Menu

Billige flybilletter København Aarhus

Aarhus

Find flybilletter fra København til Aarhus

Har du fået lyst til at komme til Aarhus for at kigge nærmere på Den Gamle By? Eller måske har du tænkt dig, at du vil udforske en andel del af Danmark? Så er du nok landet her på siden, da du er på jagt efter nogle billige flybilletter fra København til Aarhus.

De fleste mennesker elsker at få fat i et godt tilbud fra København til Aarhus eller til en anden destination. Hos eSky er vi stolte af, at kunne tilbyde alle rejsende et flytilbud, så du kan komme lige nøjagtig derhen, hvor du ønsker uden at have sprængt dit rejsebudget på forhånd.

Nu sidder du sikkert med et brændende spørgsmål. Hvordan får jeg fat i en billig flyrejse fra København til Aarhus og retur? Det er faktisk rigtig nemt. Du går bare ind på eSkys hjemmeside og finder frem til vores rejsesøgemaskine, så er de billige flybilletter fra København til Aarhus næsten allerede på plads.

Rejsesøgemaskinen hos eSky er en service til alle, der ønsker at rejse og i den forbindelse finde et godt flytilbud, uanset hvor rejsen skal gå hen. Du kan benytte den til at finde ud af, hvor din næste ferie, storbyferie, forlænget weekend, forretningsrejse, charterrejse eller andet skal gå hen.

Alt hvad du skal gøre er at lave en flysøgning fra København til Aarhus på eSkys rejsesøgemaskine, så er du allerede godt på vej. Du kan foretage din flysøgning fra din computer derhjemme, fra din tablet i sommerhuset eller via din mobil, når du sidder i bussen på vej til arbejde. Du har endda muligheden for at downloade en app. Ligegyldigt hvordan du vælger at lave en flysøgning fra København til Aarhus, så vil det altid være uden, at du skal have penge op af lommen, da det er gratis. Så skynd dig at komme i gang.

Er det muligt at flyve direkte fra København til Aarhus og retur?

Mange forretningsrejsende gør brug af flybilletter fra København til Aarhus. Derfor er det rart, at du kan flyve direkte mellem de to destinationer. På grund af den store trafik mellem København og Aarhus er der flere direkte afgange i løbet af en dag. Så skal du en tur fra København til Aarhus og retur, er der masser af valgmuligheder. Der er helt sikkert også en, der passer ind i dine rejseplaner.

Det er flyselskabet SAS, der står for de mange daglige afgange mellem København og Aarhus. At flyve mellem de to danske lufthavne tager 40 minutter.

Bestil billige flybilletter fra København til Aarhus lynhurtigt

Du vil helt sikkert gerne finde ud af, hvad det egentlig koster at tage turen til Aarhus fra København. Er det overhovedet muligt at finde billige flybilletter fra København til Aarhus?

Ja, det er muligt at finde frem til billige flybilletter fra København til Aarhus, og det kan endda foregå lynhurtigt. Det er faktisk ikke særlig tidskrævende, for det går lynhurtigt, når du bruger eSkys rejsesøgemaskine.

På eSkys platform kan du altid søge de bedste tilbud fra København til Aarhus frem. Der er masser af gode flytilbud fra København til Aarhus. Du kan faktisk være så heldig, at du falder over et helt ekstremt billigt tilbud.

Start med at gå ind på eSkys rejsesøgemaskine. Indtast derefter de oplysninger, som søgemaskinen kræver, så den kan finde billige flyrejser fra København til Aarhus til dig. Du skal blot indtaste nogle få informationer, før du klikker på ”Søg-knappen”. Du skal oplyse rejsesøgemaskinen om, hvornår du vil afsted, hvornår du ønsker at rejse tilbage, hvor mange I skal afsted sammen og så videre.

Når du har gjort ovenstående, så er det bare at trykke på ”Søg”, så går der et par sekunder, hvorefter du får en oversigt over alle de flytilbud fra København til Aarhus, der passer til dine søgekriterier. Er du ikke helt tilfreds med eksempelvis prisen på de billige flybilletter fra København til Aarhus, der er på oversigten, kan du prøve at søge ved at være lidt mere fleksibel med dine rejsedatoer.

At være fleksibel med dine rejsedatoer kan være en god idé, da det ofte kan gøre, at du kan finde flybilletter fra København til Aarhus, der er billigere end ved din første søgning. Dette skyldes, at flyselskaberne godt ved, hvilke datoer og tidspunkter, der er de populæreste, og det sætter de naturligvis prisen efter.

Aarhus Lufthavn

Når du bruger dine billige flybilletter fra København til Aarhus, vil du lande i Aarhus Lufthavn. Aarhus Lufthavn er den fjerdestørste lufthavn i Danmark. Den ligger omkring 35 kilometer fra selve Aarhus i en by, der hedder Tirstrup.

Lufthavn hed i tidernes morgen Tirstrup Lufthavn. Den blev indviet d. 16. september 1946. I år 2000 blev den døbt om til Aarhus Lufthavn. I forbindelse med lufthavnen er der en lufthavnsparkering, som er en betalt lufthavnsparkering. Det er nemt at klare betalingen, da bilens nummerplade bliver registreret. Når du forlader lufthavnsparkeringen, går du bare til betalingsautomaten og oplyser dit registreringsnummer, og så kan du betale.

Kom videre fra Aarhus Lufthavn

Måske er du ikke så heldig, at der er nogen, der kan hente dig i Aarhus Lufthavn, så du selv skal finde en transportmulighed for at komme videre fra lufthavnen. Du kan ret nemt komme videre fra Aarhus Lufthavn og ind til centrum ved at gøre brug af lufthavnsbusserne.

Lufthavnsbusserne kører i fast rutefart fra Aarhus Lufthavn til Aarhus Hovedbanegård. Så hvis du skal videre fra Aarhus, er det nemt for dig at tage et tog. Der er sørget for, at du ret hurtigt kan komme videre, da lufthavnsbussernes afgangs- og ankomsttider er baseret på, hvornår der lander fly i lufthavnen. Busturen fra Aarhus Lufthavn til Aarhus Hovedbanegård skal du regne med tager omkring 50 minutter.

Undervejs vil lufthavnsbussen stoppe et par steder. Den stopper blandt andet i Randers og Ebeltoft. Ønsker du at få flere informationer om afgange, skal du kigge nærmere på tidsplanen.

Du kan købe busbilletter hos chaufføren. Er du voksen, koster en tur med lufthavnsbussen 115 kroner. Rejser du med et barn, der er mellem 4 år og 15 år, koster det 80 kr. pr. barn. Du kan betale både med kort og kontanter.

Er dit fly forsinket, så lufthavnsbussen ikke kører lige med det samme, skal du ikke fortvivle. Du kan nemlig fordrive ventetiden ved at bruge den gratis Wi-Fi, der er tilgængelig for alle i Aarhus Lufthavn. Har du behov for at ryge, kan du gå en tur i ”Mytologiens Have”.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser fra København til Aarhus på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser fra København til Aarhus, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser fra København til Aarhus, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser fra København til Aarhus?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser fra København til Aarhus ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne

København Aarhus

Populære flyselskaber på ruten København - Aarhus

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Aarhus

Find hotel i Aarhus