Menu

Reykjavik - Billige flybilletter til Reykjavik

Reykjavik

Find flybilletter til Reykjavik

Vil du gerne spare penge på dine flybilletter til Reykjavik? Så kan du med fordel bruge eSkys platform til at finde din flyrejse til Reykjavik. Ved at bruge denne platform kan du på ingen tid få et godt overblik over alle afgange, der er billige.

Elsker du at rejse, og nu er din næste destination Reykjavik? Så skynd dig ind og book dine flybilletter til Reykjavik allerede i dag, det kan nemlig være for sent i morgen. Specielt hvis du ønsker billige fly til Reykjavik, skal du ikke vente for længe med at få bestilt dem.

Reykjavík er islandsk og betyder den rygende bugt. Det er også hovedstaden og den største by i Island. Arealmæssigt er byen på 274 kvadratmeter. Her boede der i 2007 i alt omtrent 118.000 islændinge.

I Reykjavik finder du en masse spændende ting. Det er blandt andet i Reykjavik, at det islandske parlament Altinget ligger, det er her de højere læreanstalter befinder sig, der er museer, teatre, opera og meget mere.

Udover bylivet i Reykjavik kan du opleve en smuk og rå natur på resten af Island. Du kan opleve farver, former og dufte, som du ikke har oplevet før. Island er et meget gavmildt land med hensyn til natur. Der findes nemlig både vulkaner, nordlys, varme kilder, gejsere og andre ting, som bare er et besøg værd, når turen går til Reykjavik.

Ved hjælp af billige flybilletter til Reykjavik kan du få det hele. Du kan både shoppe og være kulturel i Reykjavik, og du kan få stillet dit behov for skønne naturoplevelser. Det er altså bare med at komme afsted på ferie med familien under armen. Brug eSkys rejsesøgemaskine, så kan I være afsted på ingen tid.

Sådan finder du billige flybilletter til Reykjavik

Det kan simpelthen ikke blive meget nemmere at finde en flyrejse til Reykjavik, end det er med eSkys rejsesøgemaskine. Det er fuldstændig gratis at bruge rejsesøgemaskinen, og så er det oven i købet også den mest simple måde at få et overblik over billige flybilletter til Reykjavik.

Ved at vælge at bruge rejsesøgemaskinen hos eSky kan du på ingen tid sammenligne priser på flybilletter til Reykjavik. Du skal bare opgive informationer som destination, rejsedatoer, afgangslufthavn samt hvor mange I skal afsted. Herefter klarer rejsesøgemaskinen resten for dig. Du vil nemlig efterfølgende blive præsenteret for en lang række af flybilletter til Reykjavik, således at du kan vælge, hvilken én, der passer til dine præferencer.

Hvis du er på jagt efter den absolut billigste flyrejse til Reykjavik, er det en god idé, at være fleksibel med dine rejsedatoer, hvis det kan lade sig gøre. Der er nemlig nogle flyafgange, der er billigere end andre. Prisen kommer ofte an på, hvor stor efterspørgsel der er på de enkelte afgange.

Når der så toner nogle billige flybilletter til Reykjavik frem på din computerskærm, tabletskærm eller mobilskærm, så er det bare med at slå til, for hvis du venter for længe, kan disse flybilletter til Reykjavik være solgt til en anden rejseglad person.

Har du og din familie et ønske om at leje en bil på Island, så I kan komme rundt, finde et hotel eller købe en forsikring, så klarer eSkys platform også disse ting for dig, så du og familien kan få planlagt så meget som muligt ét og samme sted.

Hvilke flyselskaber flyver til Reykjavik?

Du vil gerne en tur til Reykjavik for at opleve alt det, som Island har at byde på. Det kan du sagtens komme, for der er flere afgange til Reykjavik fra Københavns Lufthavn. Er du bosiddende i Jylland eller på Fyn skal du desværre også en tur til Københavns Lufthavn, da der ikke er nogen flyselskaber, der flyver direkte til Reykjavik fra Billund Lufthavn.

Fra Københavns Lufthavn er det flyselskaberne Iceland Air og SAS, der flyver ferieglade passagerer til Reykjavik. Flyselskaberne har afgange flere gange om ugen, enkelte dage er der flere afgange. Når du sidder i flyvemaskinen, kan du læne dig tilbage og slappe af, for en direkte flyvning fra Københavns Lufthavn til Reykjavik tager omtrent 3 timer og 25 minutter.

Lufthavne på Island – Reykjavik Lufthavn og Keflavik Lufthavn

I Island findes der to lufthavne – Reykjavik Lufthavn og Keflavik Lufthavn. Keflavik Lufthavn er den største internationale lufthavn i Island. Den befinder sig omtrent 40 kilometer fra Reykjavik og betjener cirka 6.8 millioner passagerer hvert år.

Reykjavik Lufthavn befinder sig 2 kilometer vest for Reykjavik. Denne lufthavn er omdrejningspunkt for indenrigsflyvninger i Island, ruteflyvninger til Grønland og Færøerne, privatfly, ambulancefly og mindre charterflyselskaber.

Find indkvartering i Reykjavik

eSkys platform kan tilbyde dig forskellige former for ydelser i forbindelse med din rejse. Du kan først og fremmest finde flybilletter til Reykjavik, men måske kender du ikke lige nogen, du kan bo hos i Reykjavik, så du har brug for et hotel. På eSkys platform kan du finde et stort udvalg af hoteller i Reykjavik. Det er altså bare op til dig at vælge det, som du helst vil bo på.

Ved at bruge vores søgemaskine til at finde det rette hotel for dig, kan du opnå store besparelser. Du vil nemlig også her blive præsenteret for alle de muligheder, du har for indkvartering i Reykjavik. Du kan både finde hoteller i den dyre ende, men også dem, der ligger i den billigere ende.

Sammenlign flyrejser til Reykjavik

De fleste mennesker, der skal ud at rejse vil gerne og har brug for at sammenligne priser på eksempelvis flyrejser til Reykjavik. Det kan nogle gange være lidt af en opgave for den, der skal planlægge rejsen, hvis de vel at bemærke ikke kender eSkys rejsesøgemaskine, som er skabt for at gøre det nemmere for alle rejselystne personer.

Du kan enten gå ind på eSkys hjemmeside og lave din flysøgning til Reykjavik, eller du kan lave den samme søgning fra vores app, som er ganske gratis at downloade og bruge.

Hvad enten du bruger appen eller er inde på eSkys hjemmeside, så vil det tage dig absolut ingen tid at finde frem til billige flybilletter til Reykjavik. Du kan stille og roligt sidde og sammenligne priser fra de forskellige flyselskaber, og derefter tage en beslutning om, hvad der er det mest ideelle for dig og dine rejsekammerater.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til Reykjavik på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til Reykjavik, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til Reykjavik, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til Reykjavik?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til Reykjavik ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i Reykjavik

Populære flyselskaber på til Reykjavik

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i Reykjavik

Find hotel i Reykjavik