Menu

München - Billige flybilletter til München

Vis filtre

München

Find billige flybilletter til München

At flyve fra Danmark til München er ikke noget, der tager lang tid. Derfor er den tyske by et oplagt valg for dig, der ønsker en hurtig rejse med en, du holder af. Det er ligeledes et godt valg, hvis du hurtigt vil afsted, men ikke ønsker at rejse i alt for lang tid. En forlænget weekend eller en mindre smuttur kan derfor sagtens lade sig gøre til München fra Danmark.

Hvis du ønsker at rejse til München fra Danmark, er du ikke den eneste, som har fået den idé. Der er nemlig mange danskere, der er blevet glade for denne interessante by, da den er fyldt med spændende seværdigheder og oplevelser. Endnu en grund til, at München er blevet populært, er, at du har mulighed for at finde en billig flyrejse til München. Det er derfor bare med at komme afsted, hvis du gerne vil opleve noget, men samtidig ikke springe dit budget penge på flybilletter.

Du har mulighed for at flyve flere gange om ugen fra København med både Lufthansa og SAS og Norwegian. Der er ofte mulighed for at finde billige flybilletter til München for under 1000 kroner tur-retur.

Så hvis du er interesseret i at bestille flybilletter til München, så behøver du slet ikke at springe dit budget eller lede i lang tid. Du kan nemlig finde hjælp hos eSky med deres rejsesøgemaskine, som du kan læse meget mere om her. Vi beskriver nemlig, hvordan du selv kan finde billige flybilletter til München med vores hjælp.

Lav en flysøgning til München og find et godt flytilbud

Mange mennesker er helt vilde med at lede efter billige flybilletter til München – og det er vi også! Derfor har vi lavet en rejsesøgemaskine for dig, der hjælper dig med at finde frem til din drømmerejse så billigt som muligt. Men hvordan gør du det så?

Du kan blot klikke ind på vores platform, finde vores rejsesøgemaskine og herefter angive de forskellige parametre. Her skal du nemlig vælge, hvor du ønsker at rejse hen, hvor du ønsker at flyve fra, antal passagerer med mere. Når du har gjort det, søger vi på ingen tid de bedste flybilletter frem til dig fra almindelige flyselskaber og lavprisflyselskaber. Du kan herefter vælge, om der er nogle af disse flybilletter, der passer til dine behov.

Vi anbefaler, at du er så fleksibel med dine datoer, som du overhovedet kan være. I hvert fald hvis du ønsker at finde billige flybilletter til München. Det kan nemlig sagtens betale sig for dig, da jo mere fleksibel du er, jo nemmere vil det være for dig at finde en billige flyrejse.

Du kan selv give dig i kast med eSkys rejsesøgemaskine på både din computer, tablet eller mobiltelefon. Alle enheder virker, som de skal, så du kan derfor selv vælge, hvad der fungerer bedst for dig. hvis du er helt vild med apps, så skal du blot downloade vores mobilapp. Den er helt gratis for dig og koster ikke en krone. Dette gælder ligeledes for vores rejsesøgemaskine.

Tag på en billig flyrejse til München og oplev Oktoberfesten

En af de ting, som München er meget kendt for, er deres tyske folkefest, der også bliver kaldt for Oktoberfesten. Den besøges hvert eneste år af flere millioner mennesker både fra Tyskland, men også fra mange andre dele af verden. Hvis du gerne vil besøge München til Oktoberfesten, så anbefaler vi, at du starter med at booke din flyrejse til München i god tid. Her kan priserne nemlig variere en del, så det er bare med at komme i gang, så du ikke ender med meget dyre billetter.

Hvordan er vejret i München?

I München er klimaet kontinentalt med kolde vintre og milde til behageligt varme somre. På grund af sin beliggenhed langt fra havet og tæt på Alperne udsættes byen for en del kulde, så det bliver ofte kaldt for den koldeste by i hele Tyskland, mens den om sommeren er udsat for tordenvejr. Du vil derfor opleve en meget forskelligt vejr afhængig af, om du rejser om sommeren eller om vinteren. Du skal derfor finde ud af, hvornår du ønsker at opleve byen. Når du har fundet det, er det bare med at gå i gang med at finde et godt flytilbud til München.

