbør.

Bruxelles Lufthavn og Bruxelles Syd Charleroi Lufthavn

Bruxelles har to lufthavne, der betjener mennesker i og omkring den belgiske hovedstad. Disse to lufthavne bliver kaldt for Bruxelles Lufthavn (BRU) og Bruxelles Syd Charleroi Lufthavn eller Charleroi Lufthavn (CRL). Bruxelles lufthavn er den største og vigtigste internationale lufthavn i Belgien, det er hjemsted for Brussels Airlines og TUI Fly flyene i Belgien. Lufthavnen er også kendt som Zaventem Lufthavn af mange belgiere. Denne lufthavn er lidt omkring 12 kilometer væk fra byens centrum.

Charleroi Lufthavn er også en international lufthavn og hjemsted for nogle lavprisselskaber som Ryanair og flere andre. Lufthavnen er også kendt som Bruxelles sydlige Charleroi lufthavn på grund af dens nærhed til hovedstaden. Du har derfor mulighed for at flyve til begge de to lufthavne i Bruxelles, efter du har fundet nogle billige flybilletter til Bruxelles. Du skal dog være opmærksom på, at Charleroi Lufthavn er placeret en del længere væk fra byens centrum i forhold til Bruxelles Lufthavn. Denne lufthavn er nemlig placeret omkring 55 kilometer væk fra byens centrum.

Sådan kommer du fra lufthavnen til byens centrum

Som nævnt i ovenstående afsnit findes der to forskellige lufthavne i Bruxelles. Dette er noget, som du skal være opmærksom på, når du booker din næste flyrejse til Bruxelles.

Lufthavnstoget er en hurtig og billig måde at komme til Bruxelles centrum fra Bruxelles Lufthavn. Alle tog forbinder Bruxelles Lufthavn med Bruxelles Nord, Bruxelles Central og Bruxelles Midi jernbanestationer. På hverdage koster en envejsrejse € 8,60, og i weekenden koster den € 14,80 og det tager cirka 20 minutter at komme til centrum fra lufthavnen. Dette er klart den nemmeste måde at komme direkte fra lufthavnen til centrum med offentlig transport. Du kan naturligvis også tage en taxa, som du finder ude foran ankomstterminalen. Dette vil dog være dyrere, end hvis du tager toget.

Hvis du flyver til Charleroi Lufthavn, er der er flere måder at komme til Bruxelles fra Charleroi. De bedste muligheder er enten med lufthavnstransport eller bus.

Hvis du bestiller en privat lufthavnstransporttjeneste, venter chaufføren på dig i ankomstterminalen med et skilt med dit navn på. Dette er den hurtigste og mest behagelige måde at komme til dit hotel på, især hvis du ikke taler fransk eller hollandsk. Denne mulighed er billigere end en almindelig taxa.

Du har ydermere mulighed for at tage bussen. Virksomheden Flibco har en shuttlebusforbindelse, der forbinder Charleroi lufthavn og Bruxelles, og forlader lufthavnen hvert 30. minut. Turen tager en time, og bussen stopper i Bruxelles-Midi. En envejsrejse koster 17 € og en returbillet koster € 34.

Find et godt flytilbud til Bruxelles fra Danmark

Er du vild med at finde gode flytilbud? Så skal du huske at være på udkig efter et godt flytilbud til Bruxelles, når du skal besøge den belgiske hovedstad. Der er ingen grund til at betale for meget for en rejse, hvis du kan spare en masse penge på at finde nogle billige flybilletter til Bruxelles. Men findes der så nogle gode tips og tricks til dette?

Selvfølgelig gør der det. Udover at gøre brug af vores rejsesøgemaskine her hos eSky, når du ved, hvor du gerne vil rejse hen, er det også en god ting at holde øje med, hvornår de forskellige flyselskaber har forskellige flybilletudsalg til Bruxelles. De holder løbende udsalg og har gode tilbud på deres flybilletter, hvilket naturligvis er en fordel for dig, der gerne vil finde flybilletter til en god pris.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig eSkys nyhedsbrev for altid at holde dig opdateret vedrørende gode tilbud med mere fra de forskellige flyselskaber. På den måde går du aldrig glip af nogle gode flytilbud, som du kan gøre brug af, når du skal booke din næste billige flyrejse til Bruxelles.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Bruxelles på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Bruxelles , kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Bruxelles , kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Bruxelles ?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Bruxelles ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Bruxelles

Populære flyselskaber på til Bruxelles

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Bruxelles

Find hotel i Bruxelles