Lufthavn i München

München Lufthavn, også kaldt Flughafen München, er er lufthavn, der er placeret tæt på byen München. Lufthavnen er placeret omkring 28 kilometer fra byen og slå dørene op tilbage i maj 1992. Der flyver hvert eneste år over tredive millioner passagerer fra denne tyske lufthavn.

Lufthavnen er blevet en af de vigtigste baser for både Lufthansa og Star Alliance, og det er i dag den næststørste lufthavn i hele Tyskland. I lufthavnen kan der findes to forskellige terminaler – så du vil både se en Terminal 1 og en Terminal 2.

Du kan komme fra Münchens Lufthavn til centrum med både tog, bus eller taxa. Toget fører dig direkte til byens centrum på cirka 50 minutter, mens turen med Münchens lufthavnsbus vil tage dig omkring 40-45 minutter.

Hvis du planlægger at tage et tog fra Münchens Lufthavn til centrum, skal du bemærke, at denne rute betjenes af to linjer. Du kan nemlig både tage med S1 og S8.

Bussen kan du finde ved busstoppestedet. Det anbefales, at du køber busbilletter på forhånd. Du kan dog altid tage en taxa eller booke en transfer, der er tilgængelig 24/7. Der er derfor et hav af forskellige muligheder, når du ankommer i München Lufthavn og skal ind til byen. Du behøver derfor ikke vente længere – vi hjælper dig med at klare det hele, så du skal blot koncentrere dig om at tage et kig på billetpriserne til München.

Find fly, hotel, billeje og forsikring og planlæg hele din rejse til München

Som overskriften så fint beskriver det – ja, hos eSky kan vi hjælpe dig med at planlægge hele din rejse til München. Vi hjælper dig nemlig ikke mindst med at finde et godt flytilbud til München, vi hjælper dig også med at finde alt lige fra et godt tilbud på et hotel, leje af en bil eller en rejseforsikring. Du kan derfor sagtens få hjælp til hele rejsen, så du blot skal koncentrere dig om at finde ud af, hvad I skal opleve, når I er afsted.

Du kan derfor slappe af og lade os finde alle de resultater, der passer og matcher til netop dine behov. Dette er nemt for dig og vil slet ikke tage dig lang tid. Derfor skal du ikke igennem en masse stress og jag – det hele ordner sig for dig, også selvom du gerne vil finde billige flybilletter til München.

✔️ Er der særlige tilbud på flyrejser til München på eSkyTravel.dk?

På eSkyTravel.dk uploader vi jævnligt kampagner og rejsetilbud til lave priser. Følg os og bliv inspireret!

✔️ Når jeg booker flyrejser til München, kan jeg så tage mig af forsikringen?

Når du bestiller flybilletter på eSkyTravel.dk, kan du også købe forskellige former for forsikring alt efter dine behov. Takket være dette vil din rejse være sikker og komfortabel.

✔️ Hvis jeg booker flyrejser til München, kan jeg så også booke indkvartering med det samme?

Hos eSkyTravel.dk tilbyder vi en søgemaskine med indkvartering, så du kan finde ud af, hvor du skal bo det sted, du rejser til, selv før rejsen. Indkvarteringen kan reserveres uafhængigt af billetten eller som en del af Fly+Hotel-pakken.

✔️ Hvilke flyselskaber tilbyder flyrejser til München?

Hos eSkyTravel.dk sørger vi for, at tilbuddet om flyrejser til München ikke kun omfatter lavprisflyselskaber, men også dem, der specialiserer sig i høj standard.

Nyttige oplysninger om lufthavne i München

Populære flyselskaber på til München

Leder du efter et hotel? Se de bedste hoteller i München

Find hotel i München